Hirdetés

Panasonic TX-P42ST50E: pazar Pana plazma

Értékelés

Az tény, hogy az ST50 nem úgy fest, mint az idei év agyonhype-olt top tévéi. Nincs különlegesen formázott talp, se félcentis káva, se papírvastagú készülékház. De ez a tv a legjobb bizonyíték arra, hogy a külső nem minden, ugyanis bekapcsolt állapotában egyből feledteti a kissé vastag kávákat, és az azt övező, érthetetlen funkciójú, átlátszó keretet.

A kezelés, a menürendszer kiegészítve a Viera Tools gyorsmenüvel és a háttérvilágítással ellátott távvezérlővel remekül működik, és az elektronika sebességére sem lehet panasz. A saját fejlesztésű okostévérendszernél ugyan van profibb is a piacon, az egér- és a klaviatúrakezelés támogatásának hiánya nem az igazi, viszont az elérhető alkalmazások között vannak egészen használható darabok.

A médialejátszó is rendben van, azt leszámítva, hogy csak a JPG képek megjelenítésére képes, valamint, hogy nem lehet lejátszási listát összeállítani. Viszont cserébe az összes fontos videóállománnyal elboldogult, és még a FLAC zeneszámokat is képes megszólaltatni. A földi sugárzású digitális jelek sem állítják megoldhatatlan feladat elé, hisz a satnya antenna ellenére a kép nem esett szét és nem tűnt el. Az EPG nem túl szép, ám cserébe elég jól használható.

Mindez persze semmit sem érne, ha a képminőség rossz lenne, hiszen egy tévé esetén ez a legfontosabb szempont, de erről szó sincs! A korábban a plazmatévéket jellemző tipikus hibák, így a ghosting, a beégés és a foszfor lag sem jelentkezett. Akadozással, durva zajosodással nem találkoztunk, és a természetes színvilág is jó választás volt. 240 000 forintos árával nem tartozik a legolcsóbb darabok közé, de a képminőség annyira jó, hogy csak ajánlani tudjuk mindenkinek.


Panasonic P42ST50E 3D plazma tv

elefant

A Panasonic P42ST50E plazmatévét a Panasonic magyarországi képviselete bocsátotta rendelkezésünkre.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés