Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#15001) ICON-Net válasza Tom1939 (#14903) üzenetére

ICON-Net
(újonc)

Szia !

Esetleg ilyen nem érdekel?
[link]

Üdv. Ákos

(#15002) Tom1939 válasza ICON-Net (#15001) üzenetére

Tom1939
(fanatikus tag)

Privát üzenet ment neked.

Dell M6600, 2720QM, FHD, 16 GB (1600), 128 GB msata SSD, 2 * 500 gb 7200 non-raid, Firepro M8900, Intel 6300, Dell wireless m5550 minicard.

(#15003) tothm

tothm
(őstag)

Mit kell nézni ha használtan veszek laptopot?

(#15004) Balázs_a_laz válasza Overtaker (#14995) üzenetére

Balázs_a_laz
(fanatikus tag)

1. ugyanaz a kód kell valóban, mint amit a vista-val is hasznaltal.
2. teljesen mindegy honnan van xp telepítőd, semmi közük hozzá! (mármint a microsoft-nak)
3. egyszerre valóban nem lehet, mint ahogy két gépre sem telepíthetsz ugyanazzal a licence-el op. rendszert.

"hát ja...olyan lett volna, mint a trabantba a chiptunning" by polip; Te figyelsz a motorosokra?

(#15005) sowi válasza Norbi.Sz (#14981) üzenetére

sowi
(senior tag)

igazad van, tenyleg van olyan 61e amin csak trackstick van, erdekes, regen nem volt jellemzo asszem az ibmre, hogy ezekre a notikra csak tracksticket rakjon...bar r szeriaval sokat nem foglalkoztam, meg anno az r40-50es szeriabol volt nalam par darab csak, 61et asszem 2-3 darabot lattam, azokon volt mind2:)

Anytime, anywhere, any war ... if the price is right

(#15006) sowi válasza tothm (#15003) üzenetére

sowi
(senior tag)

ugyan nem feltetlen igaz, de ha maga a noti kivulrol szep allapotban van az sokat elarul a hasznalatarol, ebbol mar esetleg lehet kovetkezteteseket levonni mennyire volt szetcsapva(itt most nem a felszini karcolasokra, meg festekkopasra gondolok), billentyuzet gombjait, hotkey-eket mindenkeppen erdemes megnezni, ha van egy kicsit tobb idod, akkor toltes nelkul jatszogass el a notival, nezd meg nem kezd e hirtelen merulni az akksi, toltot probald ki mukodik e rendesen, kijelzot is, foltos e, karcos, pixelhiba van e, pcmcia, expresscard slotot is ha van mivel, usbket, vinyo smart adatait is nezd meg, ilyesmik foleg..ja meg persze az odd-t mindig kihagyom, mert az enyemekben nincs:)

[ Szerkesztve ]

(#15007) Norbi.Sz válasza sowi (#15005) üzenetére

Norbi.Sz
(fanatikus tag)

De mi az a trackstick???

Lenovo ThinkPad R61i (Core2Duo T5450 1.66MHz /667MHz FSB/2MB L2 - 2X1GB DDR2 RAM - 160GB S-ATA HDD - nVidia Quadro NVS 140M 128/128 VRAM)

(#15008) sowi válasza Norbi.Sz (#15007) üzenetére

sowi
(senior tag)

a pocokeger,a kis piros, tudod:) a trackpoint mas neven

[ Szerkesztve ]

(#15009) Norbi.Sz válasza sowi (#15008) üzenetére

Norbi.Sz
(fanatikus tag)

Még sosem hallottam ezt az elnevezést a Lenovo-val kapcsolatban... Csak TrackPoint-ként ismertem...

[ Szerkesztve ]

Lenovo ThinkPad R61i (Core2Duo T5450 1.66MHz /667MHz FSB/2MB L2 - 2X1GB DDR2 RAM - 160GB S-ATA HDD - nVidia Quadro NVS 140M 128/128 VRAM)

(#15010) Scoobyka

Scoobyka
(őstag)
LOGOUT blog

üdv...
akit esetleg érdekel: [link]

(#15011) Pityesz79

Pityesz79
(lelkes újonc)

Sziasztok!

Vista Ultimate-hez, mindegy hogy melyik vistas driver-eket töltöm le?

» Microsoft Windows Vista Business (32-bit)
» Microsoft Windows Vista Home Basic (32-bit)
» Microsoft Windows Vista Home Premium (32-bit)
» Microsoft Windows XP Professional

Bocsi ha nagyon hülyét kérdeztem, de nem volt még szerencsém vista-hoz.

Lehet hogy nem is jó helyen kérdezem, de hátha valaki megszán egy válasszal. :B

[ Szerkesztve ]

(#15012) ABE válasza Pityesz79 (#15011) üzenetére

ABE
(PH! addikt)

Én a Business-t szoktam letölteni hozzá, de asszem a többivel is működnie kellene.

Mobilos kérdéssel ne keress privátban, ha problémád adódott, érdeklődj a megfelelő topikban. Köszönöm. - http://abeswords.wordpress.com

(#15013) Pityesz79 válasza ABE (#15012) üzenetére

Pityesz79
(lelkes újonc)

Köszi!

(#15014) Tomics válasza Norbi.Sz (#14974) üzenetére

Tomics
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nah kaptam ajánlatot(hála a mai munkanapnak), 192.000 Ft ajándék táskával és egérrel. Meg is rendeltem, hétfőn vagy kedden hozzák. USAnotebooknál ugyanez 194.400, de a dunaelektronika jóval megbízhatóbb cég. Miután kaptam ajánlatot válaszoltam, hogy megrendelem, 2 perc múlva hívtak is a pontos részletekért, és nagyon kedves, segítőkész volt az ürge, szóval mindenkinek ajánlom. Igaz, hogy a várt 180.000 körüli árnál picivel több lett, de még akkor is ez a legolcsóbb, és még adnak hozzá táskát és egeret is, amit meg mindenképpen vettem volna.

szerk: jah és 3 év garival 220.000 lett volna :)

erről a gépről van szó:

[I]NF5DCHV

Ajándék táskával és egérrel!

ThinkPad R61 - 8918-DCG - Intel Core 2 Duo T5450 (1.66 GHz/667MHz FSB), 2x1 GB PC2-5300 DDR2 SDRAM 667MHz, 160GB/5400rpm Serial ATA, Active Protection System, ThinkPad Shock Mounted Hard Drive, DVD±RW DL, nVidia Quadro NVS 140M 128MB / 128MB VRAM, 15.4" WXGA TFT (1280x800), Integrated Intel PRO/1000 Gigabit Ethernet, Intel 802.11n, Bluetooth, ujjlenyomat-olvasó, IEEE 1394, 3 USB 2.0, S-Video out, 6 cell Li-Ion Battery, Top: Super-Elastic PolyCarconate (SEPC) Base: Carbon-Fiber Reinforced Plastic, Roll Cage és Top Cover Roll cage (magnézium váz), Vista Home Premium, 1 év szerviz garancia[/I]

[ Szerkesztve ]

(#15015) Szoltid válasza Tomics (#15014) üzenetére

Szoltid
(lelkes újonc)

:Y :C

Szerintem, én is megrendelem májusban! Ha már mindenki ilyet vesz, rossz nem lehet! Amúgy meg tetszik a ketyere, nagyon!!! :P :DD :C

[ Szerkesztve ]

(#15016) yanna válasza Norbi.Sz (#14987) üzenetére

yanna
(fanatikus tag)

Mostmár tényleg dobok 1 hátast! A Senorg-nál egyik R61-ben sincs kamera meg mikrofon? Nem neztem mindet, csak kb. 15-öt...

(#15017) Norbi.Sz válasza yanna (#15016) üzenetére

Norbi.Sz
(fanatikus tag)

Szerintem nincs kiírva rendesen... Ha akarsz venni, úgyis az a legjobb, ha írsz egy mail-t, amiben pontosan rákérdezel az ilyen apróságokra. Vagy hívd fel őket, akkor egyből kapsz választ. De ne az adatlapot nézzék, hanem a pontos leírást, és nézzenek utána.

Tomics: Nekem egy csajszi küldött ajánlatot, de én úgy írtam, hogy megadtam azt is, hogy egy másik helyen ez a típus 191.703,- Ft lenne, és tud-e rá jobb ajánlatot adni :) Így azt a választ kaptam, hogy 10ezer Ft-al olcsóbban oda tudja adni :D Így még kértem rá a +2év garit, tehát 3év garival 211.703,- Ft-ért adták oda. Igaz, én nem kaptam hozzá sem táskát, sem egeret...
Viszont máshol kinéztem hozzá egy gyári Lenovo táskát és egy Microsoft Wireless Notebook mouse-t (asszem az épp nem volt akkor náluk). De lehet, így még picit jobban is jártál (a táska és az egér minőségétől, márkájától függően), mert én az egeret és a táskát (igaz mindkettő nagyon jó minőségű) 15.600,- Ft-ért vettem.

[ Szerkesztve ]

(#15018) Tomics válasza Norbi.Sz (#15017) üzenetére

Tomics
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hát remélem nem valami gagyit adnak, vagy táska címén mondjuk nem egy cipzáros kis tartót és egy 500 ftos egeret :DDD
szóval te ilyen furfangos voltál :((( :DD
nembaj jóljártak velem és talán én is

[ Szerkesztve ]

(#15019) Norbi.Sz válasza Tomics (#15018) üzenetére

Norbi.Sz
(fanatikus tag)

Nem furfangos, csak az igazat írtam. Viszont előtte akartam rendelni ugyanannál a csajnál egy Vostro 1500-at, de amikor akartam rendelni, pont aznaptól nem értékesítettek már egyéni Vostro 1500-at. Vostro 1510-et pedig még nem csinálták, kellett volna várni rá majd 1 hónapot. Úgyhogy írtam neki, hogy én találtam egy ilyen Lenovo-t, megírtam mennyiért, és akkor írta vissza, hogy 10-el olcsóbban oda tudja adni :)

De mondom, szerintem szerencsém volt, mert nagyon aranyos csaj volt :) Még akkor is odajött, amikor mentem a notiért, és ő adta oda. Élőben is aranyos volt :D

[ Szerkesztve ]

(#15020) Tomics válasza Norbi.Sz (#15019) üzenetére

Tomics
(PH! addikt)
LOGOUT blog

vistát amúgy CD-n adnak, vagy csak rá van rakva a gépre? rendesen fel van pakolva az oprendszer és a lenovo-s szoftverek? utóbbiakhoz van telepítő cd?
hallottam erről a rejtett particióról, úgy tudom, hogy ha fel akarod osztani a vinyót akkor ez elveszik és valamilyen lenovo backup szolgáltatástól elesel. erről van vmi infód hogy mi ez a szolgáltatás konkrétan és mire jó?
köszi :B

(#15021) doddencs válasza Norbi.Sz (#14960) üzenetére

doddencs
(senior tag)

És az, h. Dell wifi, bluetooth (..stb) helyett Intelt kérek, számít vmit? Van vmi hátránya, különbség a kettő között, vagy érdemes kihasználni?
Szeretnék minnél többet spórolni az áron :D

(#15022) Tom1939 válasza Norbi.Sz (#15019) üzenetére

Tom1939
(fanatikus tag)

Bocs ha már leírtad, de melyik cég ez? Az 1 hónapot mikor kellett várnod. A vostro 1510 nagyon érdekelne, ha lehet konfigurálni simán várok rá egy hónapot ha megfizethető az ár.

Dell M6600, 2720QM, FHD, 16 GB (1600), 128 GB msata SSD, 2 * 500 gb 7200 non-raid, Firepro M8900, Intel 6300, Dell wireless m5550 minicard.

(#15023) Norbi.Sz válasza Tom1939 (#15022) üzenetére

Norbi.Sz
(fanatikus tag)

Dunaelektronika Kft. - ők foglalkoznak egyedi Dell-el, mivel ők disztribútor. Április 1-én akartam rendelni Vostro 1500-at, de épp aznaptól nem foglalkoztak már vele. Kb mostanában már kapható a Vostro 1510. Árat nem tudok mondani, mivel akkor még a disztribútor sem tudott mondani, hiszen akkortájt kezdték gyártani (április 10-15. környékén), és még onnantól kezdve lett volna a 3-4hetes szállítási idő. Úgyhogy vettem egy Lenovo R61i-t.

doddencs: Csak annyi, hogy van, aki szereti, ha minden ugyanaz a márka benne :) Azon kívül még azt hiszem annyi lett volna a különbség a Vostro 1500-ban a Dell és Intel WiFi között, hogy a Dell gyári kártya már támogatta az N-es szabványt, míg az Intel csak B/G-s lett volna. Nem tudom, a Vostro 1510-nél ebben milyen választási lehetőségek vannak, mivel azt már nem néztem (akkor ugye még nem volt 1510).

