Szerintem ne kapkodd el!
ASUS F3T 15.4W/TL56/1G/160G5/NV76/DVDÜRW/BT/Wbg 200 844 Ft
ASUS F3JP 15.4G/T56/2G/160G5/DVDÜRW/X17/B/Wabg 244 827 Ft
Én valószínű az elsőt választom, Hammonnál az új listát érdemes megvizuálni 
De a második is nagyon jó áron van!!!
Melyiket válasszam

Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
amol
(PH! addikt)
Már írtunk a boltról korábban, csak pár ezer hsz-t kell visszaolvasni 
Ismerősnek vettünk náluk egy Acert, semmi gond nem volt sem a vásárlással, sem a géppel. Emailen megrendeled előleg nélkül, másnap viheted. Viszont a gépet csak akkor tudod kipróbálni ha már kifizetted. Na én emiatt nemigen vásárolnék náluk. Tehát ha még soha nem láttad, próbáltad ki valahol akkor lehet hogy csak utána derül ki hogy pld. egy perc után 80 fokos, stb. Ez leginkább egy drága pixelhibás gépnél lehet felettébb kellemetlen, 1-2 darabnál max. vállrándításra számíthatsz.
Pánikra semmi ok. Az index használata nem rövidíti tovább a ceruzát.
Igen. Már két éve is valami böszme olcsón adták, akkoriban még 1GHz-es Via procival, ha jól emlékszem. Csúnya látvány.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

asound
(őstag)
Oks köszi! És amúgy mik a tapasztalatok a Fujitsu-Siemensekkel kapcsolatban? Szerintem a gépnek amit belinkeltem elég jó az ár-érték aránya. Nem tudsz esetleg egy helyet ahol ténylegesen ki lehetne próbálni, megnézegetni? 
Az élet négy magnál kezdődik.

amol
(PH! addikt)
Szinte mindenhol dömping van belőlük, de nem túl jó minőségűek.
peterkeT: Apósom akörül vett egyet. Azóta is működik, semmi baja. Ugyanolyan vacak mint újkorában 
[Szerkesztve]

amol
(PH! addikt)
elszúrtam, sorry
[Szerkesztve]

avman
(őstag)
oszt mit tudhat ez a másfeles via c7 a gyakorlatban? mer én nem találtam semmi teljesítményadatot, csak h hűdekeveset fogyaszt. vonatkoztassunk el a körítéstől, nem akarok én ilyet venni, csak érdekel, h mire képes...
Caedite eos. Novit enim Dominus qui sunt eius.

dabgergo
(senior tag)
Köszi a válaszokat. Amúgy sztem az Asus A6RP-AP035 talán a legjobb és arra is két év gari van, itt van mégegyszer a [link] . Különben ez elég olcsó tudásához képe nem?

TayRol
(PH! addikt)

avman
(őstag)
köszi. az ilyenre mondta Matula bá' a Tüskevárban: A meleg vizet se viszi el. 
Caedite eos. Novit enim Dominus qui sunt eius.

amol
(PH! addikt)
A két gép között azért van némi méretbeli különbség. Nem a d420-asra gondoltál?

TayRol
(PH! addikt)
Nem; tudom, a d520 15'-ös xga, az msi meg 13,3 wxga. Csak mind2 olyan 290k körül van, s olyan 2-2,3 kg - asszem. (és csak erre van keret...)
Üdv.
TayRol
Suzuki - Way of Life

amol
(PH! addikt)
Értelek. A D520 elvileg elérhető 14,1'' kijelzővel is, de még sehol sem láttam olyat. Viszont Celeronnal szemtelenül olcsó itt: [link]. Meg is venném ha nem komolyabbat szeretnék és raktak volna rá hangerőállító gombokat.
A 2,3kg nekem kicsit gyanús, szerintem valamivel nehezebb ekkora kijelzővel és méretben. Ez egy business class gép, igaz nem a csúcsmodell, de megbízhatóságra nem lesz panasz.
Ha nem akarsz kisebbet szerintem jó választás. Emellett 290k-ból már sokfélét lehet kapni.
Az MSI-ről nem sokat tudok, de majd érkezik info mástól.
[Szerkesztve]

