Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#16001) zabu

zabu
(tag)
LOGOUT blog

Hello!
szeretnék egy notit venni.
kikötések: olcsóbb árkategória, lehetőleg jobb teljesítményű akksi, s-video kimenet /vagy hdmi is jó csak gondolom az már drágább/ HD-t akadásmentesen vigyen/minimum a 720p-s/ bluetooth nem fontos van usb-s, de szvsz az már mindegyikben van.
Elsőre ennyi

(#16002) spyduck válasza zabu (#16001) üzenetére

spyduck
(PH! kedvence)

ár?

www.laptopkalauz.hu

(#16003) zabu válasza spyduck (#16002) üzenetére

zabu
(tag)
LOGOUT blog

hát, minél alacsonyabb, mennyiért leeht s-videós-at venni, igazából 120k-nál nem nagyon akarok feljebb menni, akár használt is szóba jöhet

(#16004) zabu válasza zabu (#16001) üzenetére

zabu
(tag)
LOGOUT blog

azt elfelejtettem mondani hogy wifi is kéne + dvd író, de az is már az alapba tartozik, nem?

[ Szerkesztve ]

(#16005) spyduck válasza zabu (#16004) üzenetére

spyduck
(PH! kedvence)

HPQ 6715b (GC071)
business class
• 15.4"WXGA (1280x800pixel) antiglare • ATi Radeon X1250 - 512HM • 3G/HSDPA opció
• AMD Turion-64 X2 (TL-56 - 1.8GHz) • 1024MB DDR • 80GB HDD • DVD/CD-RW combo
• Wi-Fi (802.11a/b/g) • Bluetooth(v2.0) • Microsoft Windows XP Professional ENG/HUN
• renew • 1év nemzetközi HP garancia akciós bruttó ár: 119.988

Egyetlen szépséghibája, h nincs benne DVD író csak olvasó.
De itt van több is: [link]
A RENEW gépeket nézd!

www.laptopkalauz.hu

(#16006) ABE válasza spyduck (#16005) üzenetére

ABE
(PH! addikt)

A külföldi billentyűzetet se felejtsd ki a szépséghibák közül...

[ Szerkesztve ]

Mobilos kérdéssel ne keress privátban, ha problémád adódott, érdeklődj a megfelelő topikban. Köszönöm. - http://abeswords.wordpress.com

(#16007) spyduck válasza ABE (#16006) üzenetére

spyduck
(PH! kedvence)

Az sose biztos... Van olyan aminek külföldi, de annyival olcsóbb, h az 1000ft-os bill matrica sztem sose gond.

www.laptopkalauz.hu

(#16008) DJTJ válasza DJTJ (#15974) üzenetére

DJTJ
(fanatikus tag)

Elnézést elirtam a Norton Ghost 8.0 nem megy Sata vinyóval, én 12.0-val csináltam meg :D

(#16009) T-unit válasza spyduck (#16007) üzenetére

T-unit
(őstag)

Sose gond,csakhát nehezen találok most is korrekt matricát.Természetesen olyat ami nem csak az adott betűt tartalmazza,de mintha linkelte is volna vki,meg beszéltünk is róla.Persze gányolást bárki tud csinálni,de akkor elvész a noti elegancia. :)

üdv.

(#16010) zabu válasza spyduck (#16005) üzenetére

zabu
(tag)
LOGOUT blog

Köszi szépen a gyors választ, ez nagyon jó gépnek néz ki, ramot meg lehet bővíteni, /ebbe csak ddr1 eset lehet rakni?/
Szóval ennek a billentyűzete sem magyar?

(#16011) Mr. XXL válasza doddencs (#15989) üzenetére

Mr. XXL
(kvázi-tag)

Hali,

130K-ért már ott a 2 év garis toshiba ócsó CoreDuo-s cucc.

Igazából egy nagy kérdésem van, ugyanis hmm igazolnom kell magnak (is), hogy kell nekem noti... Ti mire használjátok? Akár PM-ben is, de tényleg ;-)

Van egy asztalim (Giga-C420-2Gb-2*200Gb-FSP350-CM ház) + egy remek 10+ éves 17'' GABA moncsim :-) Mely tudja az 1600*1200-at.

Tehát mi az, amit ezzel nem tudok elérni. Suli közel van, ha számít. Melóba nem nagyon vihetném be, nem cég fizetné, stb.

Thx a válaszokért!

