Na, 10 000 letudva
Hogy ON is legyen: holnap remélhetőleg megérkezik a 6510b-m, már nagyon várom.
No woman. No cry. No kidding.

Na, 10 000 letudva
Hogy ON is legyen: holnap remélhetőleg megérkezik a 6510b-m, már nagyon várom.
No woman. No cry. No kidding.

"nehogy vmelyik lelkes ph-olvasó fellelkesülve az amcsi-vásárlás lehetőségén, nagy bőszen mutogassa a vámosnak a még meleg, frissen vásárolt, kicsomagolatlan notebookját"
Már megint figyelmetlenül olvasol, kedves fwgoze 
Pont a lényeget nem vettétek észre abban amit írtam. Ha használtként hozod be magaddal, tehát nem bontatlan, nem eredeti, nem vadonatúj gép, abban az esetben nem minősülsz csempésznek. A használt termékek kereskedése Mo-on is ÁFA mentes, lásd laptopinfo.hu IBM gépei. Ennyi.
Egy haverom vett kinnt egy sílécet és eredeti csomiban hozta haza, bontatlanul. Kiszúrták és megvámoltatták természetesen. Akkor mondta el neki a vámos hölgy, hogy mi is a helyzet, bár kicsit megkésve ![;]](/dl/s/v1.gif)
Nincsen ebben semmi misztikum, jobb gépek esetében nincsen szükséged a számlára sem, tehát még azt sem kell haza hozd (megtalálhatja a VÁMos és akkor azért már kellemetlen lehet magyarázkodni...).
Ergo '56-os Észak-amerikában élő rokonokkal lehet hozatni mindent, csak rendeljetek nekik hozzá egyből egy táskát is, és esetleg kérjétek meg őket, hogy kapcsolják be egyszer mielőtt behozzák 
Life is no picnic!

Mármint dedikált? Mert attól, hogy nem itengrált, még nemigen cserélhető. 
Üdv!
--== Legyen neked is kis brutálod! :) -> http://uccbrute.mybrute.com ==--

jóestét mindenkinek.
a következő laptopra lenne szükségem, itthon sajnos még nem lehet kapni,nem tudom, tud-e valaki segíteni nekem
:Easynote MB88/89
jöhet privibe is, emilem:atusmarcsi@freemail.hu
[ Szerkesztve ]
(#10005) venember83 válasza oh-he (#10004) üzenetére
The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP
(#10006) Alvin_ti4200 válasza craine12 (#10001) üzenetére
azonnali tapasztalatokat kérek majd!
(#10008) oh-he válasza venember83 (#10005) üzenetére

mennyire megbizható ez az ember?
bocsi a kérdésért, tudom 1 kicsit tufákság
[ Szerkesztve ]
(#10009) venember83 válasza oh-he (#10008) üzenetére

Gondolom meg lehet úgy is oldani, hogy megjön s akkor fizeted ki. De nem tudom, igazából. A gond, hogy új az apróhirdetése s nem nagyon van semmi tapasztalat. Én is nála rendelném az X61-et, ha ezt az nc2400at vagy valami hasonlót nem kapok.
[ Szerkesztve ]
The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP
Ez engem is nagyon érdekelne?! Na majd kiderül a pirospont gyűjtésnél.
[ Szerkesztve ]

Most találtam egy Vostro 1700-at is ami jó. Ami különbség:
Vostro 1500: T7500 (2,2 GHz)+4GB RAM+160 GB SATA+8600GT 256MB+15,4" wxga(1280*800)+ 2 MP-es webcam + 1 év garancia = 210 ezer
Vostro 1500: T7500 (2,2 GHz)+4GB RAM+250 GB SATA+8600GT 256MB+15,4" wsxga(1680*1050) + 1 év garancia = 250 ezer Nincs webcam
Vostro 1700: T7300 (2,0 GHz)+2 GB RAM+2*120GB SATA+8600GT 256 MB+17" wxga (1440*900) + 3 év garancia + numerikus pad= 241 ezer
Szerintetek? Nem gond a ~40000 különbség, mert nem 1-2 napra veszem a gépet. Érdekelne, hogy zavaró-e ha nincs külön num pad, valamint a wsxga kijelző sokkal szebb-jobb-e, mint a wxga és mannyivel csökkenti kb %-ban az üzemidőt? Legtöbbször egyébként hálózatról menne a gép. Hja és a 17"- sokkal többet fogyaszt?
[ Szerkesztve ]

Mekkora az árkülönbség?
www.laptopkalauz.hu

Nem igazán tudom, mi ez a dedekált vs cserélhető sztori. De átgondoltam, valszeg egy 8600 GT elég lesz, nem cserélgetném ki.

