Hirdetés

Aktív témák

  • Thulcandra

    senior tag

    válasz rétisün #26041 üzenetére

    Én is bringáztam, igaz nem sokat, mert csak délután 2 után indultam, meg egyébként se tekertem már egy hónapja.
    Ragyogó napsütés, szélcsend és nagyjából 10 °C volt mikor nekiindultam, a tervezett út odafele terep volt, visszafelé pedig aszfaltozott kerékpár út.
    A kerekeket úgy döntöttem nem pumpálom keményebbre - ez kicsit hibának bizonyult, a nedves - sáros földes - kavicsos úton néhány helyen teljesen letapadtam, elég nehéz volt tekerni, szóval az odafele utam egy egész komoly 8-9 km/h órás átlaggal jött ki :D Természetesen ez engem soha nem érdekelt, a friss levegő a lényeg, meg a csend és a természet. A fenyvesnek eszméletlen jó illata volt ma, de sajnos nem volt időm hemperegni egyet a fák alatt...
    Visszafele az aszfalton sem voltak jó barátaim a túlságosan lapos gumik, így hazafelé is csak úgy 17 km/h sebességgel "száguldoztam".
    25 kilométer után érkeztem haza farkas éhesen, és leizzadva, de időközben már mindkettőt megoldottam. Remélem minél előbb lesz újra olyan idő amiben tekerhetnékem lesz, de azért előtte még eshetne egy jó adag hó, nappali -2 - -5 °C hőmérséklettel, mert egy havas túrát is tenni szeretnénk még!

    " Ride away from falling ground, ride away from the big black cloud, ride away until the day come that we all live in a 2 wheel nation "

Aktív témák