Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#37001) V@ns válasza T-unit (#36990) üzenetére

V@ns
(újonc)

Köszönöm a tippet T-unit!

Tetszik a gép, fel is jegyeztem magamnak.
Itthon megvitattam a családdal, hogy noti vásárlás lesz, és megoldható számomra az, hogy nettó 130k összeget nézzünk. Ilyen árral is tudnál nekem még egy alternatívát adni a Dell mellé?
(Nekem ezen a notebookon akadt meg a szemem, bár én nem értek ezekhez: [link] )
Előre is köszönöm a választ!

[ Szerkesztve ]

(#37002) kisgab1

kisgab1
(újonc)

hali , mi a véleményetek erröl a gépröl?
http://www.laptopszalon.hu/webshop/3710/LENOVO+IdeaPad+G550A+15.6+HD+WXGA.+Intel+Core+2+Duo+T6600+2.2GHz.+3GB.+320GB.+DVD-RW.+nVidia+GF+G210M.+DOS.+6+cell.+Sz%FCrke+alu.+design

(#37003) asound válasza kisgab1 (#37002) üzenetére

asound
(őstag)

Üdv!

Én is ezt néztem ki, most is Lenovom van, de egy érdekes adalék:

A mostani gépem egy Lenovo 3000 N100-as, CoreDuos, integrált videókártya, stb... Eddig semmi gondom nem volt vele, nagyon masszív, megbízható gép, kivéve egy dolgot...a hűtése vmi szörnyen idegesítő módon lett megoldva. A történet nagyjából az, hogy a ventillátor 10 másodpercenként kapcsol fel-le, pörög kb ugyanennyi ideig, aztán leáll, mindezt nyugalmi helyzetben, amikor max office és egy böngésző van nyitva. Nagyon idegesítő munka közben, mondjuk egy videónál, vagy ha csak éjjelre be akarom kapcsolni egy letöltéshez, nem lehet tőle aludni. :) Megoldás nincs rá, NHC nem műödik ehhez a géphez, talán egy BIOS frissítés megoldaná, de azt nem merem bevállalni.

Utánaolvastam a G550A-nak is, és sajnos annál ugyanez a probléma áll fenn. Egy külföldi fórumot tudok belinkelni, ami pont ezzel foglalkozik, angol tudás nem árt. A PH!-n az Ideapad topikban is rákérdezhetsz, többeknél előfordul és nem egyértelmű hogy típushiba vagy egyedi esetek, én kétszer is meggondolnám.

[link]

Az élet négy magnál kezdődik.

(#37004) Spidee

Spidee
(senior tag)

Sziasztok!

Kinéztem ez a gépet: Acer Aspire Timeline 4810T 3 év garival.

Ha van valakinek valami negatív tapasztalata ezzel a géppel az kérem ossza meg velem!
Köszönöm!

''No one stays at the top forever!!'' - I Love NFL! - Üdv.:Spidee

(#37005) Zultan

Zultan
(újonc)

Sziasztok!

Egy kis segítségre lenne szükségem. A szüleimet szeretném megismertetni az internettel, gondolkodom rajta, hogy meglepem őket egy notebookkal.
A szüleim elmúltak 60 évesek, ezért a fő szempontok:
- normális méretű (min 15") jól olvasható kijelző
- egyszerű kezelhetőség
- megbízhatóság (minél kevesebb dolgot lehessen véletlenül elállítani, elrontani)
- ha lehet, szeparált billentyűzet (mint Vaion, Mac-en)
- beépített kamera
- Wi-Fi

A gép elsősorban internetezéshez, e-mailekhez, fényképekhez lenne, a max keret, amit rászánnék 150k. Milyen gépet javasolnátok?

Előre is köszönöm mindenkinek!

Zultan

(#37006) Grande Ale

Grande Ale
(senior tag)

Sziasztok!
Egy barátom szeretne laptopot venni, használtban gondolkodik, 40-50 ezer körül. Netezésre kellene elsősorban, de én nem ajánlom a használt gépeket. Tudtok valami olcsó gépet ami megfelel a netezés filmnézés igényeinek?(nem feltétlenül HD). Szerintem alap hogy fusson rajta pl. a win 7, de a használt gépek általában 512 ram -osak, és ezért szerintem sok 40 vagy 50 ezer...

(#37007) Steve-0 válasza Zultan (#37005) üzenetére

Steve-0
(őstag)

hi, pl.: HP ProBook 4510s NX435EA ~ 123e (2év garanciával)

Pár kép a gépről: [link]

[ Szerkesztve ]

| Magyar-Német fordítást vállalok! | blogom: http://human-after-all.tumblr.com |

(#37008) Steve-0 válasza Grande Ale (#37006) üzenetére

Steve-0
(őstag)

hi, annyi pénzből nehéz lesz notebookot venni amiben még jó az aksi is, nézelődj a használtak között és írd ide mit találtál, talán meg tudjuk mondani mi éri meg jobban.
Gondolom csak otthon akarja használni.

[ Szerkesztve ]

| Magyar-Német fordítást vállalok! | blogom: http://human-after-all.tumblr.com |

(#37009) adm válasza Grande Ale (#37006) üzenetére

adm
(őstag)

vannak páran (1, 2, 3, 4) akik jó ideje árulnak használt, de még évekig használható üzleti notikat több-kevesebb garival elérhető áron.

ddr1-es memóriák ára pedig a beszűkült piac ment fel, de használtan azért lehet találni egész jó áron.

[ Szerkesztve ]

pecs2100.hu

(#37010) T-unit válasza V@ns (#37001) üzenetére

T-unit
(őstag)

Ha korábban írod h semmi játék akkor minek nézel GT240M-es dedikált vga-s,olcsó "gamer" notit?Azért egy dell 100x jobb márka.Ha viszont direkt azért nézted ezt ki mert mégis lenne játék akkor tökéletes vétel,sőt van ez kisebb intel procival is 14k-val olcsóbban,és akkor inkább a garibővítésre áldoznék ha fujitsu.

üdv.

(#37011) Grande Ale válasza Steve-0 (#37008) üzenetére

Grande Ale
(senior tag)

Ha mondjuk nem ragaszkodik a használthoz, 100000 ft-max-ért tudnátok valamit ajánlani? Op.rendszer nem kell hozzá, Win 7 képes legyen elsősorban, szerintem.

Pl. ezt láttam, de ez csak egymagos proci, nem?
[link]

[ Szerkesztve ]

(#37012) eddhunter

eddhunter
(lelkes újonc)

Sziasztok!
Asztali gépemet cserélném notebookra.Leginkább netezésre és hd filmekre használom, játékra nem. Azért olyan gépet szeretnék amit a lehető legtöbb ideig tudok használni. Egy kis nézelődés után a HP Pavilon dv6 2010eh modelljénél kötöttem ki [link] (konkrétan a design-ja emeli ki nálam a többi közül).
A kérdésem, hogy van-e erről tapasztalatotok, érdemes-e ezt 180körül megvenni, vagy van-e ennél lényegesen jobb vétel?
Előre is köszi!

(#37013) T-unit válasza Grande Ale (#37011) üzenetére

T-unit
(őstag)

Ahogy gondolod,1magos,szóval emiatt jobb sztem egy HP 615.

üdv.

(#37014) Grande Ale válasza T-unit (#37013) üzenetére

Grande Ale
(senior tag)

Köszi, ez tényleg jónak tűnik. Vajon mennyi lenne bele még egy giga memória?

(#37015) kisgab1

kisgab1
(újonc)

Grande ale : szerintem elég gyenge az a gép. véleményem szerint a win7et nem vinné de meg leget probálni.viszont nemtudom ujat vagy használtat akarsz e venni. nekem van egy elado toshiba satillite pro L-300 1b9 es laptopom amit szeretnék eladni mert nagyon kell a pénz sajnos , és kb 90e ért adnám. nézd meg:

http://www.notebookzone.hu/mid.php?mid=1&lkod=106&skod=1438

amugy pixel hibája nincs, januárban vettem szal még 1-vagy 2 év gari van rá.aksi 2óráig birja.nincs rajta karc repedés kopás semmi.win 7 van fent nekem és csodálatosan megy rajta minden.telepitö cd nincs és nem is volt mert a win7 mindent felrak driver terén valoszinü belsö memórián van a telepitöje, amugy meg toshiba honlap :)

(#37016) Zultan válasza Steve-0 (#37007) üzenetére

Zultan
(újonc)

Köszönöm :R

(#37017) Grande Ale válasza kisgab1 (#37015) üzenetére

Grande Ale
(senior tag)

Írtam privit!

