Sokoldalú asztali médialejátszóval jelentkezik a Pioneer

A Pioneer bejelentette, hogy szeptember vége felé piacra dobja BDP-450 optikai meghajtóval ellátott asztali médialejátszóját. A BDXL támogatásról egyelőre még mindig le kell mondani, de ezen kívül minden lényeges formátummal elboldogul, így például a SACD-vel (Super Audio CD) is, és persze a 3D lemezek sem jelentenek számára problémát.

Pioneer BDP-450
Pioneer BDP-450

Ezenkívül az USB porton keresztül csatlakoztatott adattároló egységekről, illetve a hálózatról származó médiaállományok kezelését is biztosítja. A szokásos, kötelező szabványok mellett többek között a FLAC, AVCHD, AVCREC, DivX Plus HD fájlok lejátszására is képes. A DLNA kompatibilis, beépített Wi-Fi-vel bíró készülék a márka más termékeihez hasonlóan megkapta a Marvell féle Qdeo videojel feldolgozó technológiát. Ez elméletben képes az alacsony felbontású tartalmak felskálázására, a Stream Smoother eljárás pedig a rossz minőségű, netes videók minőségén javít. Ez elvileg automatikusan elemzi és újra feldolgozza a netről érkező állományokat, és kiszűri azokból a képzajt.

Az ingyenesen letölthető alkalmazások segítségével vezérelhető andoridos okostelefonokról és iPhone-okról is. Képes a különféle netes alkalmazások, így például a YouTube vagy a Picasa közvetlen elérésére is, viszont a nyílt böngésző hiányzik belőle. A termék ára várhatóan 630 dollár körül alakul majd.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés