Tényleg felesleges vitázni, hiszen nem győzhetsz meg arról, hogy járjak Mercivel dolgozni, mert jobb mint az Opel....
Írtam mire kell, a feleségem céges notijai IBM-ek voltak eddig, nem győztek meg az árkülönbség előnyeiről, beszéddel úgyse megyünk semmire, ha két éven belül leamortizálom az új notit, nyilvánosan meg foglak követni, de nekem nincs most kétszer ennyim ugyanilyen notira, amire IBM van írva..... A Dell istenítése meg nem tudom mire alapozott, hiszen tízéves Dell notik nemigen vannak nálunk, igazából csak nemrég kezdtek elterjedni, de a Magyarországi magas árat nem tudom mi indokolja, nem véletlenül elég olcsók az USA-ban. Ott nem prémiummárka. Ha nem hiszel nekem kérdezd meg Tiv83US-t, aki az offban azt írta anno, hogy ha gyorsan kell, vesz valami olcsó Dellt. Nem arról van itt szó, hogy melyik gép a jobb, hanem az ár-érték-használat háromszög minél nagyobb területéről. Szeretném fenntartani magamnak a jogot, hogy eldönthessem, nekem mi éri meg.
A feleségem X41-je is elég lassú manapság, ráadásul hasonló konfigot még mindig drágábban kapnék IBM-Lenovo-ban , mint ezt az Asust.
Ha fényképezőgépet vennél, D3 alá ne add lehetőleg, hiszen nyilvánvalóan sokkal jobb gép, mint a K200D.
Ja hogy sokszor annyiba kerül? Nem probléma, nyilván tartósabb és jobb képeket lehet vele csinálni. Ráadásul meg is nézik a kezedben ......
Nem hiszem el, hogy aki olcsó Asust, Acert, vagy FuSi-t vesz mind hülye lenne, legfeljebb nincs szükségük az IBM minőségére és terméktámogatására. Mondjuk egy rendszerprobléma megoldása nem éppen olcsó IBM-éknél, az óradíjuk nagyjából tízezer tudtommal. Ezt az összeget magánszemély nemigen fizeti meg, az Asust és társait vállalati környezetben részben az ilyen irányú support hiánya miatt hanyagolják.
mod: olvastam, hogy Te 5-6 évre vennél notit.... Mutass egy ötéves notit, amit még jól lehet használni ! A hardver annyira elavult már, hogy szinte semmi új nem fog futni rajta.
Vegyük azt az esetet, hogy mondjuk fotófeldolgozást végeznél. Öt éve vett gépnél a mai 10MP-es képek, amik nem a csúcsot, hanem a közepet képviselik baromi lassún konvertálhatók, szerkeszthetők. Még az ingyenes progik közül sem mind fog futni a gépen, a Photoshop CS3 meg....
[ Szerkesztve ]