TayRol
(PH! addikt)
14-essel naggyon jó lenne, de nem láttam ilyen árban sajna. Ez a celeronos ár tényleg jó, csak mindenképppen core2-t szeretnék (4M cache-el). MSI-ről rosszat nem hallottam, azért van a jelöltek között.
Szerk: a Humansoft csak nagyker?
[Szerkesztve]
Suzuki - Way of Life

amol
(PH! addikt)
Lejárt az időlimitem
Ha viszont nettóban el tudsz menni 300-ig, akkor már vehetsz egy ilyet:
DELL Latitude D820
15.4'' WXGA (1280x800pixel) anti-glare • nVIDIA QuadroNVS 120M - 512MB Turbocache
Core2-Duo T7200 (2.0GHz/4MB/667) • 1024MB DDR2 • 100GB HDD • DVD+/-RW DLay.
Wi-Fi (802.11a/b/g) • Bluetooth • (MgAl)fémház • Microsoft WindowsXP Professional
3év teljes DELL garancia
Közben megtaláltam a d520 paramétereit:
• 35.8 x 273 x 338.3mm
• 2.38kg akkumulátorral és 14.1'' TFT kijelzõvel
• 2.47kg akkumulátorral és 15.0'' TFT kijelzõvel
Esetleg néz még meg a Toshiba U200-ast, az 12''-os 300k körül.
[Szerkesztve]

TayRol
(PH! addikt)
Hmm, nem nagyon szeretnék nettó 300-ig elmenni ( s nem is nagyon tudok sajna) 
A 14,1-es lenne a legjobb nekem, neki is állok keresgélni.
Thx! 
Üdv.,
TayRol
mod: ezt találtam, s nem is xga:
[link]
[Szerkesztve]
Suzuki - Way of Life

amol
(PH! addikt)
Nincs mit. Az előzőhöz odaírtam de lehet nem láttad: 12''-osban Toshiba U200, 14''-osban M100 sem rossz és az árba talán belefér.
mod: ha nem zavarnak a kicsi betűk akkor ez szerintem jó ár érte.
Egész jók az árak ott, ehhez mit szólsz? [link]
[Szerkesztve]

TayRol
(PH! addikt)
Tudom, hogy kukacoskodásnak fog tűnni, de 4M cache-es core2-t szeretnék... 
Suzuki - Way of Life

xedos
(PH! addikt)
Akkor miért nem veszel macbookot?
Esetleg néhány hónapossan használtam... 230K körül már van a középső modell...
MacbookPRO 15" + iMac 21,5" +iMac G4+ibook G3

TayRol
(PH! addikt)
Azt szerettem volna, tegnap voltam istyle-ban, már csak a legkisebb van az országban (kb. 20 db), a középsőt csak 300k felett láttam (nemtom ott volt-e egyáltalán). Azt mondták jönnek az újak, s csak 4 mega caches core2-vel lesznek szerelve - de drágábban. Használt gépet nem szeretnék.
Üdv.,
TayRol
Suzuki - Way of Life

xedos
(PH! addikt)
Szerintem...
felejtős mind a kettő...
az 1280x720p-t éppen még elvihetik, bár az X264-es a legerőforrás igényesebb...
Ha meg 1920x1080p-ben gondolkodsz-ode kell a két mag!
Játékra? csak nagyon régiekhez...
MacbookPRO 15" + iMac 21,5" +iMac G4+ibook G3

amol
(PH! addikt)
A Toshibák vannak azzal is, a D620-nál gondoltam hogy ezzel lesz gondod. Amúgy teljesítményben nem nagy a különbség. De eladhatóság, értékállóság szempontjából biztos jobb választás a T7200.
az az msi, amit néztél elvileg felsőbb kategóriás modelljük. ezért, ha jól tudom fém házat kapott, ahogy a szubnoteszeik is azt szoktak. minőségben nem lehet rá különösebb panasz, szerintem elég jó ár/érték aránnyal bíró cég. persze ha találsz ilyen áron 14,1''-os Dell-t, akkor inkább azt vedd, én is azt venném, ha most kéne válasszak 
igazából annyi ellenvetésem van az msi-vel kapcsolatban, hoyg a hűtése nem mindig tökéletes, alapjáraton is a kise gépeik tudnak sajna fűteni, főleg olyan brutál c2d procival. a notebookcheck.net-en van fent egy s271-esről teszt, mge hőtérkép is, hogy melyik része milyen forró működés közben, érdemes megnézni. én a Fukarban tapiztam meg egy s262-t, ami szintén szubnotesz, és az elég forró volt sajna, pedig csak képernyővédő ment rajta. de amúgy eddig megbízhatónak mondható márka saját tapasztalatból.
powered by Meizu MX

birka1337
(tag)
Én is mostanában szeretnék vásárolni, úgy kb 400 ezer alatt, szal több ne legyen semmi képpen, vaion, vagy mac en gondolkodom.. amit kinéztem Sony Vaio FE41M az pont ez lenne de a DigitalOffice már 1 hónapja húzza nekem a rendelésemet szal visszamondtam..Valaki esetleg nem tudja honnan lehetne még hozzájutni? Vaioból mindenképpen az FE széria érdekelne.. Szal várom az ajánlatokat 
Előre is köszi 
HEAT it up!