Tomics: Nos, ez úgy néz ki, hogy semmi lemezt nem kapsz a Lenovo-hoz. Van egy rejtett partíció, ami kb. 6,8-7GB. Ezen van a WinVista telepítője és a notebook driver-e is. Van rajta egy ThinkVantage nevű gomb, amit ha megnyomsz (bootoláskor), bead egy külön visszaállító/telepítő/beállító rendszert. Innen lehet azt megcsinálni, hogy pl. csak a Vista-t telepíted újra, vagy előző mentett állapotot állítasz vissza, esetleg az egész gépet úgy állítod vissza, ahogyan a gyárból kijött (partíciót, stb.).
Ettől függetlenül egy partíció manager programmal simán szét lehet szedni a partíciót, mert alapból egybe van (csak a rejtett partíció van külön). Én szétszedtem egy 63GB-os (Vista és egyéb felhasználói programoknak) és egy 81GB-os (filmek, letöltések, stb.) partícióra. Aztán a visszaállítóból csak az elsődleges C: partíciót formáztam és arra pakoltam fel a Vista-t (mert ezt is ki lehet választani). :)
Maga a szolgáltatás nagyon jó, mert bárhol, bármikor meg tudod csinálni, nem kellenek a lemezek, nem kell cserélgetni, hogy milyen driver kell most, stb. Nagyon kényelmes, mert csak elindítod, és megy magának, igaz, hogy majd 2 órát pakolja vissza (de felrakja az összes driver-t is, nem kell külön pepecselni vele)...
Szóval ha vigyázol a partícionálásnál (jó partíció manager programot használsz), akkor nem veszik el a rejtett partíció, így azzal együtt a rendszervisszaállító rész sem.
Ehhez ajánlom a Paragon Partition Manager Pro 9.0-t, mert azzal nem csak úgy tudsz partíciót létrehozni, hogy törlöd a meglévőket, hanem simán ketté lehet szedni egy már meglévő partíciót úgy, hogy a meglévő adatok nem törlődnek. (Vista újratelepítés sem kell, csak próbálták szétszedni a partíciót Linux-os bootlemezzel, és az picit bekevert neki, így jobbnak láttam egy teljesen friss Vista-t).
Nekem tetszik ez a ThinkVantage (ez a rendszervisszaállító) megoldás, kényelmes!

Na és még ilyen apróságok, hogy van egy led a kijelző felső részében, amit mondjuk este be lehet kapcsolni, és épp annyi fényt ad, hogy látod rendesen a billentyűzetet :)
Vagy pl. a noti elején van egy kapcsoló (picike), amivel hardveresen is ki lehet kapcsolni a Bluetooth és a Wifi modult, nem csak szoftveresen :)

[ Szerkesztve ]

(#15024) Tomics válasza Norbi.Sz (#15023) üzenetére

Tomics
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hú, ez nekem is tetszik, nagyon jó megoldás!
Köszi szépen! :R

(#15025) AMD Power

AMD Power
(Jómunkásember)

150K-ig AMD notit (HP 6715S széria már kinézve) mit tudtok ajánlani?

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#15026) Norbi.Sz válasza AMD Power (#15025) üzenetére

Norbi.Sz
(fanatikus tag)

Nem tudom. AMD procis notival még nem volt dolgom... Nem ismerem a mobil procijait az AMD-nek, de azt tudom, hogy én nem vennék olyat. Nem mintha rossz lenne, sőt, azt mondják, picit kevesebbet fogyasztanak, mint az Intel procijai, de valahogy mégsem.
Sebességben sem nagyon maradnak el az Intel-től.

Viszont asztali gépben AMD van, csak notebook-ba nem jönnek be valahogy.