Num pad azért legyen már benn!
xga-1024x768
wxga-1280x800 stb.... ez a natív (legnagyobb) felbontás nem a minőség!
17-es sokkal többet fogyaszt ha inkább otthon használod akkor éri meg!
17-es nehéz, alig bírod hova rakni, hamar lemerül! Viszont jó nagy a kijelző
www.laptopkalauz.hu

Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy valaki ismeri-e a Prestigio Avanti 1770w laptopot? Ha igen, akkom mi a vélemény róla? Megéri megvenni 120e Ft-ért?A paraméterei: 17" wxga, azt hiszem cor2duo processzor, ATI Mobility Radeon X 1600, 667 MHz, 1024 MB, 100 GB, DVD±RW, Bluetooth, meg Wireless. Kb ennyi, de nem tudom még pontosan, hogy mi van benne.
Előre is köszönöm a válaszokat. 

Azt tudom, mi a natív felbontás, de azon agyalok, hogy ilyen kicsi 15,4"-os kijelzőnek még az 1280*800 as felbontása is jobb, mint a jelenlegi 19"-os monitorom 1280*1024-es felbontása. Így elméletileg részletesebb a Vostro 1500 wxga képe, mint a jelenlegi monitoromé?
Ja, persze numerikus rész van mindkettőn, csak az 1700-on külön részen, mint az asztali gépek billentyűzetés, az 1500-on meg a qwerty bill rész feletti soron.

Lehet szereztem neked egy társat akivel közösen tudjátok megrendelni a notikat! Feleztek a postaköltségen!
Sztem meg fog keresni! Remélem nem baj!
www.laptopkalauz.hu

hatigy leirva elég jónak tünnek, a második érdekelne engem is
hol lehet kapni ennyiért? ilyen konfiggal?
[ Szerkesztve ]

Persze, hogy nem gond, csak a barátommal meg kell beszélnem, hogy vállal-e 2 db-ot is ügyintézni.

Az angol ebay-en!

nos, tudom, hogy elég furi kérdés, de engem is érdekelne 1 ilyen kis aranyos

Oh-he: megbeszéljük!
All: Még ma el kellene döntenem, hogy melyiket a 3 gép közül, de nem megy a döntés. Segítsetek!!!!

hát én a másodikat választottam, persze ez a saját magánvéleményem

Én ilyet nem mondtam, és soha nem is mondanék...

Te amúgy újjat rendelsz? Esetleg nincs ott olyan ami dell, vmi go7300 szintű vga van benne? Csak ezért, h egy helyről rendeljetek!
Amúgy megéri neked mert feleztek a postaköltségen, én nem hagynám ki!
Amiken vacillálsz notikon mindegyik jó! ec-pec kimehetsz-el döntsd el
www.laptopkalauz.hu

Az én tapasztalataim egy 17"-os notebookról.
Life is no picnic!

Sztem is, de jó mindegyik!
www.laptopkalauz.hu

Ergó veszek kint akármit, kibontom...egyszer bekapcsolom/használom, valamint nem hozom haza a dobozát, számláját, garlevelét...és máris nem vámköteles??? Te ezt tényleg így gondolod? 

Köszönöm. Érdemes volt elolvasni. Én is kicsit jobban húzok a 15,4" felé.
Apropó: egy 15,4"-os wxga nak mekkora a láthat valós mérete (szélesség*magasság)?
[ Szerkesztve ]

Na azt hiszem megtaláltam a legjobbat! Szerintem ezt rendelem meg:
[link]
Megrendeltem! 
[ Szerkesztve ]

Fene essen bele, kicsúsztam a MOD időlimitből!
Más: DELL notikhoz magyar bill-t lehet kapni?