XXL

(#16012) Rick4 válasza Mr. XXL (#16011) üzenetére

Rick4
(PH! nagyúr)

miért vesznek az emberek új autót, a régi 20 éves wartburg, skoda 120 helyett? csak. mert szeretnének egy jobb cuccot.

A probléma Te magad vagy: ebben az évben is mindent úgy csináltál mint eddig, mégis végig más eredményekben remélkedtél.

(#16013) zabu válasza Mr. XXL (#16011) üzenetére

zabu
(tag)
LOGOUT blog

HPQ 6715b (GB833)
business class • 15.4"WXGA(1280x800pixel) Brightview™ • ATi Radeon X1250 -512HM • 3G/HSDPA opc
• AMD mobile Sempron 3800+ (2.2GHz) • 1024MB DDR • 120GB HDD • DVD+/-RW DL
• Wi-Fi (802.11a/b/g) • Bluetooth(v2.0) • Microsoft Windows Vista Home Basic
notebook PC • new • 1év nemzetközi HP garancia eredeti bruttó ár: 183.888,--
rendelésre • akciós nettó ár: 149.990,- akciós bruttó ár: 179.988,--

ez mennyit ér használtan, akkut nem bántósan? 7 hó gari van rá

(#16014) zabu válasza Mr. XXL (#16011) üzenetére

zabu
(tag)
LOGOUT blog

könnyebb mozgatni, bárhova cipelheted lakásban, ha van wifi. kb ennyi, meg az ujjlenyomatolvasó, ez biztos jó játék lehet

(#16015) Mr. XXL válasza Rick4 (#16012) üzenetére

Mr. XXL
(kvázi-tag)

Hali,

Ez így igaz, de jelen hasonlat kb akkor lenne, ha kocsi helyett/mellé gyorsasági motort vennék.

Nem ósdi hulladék az asztalim (monitor az, de szolgál), és kb 40 rugóért már E7200-es hajthatná+egy 9600GT és hali. Kár h nem jáccok ;-)

XXL

ui. a lakásban hordozás pont nem szempont... Amikor beteg voltam, a monitor be volt telepítve az ágyhoz, bill. egér elém azt kész :DD

(#16016) ABE válasza Rick4 (#16012) üzenetére

ABE
(PH! addikt)

Ha nincs rá szükséged tényleg, akkor minek vennél notit? Nálam PC helyett van, egyben a szórakoztató és munkaközpont is, egyetem-albérlet-otthon tengelyen ingázom vele. Hetente többször viszem magammal egyetemre, hogy az órák közti szüneteket kitöltsem valahogy, vagy segítséget kapjak pl. AutoCAD rajzban. Egyébként azért szeretem, mert kevesebb helyet foglal el, csendes, és lakáson belül is szabadon mozoghatok, ha netezni szeretnék. De! Én tényleg cipelem, nincs mellette PC-m, és nem az újdonság varázsa miatt szereztem be. Gondold végig, tényleg szükséged van-e rá (2 hónap múlva is)...

Mobilos kérdéssel ne keress privátban, ha problémád adódott, érdeklődj a megfelelő topikban. Köszönöm. - http://abeswords.wordpress.com

(#16017) ABE válasza ABE (#16016) üzenetére

ABE
(PH! addikt)

Bocsánat, az előző HSZ-em félrement, Mr. XXL #16011-es hozzászólására válasz.

(#16018) Mr. XXL válasza ABE (#16016) üzenetére

Mr. XXL
(kvázi-tag)

hali,

köszi, ezen morfondírozok én is...
Persze ha kapnám, akkor oké, de suliba nemkell, nem albiban lakok, és már megvan a gép. Különben evidens, hogy mostmár notit vennék (főleg, hogy lekoptam a játékokról). Még a filmnézés lehetne szempont, de - azért venni egy notit? Szerintem felesleges.
Győzzetek meg, ha mégse :B

XXL

(#16019) spyduck válasza zabu (#16010) üzenetére

spyduck
(PH! kedvence)

Lehet bővíteni és DDR2-es ramok vannak benne. Ezek alapvetően magyar billentyűzetűek csak néha van olyan is ami külföldi, meg kell nézni! Ez a gép nem csak jónak néz ki hanem jó is, üzleti kategória, karc és horpadás álló.

www.laptopkalauz.hu

(#16020) Rick4 válasza ABE (#16016) üzenetére

Rick4
(PH! nagyúr)

nézd, mi itthon ketten vagyunk, és 3 gépünk van, egyik az asztali, itthon ezt én használom, meg két thinkpad, ha nem vagyunk itthon, a két kicsit visszük magunkkal. kell, mert az interneten intézünk mindent, (a párom is, én is) és ha nem lett volna rá szükségem, nem vettem volna. mivel megvannak egy jó ideje, nyilván nem kérdés, hogy kellenek-e, vagy sem.. :U

ja, hogy nem nekem... :DDD

[ Szerkesztve ]

A probléma Te magad vagy: ebben az évben is mindent úgy csináltál mint eddig, mégis végig más eredményekben remélkedtél.