[ Szerkesztve ]

(#15027) sowi válasza AMD Power (#15025) üzenetére

sowi
(senior tag)

ACER TM5520G-502G16 vagy ezt MSI M670X-040HU,meg persze az altalad kinezett 6715s ha mindenfelekeppen amd procisra vagysz, en notebookbol nem vagynek

(#15028) (Kolombusz) válasza sowi (#15027) üzenetére

(Kolombusz)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Egy HP ellenében Acert, meg MSI-t ajánlani. Háááát.... :U

(#15029) Norbi.Sz válasza sowi (#15027) üzenetére

Norbi.Sz
(fanatikus tag)

Inkább a HP! Acer-t és MSI-t lehetőleg kerüld...

Bár 150-ért már szétnéznék a Lenovo-k között is (N200), esetleg még HP renew.

[ Szerkesztve ]

(#15030) kali válasza (Kolombusz) (#15028) üzenetére

kali
(PH! félisten)

még szerencse, hogy valami olcsóbb fujitsu siemens nem került terítékre... :DDD

GEMINI PS-626USB Professional DJ Mixer, kábelek, átalakítók...stb eladó! http://href.hu/x/csoe

(#15031) AMD Power válasza Norbi.Sz (#15029) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Az Acer notik szimpatikusak. De MSI-t nem vennék.

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#15032) sowi válasza Norbi.Sz (#15029) üzenetére

sowi
(senior tag)

mi a baj az msivel? amd-s volt mar nalam jopar, azt leszamitva, hogy kopik a festes nem sok bajuk volt, az xp meg tok pattogosan ment rajtuk pedig asszem sempronosak voltak, amugy meg a hp, hehe same shit...anno vettem egyet mikor bejott nekik ez az uj sotetszurke, fekete design, anyaghasznalat meg ugyahogy, de a touchpad egy kalap szar volt, amikor meglattam, hogy a hpnal vmi okos tervezomernok kepes volt egy ide channel-re tenni a dvdirot a hdd-vel, na akkor adtam el szelsebesen

mas kerdes, hogy magamnak se msit,acert,fusit,hpt meg ilyen fosbanyakat nem vennek, ebben az arkategoriaban nincs nagy kulonbseg

[ Szerkesztve ]

(#15033) kali válasza sowi (#15032) üzenetére

kali
(PH! félisten)

vannak jó msi notik (intel és amd fronton is), de ha garis javításra kerülne sor, akkor jönnek a gondok... :U

GEMINI PS-626USB Professional DJ Mixer, kábelek, átalakítók...stb eladó! http://href.hu/x/csoe

(#15034) (Kolombusz) válasza sowi (#15032) üzenetére

(Kolombusz)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Keress rá, akár az én hozzászólásaimra, akár az MSI szóra. Meglátod, hogy mi a baj az MSI-vel.

Btw, egy rendes laptopon a festés sem nagyon kopik.

(#15035) AMD Power válasza (Kolombusz) (#15034) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Asus AMD-s gépei?

(#15036) (Kolombusz) válasza AMD Power (#15035) üzenetére

(Kolombusz)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Azokhoz nem volt még látásból sem szerencsém.
Az X51 szériát érdemes elkerülni, a többi viszonylag korrekt.

Jó az a HP, amit kinéztél, hidd el.

(#15037) sowi válasza AMD Power (#15035) üzenetére

sowi
(senior tag)

asus-t ne, szar a szerviz, szar a noti, mi kell meg?:)

(#15038) sowi válasza (Kolombusz) (#15034) üzenetére

sowi
(senior tag)

az also kategoriaban melyik laptoprol nem kopik a festek? azon az aron egyszeruen nem lehet normalis uj notebookot adni

(#15039) AMD Power válasza (Kolombusz) (#15036) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Én is nagyon de nagyon hajlok a HP felé. Már csak az ára miatt is. :B

(#15040) kali válasza sowi (#15037) üzenetére

kali
(PH! félisten)

asus notik nem is annyira rosszak, sőt... és már a szervíz is ok!

(#15041) Norbi.Sz válasza sowi (#15037) üzenetére

Norbi.Sz
(fanatikus tag)

Ha az Asus szervízére mondod, hogy sz*r, akkor miért ajánlottál Acer-t és MSI-t? Azoknak még gyengébb/lassabb a szervíz... Az Asus szervíze már kezd nagyon jó lenni. És nem is olyan rosszak a notebookjaik, 1-2 szériát kivéve. Lenovo, Dell, HP után az Asus következik, persze kis űrrel :)

[ Szerkesztve ]

(#15042) AMD Power válasza Norbi.Sz (#15041) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Nálam egyenlőre a renew HP áll nyerésre.