(#37018) foxi69

foxi69
(tag)

Lenovo G530 3GB 139 990 Ft
Tartozék Windows Vista Home Premium, Notebook 15,4" kijelzõvel - Pentium Dual Core T3400 (2,16GHz, 667MHz FSB, 1MB L2 cache) - 3GB RAM, 250GB HDD, DVD-író - WLAN, 4xUSB, integrált webkamera, 4:1 kártyaolvasó - Intel GMA 4500M VGA, 2 év garancia

Lenovo G550L-3 129 990 Ft
Notebook 15,6" kijelzõvel - Pentium Dual Core T4300 (2,1GHz, 800MHz FSB, 1MB L2 cache) - 3GB RAM, 320GB HDD, DVD-író - WLAN, 3xUSB, integrált webkamera, bluetooth - Intel GMA 4500M VGA, 2 év garancia

Toshiba Satellite Pro L300-22P + Ajándék: Starter Kit 139 990 Ft
Tartozék: Windows Vista Home Premium, Notebook 15,4" kijelzõvel - Pentium Dual Core T3400 (2,16GHz, 667MHz FSB, 1MB L2 cache) - 2GB RAM, 160GB HDD, DVD-író - WLAN, 3xUSB, integrált webkamera - Intel GMA 4500 VGA, 2 év garancia

Elnézést, hogy még mindig ezen nyavajgok.

Melyiket ajánlanátok a 3 közül és melyiket nem?

Otthoni használat (net, film, office, képszerkesztés).

(#37019) kiscsipa válasza foxi69 (#37018) üzenetére

kiscsipa
(újonc)

akkor új ra megkérdem hogy milyen laptop-ot vagy asztalit ajánlotok játékra max 120-150 es határ között?
köszönöm

Mit is írjak ide?

(#37020) Napfénysüti válasza kisgab1 (#37015) üzenetére

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ha arra a HP 615-re gondolsz akkor nem tudom mért mondod hogy nem vinné a Win7-et. Még dob bele 1Gb ramot és vígan fog futni. Ha meg az Ausra gondolsz azon is menne szerintem bár nem hasítana ezerrel. :D
Hirdetést meg az apróba kellene tenni vagy priviben írni az illetőnek. :U

[ Szerkesztve ]

New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)

(#37021) Milawrc válasza kiscsipa (#37019) üzenetére

Milawrc
(lelkes újonc)

Asus K50AB-SX077D ennyiért nem kapsz ennél jobbat.
Én ilyet fogok venni: Asus K50IN-SX157L

ASROCK M3A770DE,AMD Phenom II 955 3.20Ghz AM3 BOX Black Edition,KINGSTON 4096Mb DDR3,ZOTAC ZT-40501-10L GTS450 1GB GDDR5,SAMSUNG 1000GB F3 7200rpm 32Mb SATA2 HD103SJ,

(#37022) Loituma69

Loituma69
(senior tag)

ASUS - F5SL-AP023 laptop ezt venném holnap délelőtt használtan 90.000ft ért tanácsot kérnék meg szaban venni ennyiért!? Jó gép ez? Esetleg valaki ismeri ezt a tipust!

Okostelefon buta embereknek!

(#37023) spyduck válasza Milawrc (#37021) üzenetére

spyduck
(PH! kedvence)

Kicsit olcsóbban is van ASUS k50ab ;)

www.laptopkalauz.hu

(#37024) spyduck válasza Napfénysüti (#37020) üzenetére

spyduck
(PH! kedvence)

A win7 starter bőven jól fut 1 giga rammal és celeron procival.

www.laptopkalauz.hu

(#37025) spyduck válasza foxi69 (#37018) üzenetére

spyduck
(PH! kedvence)

Elég egyértelműen a Lenovo G550L-3-t ajánlom. Bár ez sztem kicsivel jobb volna: Dell Vostro 1015

Ha itt nincs akkor írd be az argep.hu-ra és keress másik boltot.

www.laptopkalauz.hu

(#37026) Ramius

Ramius
(őstag)

Üdv.
Ha minden jól alakul, szeretnék venni egy új notit még karácsony előtt. Ehhez kérnék tanácsot. Súlya nem számít, nem nagyon lesz cipelve, a halk működés viszont fontos, szóval ne legyen porszívó hangja. Nem kell, hogy a legújabb cod meg hasonló játékok fussanak rajta, de néha azért szoktam játszani is. Inteles legyen, de nem tudom megmondani miért favorizálom ennyire :D Árban max 150k.

