Talán nem ez alapján választanám meg, de amíg csak nézelődök, addig szerintem fontos, és ha már hónapokig adott oldalt néztem, nagyobb a valószínűsége, hogy ott veszem. Főleg, ha csak bemegyek, fizetek, átveszem, hazamegyek, vagyis nincs különösebb kontakt vevő és bolt között.
Bal listában csak egy tulajdonságra tudok szűrni, és az sem túl pontos. Pl. keresnék 14,1" c2d notit 270k alatt. Ez azért nem sok kritérium, mégis, macerás lehet beállítani, mivel egyrészt nettó árat kér, ott egy hatalmas lista a kijelzőméretekről (ami számomra valahogy frusztráló, hogy minden méretből van <, =, >), prociból meg kijelölni az összes lehetséges c2d-t.
laptop.hu-nál meg talán jobban kiemelném az árat az adatlapon, eléggé megbújik. Illetve mindkét holnapnál inkább a bruttó árakat emelném ki jobban.
Most persze nem akarom lehúzni egyik helyet sem, meg ez amúgy is csak a honlap, a boltokat nem ismerem különösebben, de a neten látottak alapján ezek a benyomásaim.
Illetve egyszer voltam talán notebook.hu teremben a Pólusban, de normális notit nem nagyon láttam, csak a sok gagyi fusi-t meg acert. talán egy dell d830 volt egy vitrinben, meg valahol egy inspiron.
the weak will fall, the strong remain - no pain, no gain