Volt ott még Gericom is. De az összes többi konzumer cucc is pont annyira legalja mint az Acer. A kínai piacon is tökmindegy hogy reebuk vagy rebak matricát visel az albániában hamisított cipő.
jah, hogy Gericom is volt! na, így mindjárt más
ezt a két (!) márkát mind kipróbáltad, és véleményt mondassz az összesről a két leggyengébb alapján? szóval kipróbáltad a Trabantot, meg a Zsigulit, és ezek alapján kijelented, hogy az összes kocs, ami nem Audi A8, az ugyanolan vacak. igaz, hogy mondjuk a Seat, a VW, az új Skoda is ugyanarra az alvázra épül, és ugyanazokat a motorokat kapja meg, uganabban a gyárban szerelik össze, de az már Trabant...
(amúgy mi köze Albániának a kínai piachoz
)
Használt lakást / autót se vennél? Ez nem pzs, amibe belefújod az orrod és akkor már nem kell.
szívem szerint nem nagyon. persze egyelőre nem vagyok olyan helyzetben anyagilag, hogy ezen komolyan kellene rágódjak. de ugye nem érthet midnenki mindenhez, és mondjuk egy kocsiban vagy házban elég sok olyan hiba lehet, amit nem szúr ki egy szakemberen kívül senki. akkor meg jól besz!vja az ember vele. egy újnál mehetsz valahova vissza reklamálni, egy használtnál nem biztos (például ha olyan baja van, amivel ugrik a gari, vagy ami nem garanciális gond). ezért jobb laikusnak nem vesződni a használttal (vagy magával ráncigálnia egy profit a vásárlásnál, amit azért nem mindki tehet meg, és még az sem garancia). de nyilván te az élet midnen területén olyan profi vagy, hogy nem lehet átverni 
Ja, az Armani öltöny is milyen igénytelen már, nincs rajta matyó minta meg dupla csík mint a susogós dzsoggingon...
nos, valóban nem vennék fel Armani öltöny ha egy módom van rá (bár erről nem a márka tehet, ami valószínűleg közel sem jobb annyival, mint amivel többe kerül, hanem maga az öltöny szabása, ami végtelenül kényelmetlen), de ugyanígy nem vennék susogós dzsogingot sem fel. szerencsémre azonban nem csak ez a két ruhafajta létezik a világon, mint haogy a te meglátásodban szerepel. javaslom egyszer menj el körülnézni egy ruhaboltba. 
Az újnál se fogja tudni nem jár-e úgy vele mint én az Acer 4652-vel.
az egész felvetéssel ott a baj, hogy nem minden konzumer noti olyan, mitn az Acer. sőt, még az Acerek közt sem mind ilyen vacak, mint ahogy írtad. amíg nem tudod belátni, hogy nem csak fekete és fehér létezik, addig erről felesleges több szót ejteni azt hiszem... (és ezen vagyok kiakadva, nam azon, hogy jobban szereted a BC notikat.én is biztos jobban szeretném, ha milliomos lennék, de addig legfeljebb fényképen. ami persze nem jó, mert nem olyan szépek
)
Na az az igazi echte kínai Lenovo, aminek semmi köze az IBM gépekhez.
pedig de, mert manapság (mivel megvették az IBM-et) Lenovo = IBM a laptopok terén. ezt jobb lesz megszokni, mert ha jól emlékszem, akkor még pár év, és lejár a használati engedélyük az IBM márkanévre.
[Szerkesztve]