FET hűtő nincs hozzá!
De azt mondják nem is kell!
De azon kivül mindent tartalmaz! 
Family Guy Online - Closed Beta
FET hűtő nincs hozzá!
De azt mondják nem is kell!
De azon kivül mindent tartalmaz! 

gyárilag sem hűti semmi???? 
Heat Sink: 140(L) x 215(W) x 32(H) mm
Heat pipe: 6 mm x 4
Weight: 290 g
Accessories: 2 Voltage Regulator Heat Spreaders
8 Memory Heat Sinks
Warranty: 6 Years
[ Szerkesztve ]
Antec P182,Corsair GE600W 80+,(Ninja 3),HD 6870,8GB Corsair@1600Mhz, Z68X-UD3P-B3, 2x500GB, LG D2342P CINEMA 3D LED TFT
Tudnál a karidról dobni egy-két fotót???
Most ahogy igy emlitetted tánanéztem hogy milyen is az a zalman hűtés, és mondhatni megtetszett!
Szal kiváncsi lennék mennyire is nézhet ki jól élőben a karin! 
Szerk:
Azóta találtam egy nemtom milyen kártyára szerelve róla képet de azért jöhet a kép ha tudsz csinálni!
Itt a kép amit én találtam:

[ Szerkesztve ]
Hát az attól függ hogy milyen karit veszel!A ref hűtősökön asszem egyálltalán nincs semmi FET hűtés,de lehet hülyeséget beszélek!Az enyémen pl van külön borda a fetekre is gyárilag!

a kari már megvan g92 gts
Antec P182,Corsair GE600W 80+,(Ninja 3),HD 6870,8GB Corsair@1600Mhz, Z68X-UD3P-B3, 2x500GB, LG D2342P CINEMA 3D LED TFT
Helló.
Nem tudja valaki, hogy hol lehet beszerezni vízhűtő blokkot az új G92-es GTS-re?
Üdv Máté
apacuka funda luka!
syn7h37ic kolléga ugyanezt a variációt rakja össze g92 gts+AC S1, ő tud neked ebben segíteni!
A tesztek szerint a 64 bites alaklmazások még lassabbak egy kicsit.
[link]
De nekem a FEAR 64 biten egyenletesebb volt.
A Vista alatt, pedig jobban mentek az újabb játékok. STALKER, Timeshift......
Ahova DX 10 kell ott nincs kérdés.
De erőforrásból még most is az XP eszik a legkevesebbet.
[ Szerkesztve ]
"A mosoly olyan, mint egy ablakban felgyúló fény, amellyel a lélek jelzi, hogy a szív otthon van."

Akkor az a megoldás hogy ezt ORC-nak is meg kell próbálni, mert akkor lehet, hogy neki is ez a probléma.
XBL/WP7: daniLLa HUN

Az tény, hogy 64bites oprendszerek alatt lasabbak a játékok, főleg 64bites vista alatt, de annyival lassabbak, hogy az rontsa a játékélményt. Sőt most hogy meglestem a tesztet, látom hogy valahol még gyorsabb is 64 bites rendeszer alatt.

Keresd Nyugdíjast biztosan tud segiteni
„A kutya az egyetlen a világon, aki jobban szeret téged saját magánál.” Darwin

így van!

Lejárt hirdetésekre ne írjatok! köszi
köszike 
apacuka funda luka!

[ Szerkesztve ]

utolsó kérdés... mi van ha venti nélkül használom...passzívként... a házban van 2db 12cm-es venti (TT Soprano)
Ezt nem fogtam fel.
Mivel csak pont van, és gondolatsorok, így nem tudtam értelmezni.
"Az tény, hogy 64bites oprendszerek alatt lasabbak a játékok, főleg 64bites vista alatt. De nem annyival lassabbak, hogy az rontsa a játékélményt. Sőt most hogy meglestem a tesztet, látom hogy valahol még gyorsabb is 64 bites rendeszer alatt."
Így gondoltad?
Mert, ha igen, akkor nekem is ez a véleményem.
De bizony a winrar tesztem 64 bites vista alatt fele annyi pont volt, mint XP alatt.
"A mosoly olyan, mint egy ablakban felgyúló fény, amellyel a lélek jelzi, hogy a szív otthon van."

