Hirdetés

Aktív témák

  • venember83

    nagyúr

    válasz Jancsi #2656 üzenetére

    Nem 100ert veszem a cube-ot, 85k-ert :P Masik meg valoban telo miatt is nem szimpi, felszereltsegben valoban jobb mint a Cube, de nem hiszem, h kihasznalnam az XT-ket, gondolom a Sram cuccok is kiszolgalnak rendesen, ezert marad a Cube. Ha esetleg addig elkelne, akkor Genesis, vagy van meg 1-2 variacio... Kosz a segitseget.

    kieg: meg a cube-os srac is szimpatikusabb volt mailben, ez is jo pont :)) De nem kaptam sehol semmit errol a vazrol! Tud valaki adni valamilyen linket? Homlokcso hegesztesei alapjan nem ketlem, h Cube, mert lattam tobb modelljenel ugyanezt a stilust, csak jo lenne olvasni valamit a vazrol. Koszonom szepen.

    Bikeman: igen, ugy tunik, a stevens az bar jobb (telot kiveve, meg a vaz is eleg alapmodell, bar nekem eleg lenne) de 95k a legalso ara s akarhogy is szoritom azt a szijat, max 90k-m van bringara. Csomoan meg nem valaszoltak a mailre, sms-re, szoval nem sok variaciom maradt, de nekem tetszik a Cube, 16.5''os kulonben, jo kell az legyen 176 centimhez, remelem, elegem van mar a nagy es hosszu vazbol...

    [Szerkesztve]

Aktív témák