(#15043) sowi válasza Norbi.Sz (#15041) üzenetére

sowi
(senior tag)

en altalaban abbol indulok ki, hogy ha jo a gep akkor nem kell szervizbe vinni, nemigaz? ha meg szervizbe kell vinni akkor regen rossz
de, hogy idezzek egy ismerosomet, ha ram hallgattok azt vesztek amit akartok:)

[ Szerkesztve ]

(#15044) Norbi.Sz válasza sowi (#15043) üzenetére

Norbi.Sz
(fanatikus tag)

Egy Asus és egy Acer/MSI között igen csak van különbség. Mégpedig az Asus javára... Előbb tudja meg egy Acer/MSI tulaj, hogy milyen a szervíz :)

Persze, mindenki olyat vesz, amilyet akar. Csak azért szoktak tanácsot kérni, mert ez egy fórum, ahol lehet tájékozódni. És általában ajánlani nem olyan notebook-ot szoktak, ami nem igazán megbízható. Az már más dolog, hogy ki mennyire hallgat a tanácsokra.

Acer-t/MSI-t/FuSi-t sosem ajánlanék senkinek, még annak sem, aki 120ezerért akar notebook-ot venni, mert nincs rá több pénze. Annak inkább azt mondanám, ha tényleg notebook-ot akar venni, picit még rakjon hozzá félre... Megvesz egy olcsó notit, amivel csak a gondja lesz, és feleslegesen kidobott 120ezer Ft-ot.

160-170-ért már lehet értelmes notit venni, igaz nem túl erőset, de ami net/office/filmet viszi...

[ Szerkesztve ]

(#15045) (Kolombusz) válasza sowi (#15043) üzenetére

(Kolombusz)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ez milyen hülye szöveg.
Bármilyen termékkel lehet gond.

Még a legendás Thinpadek is elromolhatnak.
Ha gond van, akkor legalább gyorsan és szakszerűen javítsák meg.

(#15046) AMD Power válasza (Kolombusz) (#15045) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Az én régi "hulladék" 3 éves Acer Aspire "notim" amit szidott mindenki itt a PH-n ,hogy ilyen rossz olyan rossz 3 év alatt napi 20 óra használat mellett csak 1x volt szervízben 3 év után a DVD író miatt.

(#15047) sowi válasza Norbi.Sz (#15044) üzenetére

sowi
(senior tag)

csak az emberek nagy resze otthon nem igy gondolkozik, hanem meglatja az akcios ujsagot, 99e huf az uj notebook, fu megvesszuk, hiaba magyarazod hogy ne, ne vedd meg mert szar, de uuuuuj, megvesszuk, csak aztan amikor jon nyekeregni, hogy ez lassu, igy nem megy, ugy nem megy...imadom, egyebkent a regi ceges gepem egy acer travelmate volt,vmi jo regi celeronM-es szar, 3 kilo, mint egy pingpongasztal, most akkor en vagyok a kivetel, akinek eveken at nem romlott el?

(#15048) kali válasza AMD Power (#15046) üzenetére

kali
(PH! félisten)

attól, hogy az említett tipus tulajdonosainak a fele szidja, mert valamilyen problémája van az adott notival, attól még te kifoghattál egy jó darabot - pláne ha még korrektül, megkímélve is használtad - így persze, hogy megfelelően kiszolgál!
(de a kivétel erősíti a szabályt... :DDD )

(#15049) sowi válasza (Kolombusz) (#15045) üzenetére

sowi
(senior tag)

minden elromolhat, de ha veszek egy notit engedtessek mar meg nekem, hogy amikor kipengetem erte a nem keves penzt, ne az lebegjen mar a szemem elott, hogy huha, ezek 3 hetig cserelnek egy alaplapot, akkor ilyet nem veszek szar, normalis esetben nem kell cserelni semmit, tehat a noti attol meg igenis lehet jo, fuggetlenul a szervizhatter milyensegetol

(#15050) AMD Power válasza kali (#15048) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Nálam csak egy évig volt. De a haverom akihez hetente megyek nyüstöli még nálam is jobban szegény notit. De még bírja. :B

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.