TayRol
(PH! addikt)
Igen, egyrészt értékállóság miatt szeretném az erősebbet, másrészt szerintem ki is használnám.
sheratan: köszi a választ, énis inkább a dell felé hajlok, de amol által a fenntebb említett toshibak sem rosszak...
[Szerkesztve]
Suzuki - Way of Life

amol
(PH! addikt)
Azért azt vedd figyelembe, hogy a Toshibának ezek nem üzleti kategóriás modellei, és a DELL 3 év garanciát ad. Ennek ellenére jó gépek, ha kisebb méretben gondolkodsz. 14''-ban nálam a D620 jelenleg a nyerő, vagy a Tecra M5 de az jóval drágább.

TayRol
(PH! addikt)
Sok helyen láttam, hogy a gari 1+2 év? Vagy 3 év teljeskörű?
A D620-is sajna drága már nekem, pedig bejövős 
Suzuki - Way of Life

amol
(PH! addikt)
A Dellnél? Egy ideje már 3 év teljeskörű, de asszem bolttól ill. nagykertől is függ. Korábban 1 év teljes + 2 év szervízgarancia volt (alkatrészt nem, de munkadíjat kellett fizetni. az alkatrész SOKKAL drágább is lehet).
Hát ha kicsit lejjebb adod az igényeidet akkor nem drágább 
És van benne SIM-kártya hely is, azt nem tudom milyen sebességre képes.
birka1337: itt nézted már? [link]
[Szerkesztve]

wienattwo
(tag)
Notiba jobban járok ezzel, mint Celeron M-mel? Core solo T1350 (1,86 ghz/2mb/533)
Gondolom, ez viszi a 720-as hd filmeket. A 1080 hd filmekhez már tutira c2d kell?
[Szerkesztve]
jobban jársz vele 
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

amol
(PH! addikt)
Jobban, sokkal kevesebbet fogyaszt. A cerka nem tudja a SpeedStep-et, így állandóan fullon megy, és így melegszik és fogyaszt feleslegesen. Celeronnál a Sempron is jobb szvsz, mivel az tud hasonlót.
Azt nem tudom a filmekhez mi kell.
TayRol: esetleg nézd meg a 6400-as Delleket is, az általad linkelt oldalon jó áron vannak.
[Szerkesztve]

TayRol
(PH! addikt)
Inspironok nem bejövősek
Suzuki - Way of Life

amol
(PH! addikt)
Igenis! 

TayRol
(PH! addikt)

Suzuki - Way of Life

Tyren
(fanatikus tag)
divot: Szerintem jó választás. Egyetlen apró hiányossága, hogy nem Core 2 Duo van benne, hanem csak Core Duo (ez is csak inkább szépséghiba, 64 bites renszert gondolom úgyse akarsz futtatni), de minden más teljesen rendben van. Most én is egy ilyet használok, csak Core 2 Duo-val, de nekem bejön.
TayRol: Én személy szerint a Toshiba U200-ra szavaznék. Lehet, hogy nem business class gép, de nem tűnik bóvlinak sem (cáfoljatok, meg ha nem így van, én csak képek alapján ítélkezem). Van Core 2 Duo-val bruttó 260-ért usanotebook-nál. Annyi, hogy alapban csak 512 ram van benne, de nem olyan drága kiegészíttetni azt 1GB-ra. Ha cipelni kell a gépet, akkor szerintem jobb a 12''-os. Bár 14''-os géppel még nem volt dolgom...
[Szerkesztve]
''A barátaid megtanítanak arra, amit tudni szeretnél, az ellenségeid pedig arra, amit tudnod kell.''

ferkoboy
(fanatikus tag)
[link]
Itt nézd meg, van 2 IBM T60. Minöségre nem lehet panasz, 3 év gari, uj.
Ajánlom figyelmébe divot-nak is.
Tudd ki vagy, hová tartassz, s ne feledd honnan jöttél!

TayRol
(PH! addikt)
Uhh...
Ezek tényleg nagyon korrekt árak!
Asszem elmegyek megnézem holnap őket, bár az IBM-ek nem igazán tettszenek De egy próbát megér.
Thx! 
Üdv.,
TayRol
Suzuki - Way of Life

TayRol
(PH! addikt)
Nekem 12'-es volt, imádtam. 14'-eshez nekem sem volt közöm, bár usanotinál a D620 kerek 300k, s 4 mega cache-es procival adják. Toshibát még nem tapiztam, valamikor elmegyek a jövő héten meglesni őket.
Üdv.,
TayRol
Suzuki - Way of Life
Játékhoz vennék laptopot, itthon méregdrágák ezek a dolgok.Kint némcsiben találtam 1700eur-ért egy ASUS-t x1700as vga-val 2gb ddr2, 160as vincsi, T5600, lenne egy Siemens x1900as karival, 120as vinyó és csak 1gb ram.1500ért.
Itthon van hasonló áru vagy tulajdonságú gép?Mert én csak nagyon soknullásakat láttam...Ismeretlen nevű videókarikkal...
megér még 400eurót plusszban egy T7200as proci a 5600as helyett?
Thnx!
[Szerkesztve]
* életre nevelő szerpentinek vándora (kössz Zozz;)

ferkoboy
(fanatikus tag)
Nincsmit!
Biztos megéri az árát!
3 év gari, GMA950 átlag dolgokhoz dunsztig elég, cserébe hosszu akksis üzemidő.
Én is véletlen találtam rá, gondoltam megosztom. 
Majd azért számolj be róla, hogy mégis milyenek.
Köszi!
Üdv: Ferkó

kofee
(kvázi-tag)
Szevasztok!
A segítségeteket szeretném kérni abban, hogy a 2 notebook közül véleményetek szerint melyik éri meg jobban az árát?
ACER AS5632 WLMI V128
Intel Core 2 Duo T5200 (1.6 GHz, 2 MB L2 cache, 533 MHz FSB), 1024 MB RAM, 160 GB HDD, DVD supermulti író, 15,4” –os XWGA TFT kijelző, Nvidia 7300 128/256 MB Turbocache grafikai meghajtó, WLAN, LAN, modem, 1,3 Mpixel webcam, Windows XP Home
229,990 ft
DELL Inspiron 1501
• 15.4''WXGA(1280x800pixel) TrueLife™ TFT • ATi Radeon X1150 - 256MB HyperMemory
• AMD Turion-64 Duo (TL-50 - 1.6GHz) • 1024MB DDR • 120GB HDD • DVD+/-RW D-Lay.
• Wi-Fi (802.11a/b/g) • HUN keyboard • FreeDOS + 3 év teljes DELL garancia
199,920 ft
Egy megbízható, strapabíró gépet szeretnék, főleg internetre és munkára kellene (szövegszerkesztés, plusz 1-2 kis gépigényű progi), meg persze néhány alapabb játék futtatására unaloműzés céljából! 
Köszönöm a segítséget!

ferkoboy
(fanatikus tag)
Ha nem játék, akkor neked is ajánlanám a fentebb emlitett IBM Thinkpad t60-at!
Munkára, nyuzásra, 5ös!
mod: ha okvetlen a 2ő közül, akkor a Dell. (több gari, megbizhatóbb)
[Szerkesztve]

kofee
(kvázi-tag)
Köszi, a gyors választ. Megnézem mindenképp az IBM-et is. Amúgy én is a Dell felé húzok inkább. Ez a 3 év garancia valóban igencsak kecsegtető!

TayRol
(PH! addikt)
Lehetséges az, hogy a drágább IBM-ben nincs wifi? Csak mert az elsőnél külön kiemelték, a 2.-nál nincs ott 
Suzuki - Way of Life

ferkoboy
(fanatikus tag)
Lehetséges. De kérdezd meg a boltban. Mellesleg lehet ki tudod alkudni még mellé.
- Privát
- 2007-06-06 22:35:10
Asszem megvan a notim (HP 6715b)
[link]
0.197 mm-es képponttávolság hosszútávon nem gáz?
Ma 21''-on néztem ugyanezt az 1680x1050-et, mint amit 15,4''-on kéne

amol
(PH! addikt)
Én a helyedben megvenném azt a D620-at 300-ért (vagy a kis XPS-t kicsit drágábban). Abban a hőn áhított T7200 van, és legalább a gép sem ''egy darab ki tudja honnan''. Persze jó áron vannak, meg kell őket nézni.
Dellnél nem annyira rizikós az usanotebook, mivel nemigen fordul elő pixelhiba.
[Szerkesztve]

shev7
(PH! kedvence)
a lenovo honlapja szerint ez a szeria csak wifi elokeszitessel rendelkezik...
''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''