nagyon jó választás !! grat

Az egyik képen, ahol a legnagyobb betűkkel van írva, hogy DELL V 1500, alatta egy V 1700-as képe van...
Üdv!
--== Legyen neked is kis brutálod! :) -> http://uccbrute.mybrute.com ==--

Beleolvasva az nc6000/8000 topikba, kicsit elbizonytalanodtam ezzel az utólagosan beleszerelendő wifi kártyával kapcsolatban...Talán mégsem lenne olyan jó választás egy wifi nélküli nc4000...
[ Szerkesztve ]
(#10035) hyperspace válasza SeatZola (#10030) üzenetére

nagyon komooly. mindig elsirom magam, mikor latok enyemnel jobbat, es arra gondolok, hogy meg egy kicsit varni kellett volna

ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)

http://prohardver.hu/apro/fujitsu_siemens_li_1705_3_hetes_laptop_jo_aron_elado_754_939-es_amdt-45_ig_beszamolok/hsz_1-50.html
ezt

de mivel a toshiba, és az Acer egy "olyan mint a tepsi"

Pánikra semmi ok. Az index használata nem rövidíti tovább a ceruzát.

Na, egy régi arc
Mi lett a z61m helyett?

244 az jó ár, de nekem kell a cserélhető VGA.
Notikban nem cserélhető a vga, vagy igen drágán és rendszerint nem bírja a hűtés. Látszik hogy első lesz...

az antiglare kijelzővel többet bír az akksi!
Ezt honnan szedted? Az antiglare lényege az hogy ne legyen belőle borotválkozótükör és normálisan lehessen használni.
Látom megint megindult a gémernotirendelgetés külföldről, csak aztán nehogy elszámoljátok magatokat. Ugye garancia is lesz hozzájuk rendelve? Ott egy év "sima" az alap, és van amire nem is bővíthető itthon (pld. DELL). Ezt + magyar billentyűzetet + esetleg oprendszert stb beleszámolva azért már közelít. Végigjártam már én is, sőt hozattam is kintről de az régebben volt, akkor még nagyobb volt az árdifferencia.
Bocs a sok postért, ritkán vagyok.

Szia amol!
En egy xps m1730 boldog tulajdonosa vagyok,itt vettem kint Uj Zelandon,de nemsokara megyek haza
.Ha jol veszem ki a szavaidbol,akkor en nem tudok garit boviteni otthon?
(majd megoldom valahogy persze,csak ha ezt tudom elobb,akkor nem 1 ev garival vettem volna)

Nem, hazánk nem direkt ország, bővítsed ki ott (ilyen gép esetében minél tovább). Az ár kb. hasonló lehet, de ebben nem vagyok biztos.

Azt mondja meg valaki ha ilyen bitang notik angliába 200k körül vannak, itthon miért ilyen drágák?

Ez a Vostro nagyon megpiszkálta az agyam.Mindegyikbe GDDR3 as a vidkari?
:)

A Vista Professional benne van az árban!

Emberre támadt a lángoló taptop, de működőképes maradt
persze, hogy mitől gyullad ki egy thinpad, az rejtély....
Pleased to meet you - Hope you guess my name

Szerintem a magyar oprendszerre értette...
(#10047) fwgoze válasza hyperspace (#10035) üzenetére

ez sajnos mindig így van... 

Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy valaki ismeri-e a Prestigio Avanti 1770w laptopot? Ha igen, akkom mi a vélemény róla? Megéri megvenni 120e Ft-ért?A paraméterei: 17" wxga, azt hiszem cor2duo processzor, ATI Mobility Radeon X 1600, 667 MHz, 1024 MB, 100 GB, DVD±RW, Bluetooth, meg Wireless. Kb ennyi, de nem tudom még pontosan, hogy mi van benne.
Előre is köszönöm a válaszokat. 

Absolutly fake.
(Hint: gyufa az ágyon; a képen a széttört kijelző csak egy háttérkép; a büdös életben nem éget ekkora lyukat egy égő laptop úgy, hogy közben szinte semmi sérülés nincs rajta, stb...)
www.eladomakonyvem.hu

kb így néz ki ha ég egy noti...[link] eleve már az volt a gyanus, hogy nem láttunk a képen egy notit sem.. 
A probléma Te magad vagy: ebben az évben is mindent úgy csináltál mint eddig, mégis végig más eredményekben remélkedtél.