Igen igen, úgytűnik kihagytam szavakat
, meg szar is a suli billentyűje
SRY
Ígyértettem 
Nem hinném hogy magasabb hőfokot kapnál mint a gyári hűtővel ha a két venti jól le tudja fujatni róla a hőt!De még az is lehet hogy uyg is sokkal jobbb lesz mint a gyári!Ezt ki kellene próbálni, így csak tippelgetni tudok! 
egy kis olvasnivaló, téged főlega vége érdekelhet, mivel ott van szó a játékok sebességéről bizonyos oprendszerek alatt...
"Nem tudom mi a gond.. Mióta ph-n kint van az e-mailem, azóta olcsóbban veszem a viagrát." by akom --- {Steam ID: Nordic_hun}_@_{BattleTag: Nordic#2851}
Szerintem simán elviszi passzívban , mivel én kipróbáltam a kistesóját(accelero S2 passzívan ) és max volt 73°C, szóval a nagyobb szerintem jobban lehűti.
dropbox regisztráció: http://db.tt/RopCZAH Crittercism: www.crittercism.com/register?codez=xttbhdkbcw Programjaim iOS-ra: iPHUpper, iPHUpper 2, iPC, iPC Lite, iPC for iPad

22" Wide monitorhoz mennyire érdemes 8800GT venni??
Mai játékok (kiv. Crysis) h mennek vele 1680x1050 felbontásban?? /Lehet egyáltalán ilyen felbontást beállítani gameknél ?/
Vagy maradjak inkább egy 19" sima LCD-nél??
Gigabyte P35-DS3_2.1, E8200, 4*1GB Kingmax 1066MHz ,Gigabyte 9800GTX 512MB, Samsung 500GB SATAII,Corsair VX450, Samsung T220

Ezt már zso73 belinkelte 
Hát én crysis kivételével mindennel full grafon játszok 1680*1050-es felbontáson szóval szerintem érdemes megvenni , igaz az enyém csak 20,1" wide monitor, nem mintha ez számítana
[ Szerkesztve ]
dropbox regisztráció: http://db.tt/RopCZAH Crittercism: www.crittercism.com/register?codez=xttbhdkbcw Programjaim iOS-ra: iPHUpper, iPHUpper 2, iPC, iPC Lite, iPC for iPad

Én szerény véleményem szerint ha megteheted akkor vedd csak meg a 22" wide-ot. Ha van a 88gt-d mellé egy kellőképpen erős konfigod akkor minden játékkal tudsz majd jól játszani 1680*1050-es felbontásban (természetesen minden játékba nem tartozik a crysis).

Elöször 19" akartam(samsung 931BF) csak az nem támogatja a HDCP/HDMI-t ezért gondoltam egy újabb Wide monitorra.
Akkor azt modnjátok h minden mai játékban be lehet állítani ezt a felbontást?
/Sajnos nem vagyok tisztába vele mert 1 éve meghalt a VGA-m és azóta csak egy GF4Mx440-en van a gépembe, amivel nem nagyon nézegettem az újabb játékokat
/
És esetleg a régebbi játékoknál mi a helyzet amelyikek nincsenek "felkészítve" a szélásvásznú monitorokra? Mennyire torzul a kép?
Gigabyte P35-DS3_2.1, E8200, 4*1GB Kingmax 1066MHz ,Gigabyte 9800GTX 512MB, Samsung 500GB SATAII,Corsair VX450, Samsung T220
nahát már tényleg kezd tiszta káosz lenni a vga karik körül akkor most melyket ?
ati 3850
ati 3870
gef. 8800 gt 256
gef. 8800 gt 512
gef. 8800 gs 384
majdhogynem egy árkategoria (középkategoriás mindegyik )

Hali.
Azert azt sem kell elfelejteni, hogy a manapsag mar nem anynira ritka 4Gb ramot a 32 bites rendszer nem tudja felcimezni, vagyis nem lehet 4gb-ot hasznialni 32bites xp alatt.
Eroforrasban termeszetesen tobbet eszik a Vista, dehat evvan, a windowsek nem tanulnak semmibol :-> Majd a win7 :-)
Egybknt ha megvan az eroforrasod hozza, akkor mindenfelekeppen erdemes Vista-t rakni xp helyett. DX10, ertelmes tobb szalu kezeles, jobb memoriavezerles miatt. Lehet hogy az XP jo, meg mindenki megszokta, de az uj technologiakkal nem tud sokmindent kezdeni. Nem arra lett kitalava, es mivel eleg butuska a kernele, nemsokmindent lehet javitani rajta... (Linux kernel rlz :-) )
zui

sziasztok!
ti melyiket vennétek?
8800gts 512mb 65K-ért vadi új leadtek vagy
8800gtx 70k-ért használt asus
döntenem kell segítsetek légyszi!
köszi

kösz szépen
mivel gyári órajeleken járatom így meg fogom próbálni este passzívan...
köszi nektek még1x
Hát amivel az elmúlt 4-5 napban játékot próbáltam ott mindehol be lehetett állítani a 1680*1050-es felbontást, és semmivel nem volt gondom.
8800gts 512mb 65K-ért
Olcsóbb is ujjabb is jobb is!ÉS több a gari is rá és még sorolhatnám de szinte felesleges!
GTS-t vedd! ![;]](/dl/s/v1.gif)

