Hirdetés

Tavaszi hardvercsokor

Ezúttal leginkább monitorok és notebookok közül cseresznyéztünk, de az épített konfigurációk híveinek is tudunk mit mutatni.

Notebookok


A cikkben közölt árakat nagykereskedelmi (áfa és kiskereskedői haszon hozzáadásával) és kiskereskedelmi partnereink listái alapján képeztük. A bemutatónkban szereplő termékek – többek között – a nagykereskedelmi partnereink weboldalain feltüntetett kiskereskedésekben vagy kiskereskedelmi partnereinknél vásárolhatóak meg. A számítástechnikai termékekre a legtöbb esetben 2 év garancia vonatkozik, az eltérő garanciaidőket külön közöljük.

Hirdetés

Eheti hardverajánlatunk első szekcióját a nagy amerikai notebookgyártó, a Dell termékeinek szenteltük. A kiválasztott kvartett legolcsóbb tagja a most akciósan 127 490 forintért kapható Dell Inspiron 3567. A 2,3 kg tömegű, 23,65 mm vastag készülékházban egy 15,6 hüvelyk képátlójú, Full HD felbontású panel került, melyet tükröződésmentes bevonattal láttak el, meghajtásáról pedig a kétmagos Intel Core i3-7020U processzorba épített Intel HD Graphics 620-as grafikus gyorsító gondoskodik.


[+]

A rendszermemória szerepét a két RAM foglalat egyikébe beszerelt 4 GB-os DDR4-es modul látja el, míg adattárolóként egy darab 1000 GB kapacitású merevlemezt kapunk. A numerikus paddal is ellátott, magyar kiosztású billentyűzet alatt kapott helyet a 4 cellás, 40 wattórás akkumulátor. A gép oldalain csatlakozók szempontjából csak a minimumot találjuk, ez egy 2.0 és kettő 3.0 verziójú USB portot, egy HDMI képkimenetet és egy Ethernet portot jelent. A felsoroltakon kívül természetesen nem maradhatott el az SD kártyaolvasó sem, operációs rendszerből viszont mindössze egy előre telepített Linux fért bele az árba.


[+]

Processzor, memória és háttértároló terén nem nyújt többet a 17 hüvelykes, 174 490 forintos Dell Inspiron 5570, grafikus teljesítmény szempontjából viszont igen, hiszen a képpontok megjelenítéséért egy 2 GB memóriával ellátott AMD Radeon 530 felel. A billentyűzet háttérvilágítással is rendelkezik, kapunk plusz egy USB 3.0 csatlakozót, egy DVD-írót, a tömeg pedig 2,9 kilogramm. Az akkumulátor cellaszáma itt csak három, ezekből tevődik össze a 42 wattórás teljesítmény.


[+]

Szintén kedvezményesen, 216 890 forintért vihető haza a Dell Inspiron 5482, melynek legérdekesebb tulajdonsága, hogy a 14,1 hüvelykes, Full HD felbontású IPS érintőkijelzőjét 360 fokban kinyithajthatjuk, ezzel tablethez nagyon hasonló felhasználói élményt kapva. A mindössze 1,86 kilogrammos notebook lelke az UHD Graphics 620 grafikus gyorsítóval ellátott kétmagos Intel Core i3-8145U, melyet 4 GB DDR4 memória segít a munkában. Az előre telepített Windows 10 Home operációs rendszer a beépített 256 gigabájtos NVMe SSD-n kapott helyet, míg a csatlakozók között találhatunk egy USB Type-C-t is.


[+]

A hordozhatóság helyett a játékos képességekre helyezi a hangsúlyt a 299 890 forintos Dell G3 3579, mely még az impozáns belső ellenére sem nyom többet a mérlegen 2,35 kilogrammnál. A négymagos Intel Core i5-8300H és az NVIDIA GeForce GTX 1050 kombinációjával, ha nem is a legerősebb grafikai beállításokkal, de bátran nekieshetünk a legtöbb mai játéknak, a 15,6 hüvelykes, Full HD felbontású IPS panelnek hála pedig képminőségre sem lehet panaszunk. A rendszermemória szerepét két darab 4 GB-os DDR4L modul tölti be, operációs rendszerként pedig ezúttal is a Windows 10 Home verzióját kapjuk.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Azóta történt

 • Akciók a nyúl hetén

  Hosszú hétvégén is csökkenhetnek az árak: összeállításunkban notebookok, monitorok és különböző komponensek akciói szerepelnek.

 • Hardverajánló a munka ünnepe előtt

  A munka megünneplésére talán nincs is jobb mód, mint egy kis hardvervásárlás.

 • Sarkvidéki kedvezmények

  A betörő hidegfront alaplapok, processzorok, kijelzők és játékosoknak szánt notebookok árait is magával sodorta.

 • Visszafogottabb hardverkínálat

  Aktuális összeállításunkban adattárolókat, memóriát, néhány notebooot és kiegészítőket mutatunk.

Előzmények

 • Ajánlatok, már nyári időszámítás szerint

  A hónap első hardverajánlójába monitorok, processzorok és gamer termékek kerültek.

 • Elszórt ajánlatok

  Szép időben csökken az akciós termékek száma, de néhány tápegység, pár ház és monitor így is került az összeállításba

 • Itt a tavasz!

  Lassan már a márciusnak is vége, így nemcsak grafikus kártyák és néhány kiegészítő, de kültéri eszközök is terítékre kerülnek az akciók között.

 • Hardverek március idusán

  Az ünnepi hétvégére komplett számítógépek, notebookok és energiaellátással kapcsolatos termékek árait is megvágták.

Hirdetés