(#16021) spyduck válasza Mr. XXL (#16015) üzenetére

spyduck
(PH! kedvence)

Én ezek miatt vettem notit:
-értékállóbb
-szebb
-könnyebb cipelni
-halk
-kevesebbet fogyaszt
-mint ahogy mondták a net. Próbáld csak ki milyen utazni 300km-t úgy, h végig tudsz netezni

www.laptopkalauz.hu

(#16022) Mr. XXL válasza spyduck (#16021) üzenetére

Mr. XXL
(kvázi-tag)

hali,

ezt szivesen kipróbálnám :)
kár h se a máv se a volán nem erőlteti a szolgáltatást :)
Úgy értem WLAN-t. Mobilnet nemtom mibe kerülhet...

Rick4: ezt elhiszem.

XXL

[ Szerkesztve ]

(#16023) spyduck válasza Mr. XXL (#16022) üzenetére

spyduck
(PH! kedvence)

Nekem mobilnetem van, arra céloztam! 5GB adatforgalom havi 3000ft-ba kerül a Vodafone-nál. Magyarul ha nem töltesz hanem fórum, msn, néha videók nézése akkor sose fogy el.

www.laptopkalauz.hu

(#16024) ABE válasza spyduck (#16021) üzenetére

ABE
(PH! addikt)

Az értékállósággal nem feltétlenül értek egyet, a többivel igen. :)

Mr. XXL

A lehetőség adott, hogy kiváltsd a PC-det, de a kettőnek együtt nálad szerintem nincs értelme. Mikor váltottam, egy darabig megtartottam a PC-m a noti mellett, de mivel sosem használtam szinte (leszoktam én is a játékról), inkább eladtam. Egyébként nagy királyság pl. este az ágyból kényelmesen netezni, könnyen rá lehet kattanni. :B

[ Szerkesztve ]

(#16025) zabu válasza spyduck (#16019) üzenetére

zabu
(tag)
LOGOUT blog

értem, ez így 110et simán megér, nem?/7hó gari akkunemhasználtan/

(#16026) HEATHCLiFF válasza spyduck (#15998) üzenetére

HEATHCLiFF
(lelkes újonc)

"Elmondtuk már szerintem egyszer melyiket érdemes megvenni: Dell, HP Compaq, IBM
Innentől kezdve a te döntésed."

Az új Acer notebookok mennyire megbízhatóak ? Tudom régen minőségileg egyenlő volt a FuSival de PH! teszt óta megnőtt bennük a bizalmam. Haverom szeretne új ASPIREt venni de lehet akkor inkább C2D Toshiba-ra beszélem rá.(Régen a Toshiba-t aranyárban mérték, de mostánabán igen kedvező kondiciókkal jönnek ki.)

amaziing

(#16027) DJTJ válasza spyduck (#16021) üzenetére

DJTJ
(fanatikus tag)

Az hogy értékállóbb szerintem nem teljesen igaz mert 1 hónapja vettem egy zsír új ASUS-t (CoreDuo,2 giga ram,200-as sata vinyó stb..) 147K-ért és most alig akarnak 120K-t adni érte :(( mi lesz 1 év múlva?
A többi érv valóban a noti mellett szól :C

(#16028) wwhy válasza DJTJ (#16027) üzenetére

wwhy
(PH! addikt)

háát nem Asust kellett volna venni ;]

Érmekollekció felbecsülése, felvásárlása korrekt áron! << Műszeres monitorkalibrálás! >> << Segítek ebay-es vásárlásban! >> << XTC Clip -- Androidos HTC telefonok ROM/bootloader cseréje, frissítése, főzött romokhoz szükséges S-OFF beállítása!! >>

(#16029) DJTJ válasza wwhy (#16028) üzenetére

DJTJ
(fanatikus tag)

Nem olyan rossz ez :D főleg ennyi pénzért! bár most egy IBM ThinkPad-ra pályázok

(#16030) e=mc² válasza e=mc² (#15871) üzenetére

e=mc²
(őstag)
LOGOUT blog

Up!