Előre is köszi.

gyakorlat teszi a mestert...tönkre...

(#37027) spyduck válasza Ramius (#37026) üzenetére

spyduck
(PH! kedvence)

Teljesítmény vagy minőség kell?

www.laptopkalauz.hu

(#37028) Ramius válasza spyduck (#37027) üzenetére

Ramius
(őstag)

Igazából inkább teljesítmény, bár nem tudom mennyire használnám ki. Mint írtam nem kell, hogy erőgép legyen, de ne haljon le ha elindítom a cod4-et :D (ennek a játéknak mindenképp futnia kell, többi nem lényeg :D )

(#37029) spyduck válasza Ramius (#37028) üzenetére

spyduck
(PH! kedvence)

[link]

www.laptopkalauz.hu

(#37030) Ramius válasza spyduck (#37029) üzenetére

Ramius
(őstag)

ASUS-nak jó a szervízhálózata? Tehát nem viszik el hetekre a gépet?

(#37031) spyduck válasza Ramius (#37030) üzenetére

spyduck
(PH! kedvence)

Ezért kérdeztem, h teljesítmény kell vagy minőség.
Az ASUS-nak Csehországban van a szerize, én biztos nem vennék. Sajnos én elfogult vagyok-e témában mert én csak is business minőségű gépeket szoktam venni.
Aminek jó a szervize:
-dell
-hp
-lenovo\imb
Ezeknek a legjobb!

Ezeknem meg csak jó:
-fujitsu
-toshiba

Sajnos a legfelső 3-ból nem tudok neked ennyi pénzból erős VGA-val rendelkező gépet. Toshibaából van még de az ASUS-nak jobb a teljesítménye az árához képest.

www.laptopkalauz.hu

(#37032) Ramius válasza spyduck (#37031) üzenetére

Ramius
(őstag)

Az asusnál maradva találtam egy ilyet: [link]
Az ilyen vga mennyire alkalmas játékra? Vagy úgy egyáltalán az integrált rettenetek..

(#37033) spyduck válasza Ramius (#37032) üzenetére

spyduck
(PH! kedvence)

Ezen még a COD2 is szaggat 640x480-ban low-on ;)
Az általam linkelt ASUS k50ab-ben HD4570 van. Majdnem az a teljesítmény mint a HD3650 és azon a Cod6 1280x800-on medim-high beállításokkal 30fps körül lehet játszani.

www.laptopkalauz.hu

(#37034) Ramius válasza spyduck (#37033) üzenetére

Ramius
(őstag)

Értem, köszönöm a segítséget :)
Majd még jelentkezem, ha lesz kérdésem :D

(#37035) spyduck válasza Ramius (#37034) üzenetére

spyduck
(PH! kedvence)

Huh!!!!
Megvan a neked való: IBM Thinkpad T500, itt van még 1: [link]

Van egy új Thinkpad T500 Ati HD3650.el 150k-ért, garanciális is, csak sajnos nem tudom mennyire megbízható az ürge. Ha érdekel privátban meg tudom adni a számát.

www.laptopkalauz.hu

(#37036) atesss

atesss
(őstag)

Üdv !
Lenovo Ideapad U550-ről van esetleg tapasztalatotok ?

(#37037) Ramius válasza spyduck (#37035) üzenetére

Ramius
(őstag)

Igazság szerint a használt műszaki cuccokkal sosem voltam kibékülve. :B

(#37038) spyduck válasza Ramius (#37037) üzenetére

spyduck
(PH! kedvence)

nyugta :K

www.laptopkalauz.hu

(#37039) Alusszia válasza eddhunter (#37012) üzenetére

Alusszia
(kvázi-tag)

Hello, mindjárt kapsz egy választ spyduck,T-unit vagy senior tilla felhasználótól,hogy inkább a HP 8530P ASIS. Itt ne próbálkozz HP pavillionnal le fognak beszélni róla.
Próbáld meg másik fórumon

(#37040) kacsyx válasza Alusszia (#37039) üzenetére

kacsyx
(tag)

Ez jó volt :DD

HP EliteBook 8530p & Motorola V8 -amerikanizálódok:S

(#37041) Quan-Chi

Quan-Chi
(őstag)

üdv mindenkinek!

segítségetekre lenne szükségem
200ft a keret ! és szeretnék venni egy 17" -os laptopot, kifejezetten játszani, szóval ebből az összegből elérhető legerősebb grafikus teljesítményt szeretném kihozni ! gyártóhoz nem ragaszkodok , bár a FS-el szemben vannak előitéletem :B

kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00

(#37042) broland

broland
(újonc)

Sziasztok!
Lehet kicsit hülyén fog hangozni a kér(d)és de milyen notebookot ajánlotok 100e-150e Ft között ami kapható nem csak fekete színben, és irodai munkára a legalkalmasabb és viszonylag (árához mérten) jól bírja az akksi(tehát mailezni kell esetleg dokumentumokat írogatni)

Előre is köszönöm a válaszokat. :R

(#37043) kacsyx válasza Quan-Chi (#37041) üzenetére

kacsyx
(tag)

Szia!
Esetleg nézz szét itt. Új notik, viszont a renew program miatt olcsóbban.

HP EliteBook 8530p & Motorola V8 -amerikanizálódok:S

(#37044) spyduck válasza Alusszia (#37039) üzenetére

spyduck
(PH! kedvence)

Neked biztos roppant nagy tapasztalatod van, az ironikus hangvételed legalább is azt sugallja.
Nem tudom egyeseknek miért szúrja a szemét, h itt mindenkit próbálunk át téríteni a minőség oldalára. Gondolom az egyik felet az üzlet miatt, a másik felet pedig a tudatlanság miatt.

www.laptopkalauz.hu

(#37045) Alusszia

Alusszia
(kvázi-tag)

Pedig senior tilla apron pavillionokat árul?!

(#37046) bexzy

bexzy
(újonc)

Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy ha megveszek az ipon-on egy asus k70io-ty074l laptopot, akkor ahoz kapok telepítő lemezeket? alaplap, videókari meg ilyenekre gondolok.
Ha egy ilyen laptopra én telepítek op rendszert, akkor nem fogja elveszteni a garanciát?
Előre is köszönöm
bexzy

(#37047) Alusszia válasza spyduck (#37044) üzenetére

Alusszia
(kvázi-tag)

Hát mi tudatlanok nem szeretjük ha egyszer elhatároztuk hogy bemegyünk az autószalonba egy új Opel Astra-ért és egy használt mercedest ajánlanak ugyanannyiért. :K

(#37048) Napfénysüti válasza Alusszia (#37047) üzenetére

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én simán venném a használt Mercit. Mondjuk új autót soha nem éri meg venni. :)
Amúgy Senior Tilla sose volt a Pavilionok ellen hiszen ő maga is azokat árulja.

New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)

(#37049) Milawrc válasza Quan-Chi (#37041) üzenetére

Milawrc
(lelkes újonc)

Szerintem ez a legerősebb: Asus K70IO-TY074L

ASROCK M3A770DE,AMD Phenom II 955 3.20Ghz AM3 BOX Black Edition,KINGSTON 4096Mb DDR3,ZOTAC ZT-40501-10L GTS450 1GB GDDR5,SAMSUNG 1000GB F3 7200rpm 32Mb SATA2 HD103SJ,

(#37050) gery03

gery03
(őstag)

Hello!
Egy ajánlásért folyamodnék én is!
Egy 15"-os gép kellene mindennapi használatra és photoshopra amatőr szinten. Súly nem igazán számít, akkuidő sem olyan fontos. Játékra nem kell, esetleg valami régebbire, szóval nem lényeges. Matt kijelző nem lenne rossz, de nem tudom mennyire elterjedt kisebb kategóriákban. Árban nem igazán tudom mi a keret, de max 150 ez tuti.
Asus K50-eket láttam ajánlották előttemlevőknek, nem rosszak, igazából matt kijelző a hiány belőlük. Videókártya még lehet sok is.
Üdv. gery03

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.