1600x1200-ban nyomom a supreme commander forged alliance-t és félek, hogy a szűk mem meg fogja fogni a kártyát, míg a gtx-et nem
Pont most néztem tesztet ezekke a kártyákkal. Ott az 512-es GT volt a legjobb.
Zui: Nem véletlenül vettem én is Vista-t az új gépemre.
[ Szerkesztve ]
Hát ha ilyen problémáid vannak akkor inkább vedd meg a GTX-et!
És ne úgy kérdezd hogy melyiket vegyem, hanem ugy hogy ebben és ebben a progiban melyik a jobb ezen beállítások mellet és a többi speckó dolog!
Legjobb esetben meg maradj a kártyádnál ha már egyszer rászántad magad egy olyan szörnyre! ![;]](/dl/s/v1.gif)
igen azaz
nem akarom elvenni a kedvedet, de nagy csodákat azért ne várj tőle
jóval jobb mint egy ref hűtés, és tényleg nagyon halk, de +fesszel megküldve, és rendesen felhúzva azért crysis alatt közelíti a 80fokot. mark alatt meg többi játéknál olyan 72 fok körül van.
mindemellett kúrva jó kari, nyugodtan vedd meg, nem jársz rosszul vele
(Banditnál a HDMI-s verzió 59K)
ImI
egyetértek Kommy és danilla véleményével.
Ha van mellé egy jó konfig, akkor faszán lehet küldeni 1680*1050ben a játékokat.
Én tegnap fejeztem be a Crysis-t, és az én konfigommal (lásd adatoknál) kétféle beállítással volt kényelmesen játszható:
1440*900 minden ultra high noAA
1680*1050 minden high noAA
néha előfordult h beakadt egy pillanatra, de az nem gáz....
többi játék pedig simán megy maxon
ImI

E8400 + 2-3GB 1066MHz RAM lenne.
1440*900-ben mennyire torzul a kép?

hát pedig ennyi volt
A kártya bírta a tuningot stabil volt bármi alatt, de időnként gondolt 1-et és fekete képernyőt dobott ki, utána pedig a win indítás se ment, csak ha leirtottam csökkentett módban az nv drivert. Kipróbáltam 5féle drivert, mind1ikkel csinálta, úgyhogy kínomban megpróbáltam átdugni a másik dvi-be.
és mit ad isten azóta tökéletes 
Gigabyte H61M-S2V-B3 | i3-2100 | 2*4GB Kingmax 1333MHz DDR3 | MSI HD6870 OC 1GB

a hűtő már a kezemben . otthon kipróbálom, h mit tud passzívban...mivel tudom a legjobban megizzasztani????

Hello én mindenképpen a 8800GT-t ajánlom 512-eset.

Sztem is jó
Akkor ezekszerint maradt a gt refhűtője a gs-nek?
'Use your brain and you have a good day.' :)

Mindenképpen a 8800gts-t válaszd szerintem, jobban jársz vele.

Hasonló problémám nekem is volt, vagyis van is, de csak akkor jön elő, ha már aktiváltam a vistát a vista act nevű programmal és nem a 88gt cd-jén lévő Forcware 169.02 drivert rakom fel. Ha más driver van fent betölt a win és utánna rögötn fekete kép és ennyi, meg sem mozdul. De amikor nem volt fent a vista act vagyis még számolt visszafelé a 30 napról, akkor akármilyen driverrel ment a kártya és semmi baj nem volt, így most kompromisszumot kötöttem és használom a 169.02-es drivert. 

Naggyon durva órajeleken megy kártyád, nemsemmi. Gratula hozzá! 
Tesztek később.. 
over@locker886™ >> www.overclocker886.com << Hirdetéseim (AKCIÓ!): http://hardverapro.hu/aprok/hardver/keres.php?suser=overlocker&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

Gratula a jó kis kártyához! 

Sziasztok!
Most készülök új videókarit venni és gondoltam körbe kérdezek.
Galaxy GF 8800 GT 512 DDR3 Extra heatpipe-os hűtéssel
Ez lenne a kari. Van valakinek tapasztalata róla? Jó is rossz is érdekel.
Köszönöm!
"Csak semmi cicó, nálam van a slukker"
Nekem ilyenem van. Nagyon meg vagyok elégedve vele. Tudja az OC dolgokat. Gyári GPU fesz állítás van rajta. De nekem nem kellett. Minden játékot visz 1024, vagy 1280-ban full beállításokkal. /A krízis kivételével./ Jó a hűtője............
Szumma: Tuti vétel.