A vilagvege erdeklodes hianyaban elmarad...

(#16031) doddencs válasza Mr. XXL (#16011) üzenetére

doddencs
(senior tag)

Mindenesetre akkor is ekkora különbség van egy "occsó", 2 év garis Toshiba és egy használt IBM ThinkPad között, hogy én a használtat javaslom. Hidd el, jobban jársz.

Másrészt valóban előbb tisztáznod kell, szükséged van-e rá. Én jövő tanévtől egyetemre készülök, így én azért veszek. Én is sokáig gondolkodtam, h. a pesti lakásba vegyek-e egy számítógépet, jobb felszereltséggel meg minden egyébbel.. de mint a többiek is írták, meg vannak az előnyei (elsősorban kényelmi) egy notebooknak. Ráadásul az ágyból netezés nagyon vonz :B

(#16032) mentos

mentos
(lelkes újonc)

Üdv mindenkinek!

Laptop vásárlás előtt állok és lenne pár általánosnak mondható kérdésem, ezalatt azt értem h nem függ a laptop márkájától és típusától...
Szóval
1.: Geforce 8400M G ill. Geforce 8400M GS-el szerelt masinákat néztem, kérdésem h valakinek van-e ilyenje, vagy tudja-e róluk hogy melyik hány megás alapból 128 vagy 256?!
Az nVidia oldalán ugyanis a G és a GS is 256-osnak van írva, de az általam látott gépekhez a GS-nél mindenhol 128MB volt csak?!
2.: (1440x960) vagy (1440x900) vagy (1400x900) /ezen felbontások mindegyikét 1azon gép adatainál találtam különböző boltokban/ felbontásban hogy üzemel, mármint van ilyen felbontás egyáltalában, mert én nemigen láttam ilyet sehol, se driver-ben se pl. játékokban, se Windows-ban ill. ezek közül melyik szokott lenni valójában?

Lehet h ezek egyszerű és nektek igen unott hülye kérdések, de nemigen vagyok otthon a laptop piacon, csak most ismerkedem vele...

Köszöntem!
mentos

''I love it when a plan comes together,''

(#16033) Csádám

Csádám
(kvázi-tag)

Helló!

Egyik ismerősöm szeretne notebookot venni magának. Ebben szeretnék segítséget kérni.
Szinte kizárólag munkára használná, a főbb szempontok:
AutoCAD kompromisszummentesen fusson.
olyan 70-80e körül
ne fusi

Mit ajánlotok? Mi a cad gépigénye amivel kb semmilyen helyzetben nem lehet meglepni? :)
Ja és nyilván fontos, hogy megbízható legyen stb stb stb

Előre is köszi :R

(#16034) doddencs válasza Csádám (#16033) üzenetére

doddencs
(senior tag)

munkára kicsit többet is áldozhatna.. :U

Csak használtat keress. Esetleg használt IBM Thinkpad, vagy Dell latitude.. nézz körül az aprók között...de 70-80e..hát ha mázlid van találsz vmit

[ Szerkesztve ]

(#16035) e=mc² válasza e=mc² (#15871) üzenetére

e=mc²
(őstag)
LOGOUT blog

Ezek lettek a masodik kalapban:

Toshiba Satellite L40-17S:
T2330, 2gb ram, 160gb hdd, 15,4" wxga, intel gma x3100 128mb, vista home premium, li-ion 4000mAh, 1ev gar.
br. 164.280,-

Asus X50V-AP113C S-2G:
T2250, 2gb ram, 120gb hdd, 15,4" wxga, ati x2300 128mb, vista home premium, li-ion 4400mAh, 2 ev gar.
br. 176.400,-

Lenovo 3000 N200 (TYGEEHV):
T2370, 2gb ram, 120gb hdd, 15,4" wxga, intel x3100 256mb, vista business, 6cellas akksi, 1ev gar.
br. 173.880,-

Fujitsu-Siemens Amilo Pa2548S
Turion 64 X2 TL58, 1gb ram, 160gb hdd, 15,4" wxga, nvidia gf8400m gs 128mb, vista home premium, li-ion 4400mAh, 1ev gar.
br. 185.880,-

Ezekbol kene valasztani, vagy mondjatok jobbat.

(#16036) AMD Power válasza spyduck (#16005) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Pontosan! Én is ezeket figyelem már egy ideje. :B

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#16037) Tibery válasza e=mc² (#16035) üzenetére

Tibery
(újonc)

Én a Siemenset kapásból kihúznám a listáról, legalábbis annak alapján amit a megbízhatóságáról hallottam ismerősöktől.

