Akkor hol a probléma? 
Különben szintén leírtam, hogy egy ismerősömnek vettünk gépet még a régi usanotebookban, és személyesen tapasztaltam, hogy még a dobozt is csak azután hozták elő, hogy a fizetés megtörtént. Rá is kérdeztem előzőleg a pixelhibára, mire ők valami olyasmit mondtak hogy "ez esetben így jártam", tehát hogy a gyártó által vállaltakat vállalják ők is. Szerencsénk volt, de egy 300k feletti gépnél már mindenképpen megnézném.
Annyira voltam kíváncsi, hogy azóta történt-e változás. Akulától megkaptam hogy igen, a többi valószínűleg azért került szóba, mert figyelmetlenül olvasta el a hsz-em és a kipróbálás alatt beható, többórás tesztelést értett.
A MM választékából én nehezen találnék számomra megfelelő notit, de nem ezért írtam hogy vicc. Valóban elektromos dolgokat árul, például 67 féle dvd lejátszót, de egy egyszerű audio átkapcsolóról azt sem tudják micsoda. 6 gyártótól árulnak egy bizonyos elemet ahelyett, hogy több félét árulnának (ami pont kellett volna), valamint nem árulnak pld. izzót sem. Persze ezeket a dolgokat nem lehet újságban feltüntetni, ezért nem is céljuk a tartásuk. Ha az ember elektronikai áruházat szeretne, és nem csak egy boltot ahol árammal működő dolgokat árulnak, jobb ha pld. a Conradba vagy maszek helyre megy.
Pánikra semmi ok. Az index használata nem rövidíti tovább a ceruzát.