Dr. Akula: de megint az Acert emlegeted, ami a legalja a kínálatnak. azért vannak még más gyártók is (MSI, Asus, Aopen, Toshiba), meg a nagyobb gyártóknak is vannak értelmes alsó kategóriás gépei, amik bár nem BC gépek, de egy átlag otthoni felhasználásra tökéletesek (HP, Lenovo, Dell). ha valakinek kevés a pénze, akkor azért ezeket is megveheti, és nem kell feltétlenül mások lerágott csontjai után kutatnia (használt BC gépek).
nekem például nem felel meg egyáltalán egy használt TP, több szempontból sem. leginkább olyanokból, amiket már itt emlegettek előttem (vga, optikai meghajtó, vinyóméret, 4:3-as kijelző, pöcökegér), meg azon okból sem, hogy egyszerűen csúnyák. nem kicsit, hanem nagyon... (ez abszolut szubjektív vélemény, nem kell miatta felkapni a vizet. ugyanilyen okból nem jönnek be a SE mobilok sem)
ezért is nem értem miért vagytok kiakadva rajta, hogyha valaki igényeinek nem felel meg egy BC gép. ráadásul egy használt gépnél ugye nem lehet tudni hogy használták, és egy laikus nem fogja tudni, hogy mit vizsgáljon rajta, amikor megveszi. azzal is ugyanakkorát lehet koppanni, ha valaki nem ért hozzá. bltban újonnan meg nem fognak bad sectoros vinyóval vagy beázottan gépet eladni. (csak nem)
Zeck: esetleg egy everest ultimate megmondja, hogy milyen cucc, ha nem driverből próbálja kiolvasni az infókat. egy próbát megér.