(#16038) doddencs válasza e=mc² (#16035) üzenetére

doddencs
(senior tag)

Mond jegy konkrét keretet, s mikre kéne a gép;) Ugy könnyebb lenne ajánlani másokat;)

(#16039) Tibery

Tibery
(újonc)

Erről mi a vélemyényetek? Meg alapban az Acerrel kapcsolatban?
[link]

(#16040) e=mc² válasza doddencs (#16038) üzenetére

e=mc²
(őstag)
LOGOUT blog

doddencs: nezd meg legyszi mire valaszoltam, es hogy hanyszor upoltam.

Tibery: Igen, az mar tuti, csak odairtam, mint negyediket...

[ Szerkesztve ]

(#16041) Kbali válasza e=mc² (#16035) üzenetére

Kbali
(őstag)

A Toshiba biztosan 1 év garanciával van? Szerintem az újakra már mindenhol 2 évet adnak.
A Lenovo csak azért jó, mert a Vista Business-t hivtalaosan le lehet butítani XP Prof-ra.
Én is azt mondanám, hogy az első 3-ból válassz a FuSi felejtős.

nem vagyok suhanc...

(#16042) Tibery válasza Kbali (#16041) üzenetére

Tibery
(újonc)

Az új Toshibákra 2 év van, jól tudod.

(#16043) e=mc² válasza Kbali (#16041) üzenetére

e=mc²
(őstag)
LOGOUT blog

Forras

Igazabol ami igy elsore szimpatikus az a lenovo.

[ Szerkesztve ]

(#16044) doddencs válasza e=mc² (#16040) üzenetére

doddencs
(senior tag)

Egy quadro videokártyás ThinkPad r61 sztem tökéletesen megfelelne neked. Ott meg van választék, processzortól függően tudsz válogatni. 2GB ram ajánlott, processzorban pedig Core2Duo-kat nézegess. (usanotebook, senorg...itt tudsz válogatni :D)
Garanciát pedig nettó 25ért kitudod bővíteni 3 évre ;)
Szerintem ez kielégítené az igényeidet, a quadro pedig játékra is alkalmas kompromisszumokkal.

(#16045) doddencs válasza e=mc² (#16043) üzenetére

doddencs
(senior tag)

nem tuddom mi akar lenni a forrás, de az árak nem vmi barátságosak ott:D

(#16046) AMD Power válasza Kbali (#16041) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Én így 2008-ben elvárnám ,hogy minden ilyen notebook 2 év garis legyen alapból.

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#16047) e=mc² válasza doddencs (#16044) üzenetére

e=mc²
(őstag)
LOGOUT blog

Amit itt leirtal dolgokat az mar szerepel az osszeallitasomban.

thinkpad r61bol pedig csak ez van a 200k-s kereten belul, ami azert szamomra nem nyujt tobbet mint az n200. (ami kb 20k-val olcsobb)

Elotted mar irtak, hogy ezekre alapbol nem 1, hanem inkabb 2-3 ev a gar, akkor minek kiboviteni?

Ha figyelmesen elolvastad volna a leges-legelso hozzaszolasban pedig mindent leirtam, jatekra nem igazan kell, de ha esetleg lesz is, az se csillio fps-t igenylo fps lesz :-)

A forras ahonnan nezegetem, az a laptop.hu. Nem fontos onnan vasarolnom, csak ott nezelodtem.

[ Szerkesztve ]

(#16048) ABE válasza AMD Power (#16046) üzenetére

ABE
(PH! addikt)

Ja, meg el lehetne várni, hogy a T61-et 100e forintért adják...

(#16049) Davohu

Davohu
(újonc)

Halihó!
Azt szeretném kérdezni, hogy játékra melyik laptop jobb: AMD Turion64 X2 TL-60 2GHz + HD2600 512 vagy a C2D 7250 2GH + 8600GT 512 kombó. És mekkora a különbség a kettő között? Meg még annyi hogy melyik fogyaszt kevesebbet?
Válaszotokat előre is köszönöm

(#16050) Peet210 válasza e=mc² (#16047) üzenetére

Peet210
(őstag)
LOGOUT blog

Itt van R61i jó áron.

Más:
3D-s munkár milyen a fent említett vga (Quadro NVS 140M 128 MB) mennyire használható. Esetleg jobb mint egy 2400 XT vagy 8400.

[ Szerkesztve ]

Kiadó lakatlan szigetet keresek azonnali átköltözéssel.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.