Hirdetés

Hardverek március idusán

Az ünnepi hétvégére komplett számítógépek, notebookok és energiaellátással kapcsolatos termékek árait is megvágták.

Noteszgépek


A cikkben közölt árakat nagykereskedelmi (áfa és kiskereskedői haszon hozzáadásával) és kiskereskedelmi partnereink listái alapján képeztük. A bemutatónkban szereplő termékek – többek között – a nagykereskedelmi partnereink weboldalain feltüntetett kiskereskedésekben vagy kiskereskedelmi partnereinknél vásárolhatóak meg. A számítástechnikai termékekre a legtöbb esetben 2 év garancia vonatkozik, az eltérő garanciaidőket külön közöljük.

Hirdetés

Asus notebookokat akcióznak a Foramaxnál, így kedvezőbb áron vásárolhatjuk meg például az otthoni felhasználókat célzó VivoBook X540LA sorozat több változatát is. Ezek között 99 900 forintba kerül például az a modell, amelyik Intel Core i3-5005U processzort, 4 GB RAM-ot és 128 GB-os SSD-t kapott. Általános otthoni feladatokra, böngészésre ez teljesen megfelelő, az SSD miatt pedig a programok indításakor, bootoláskor még gyorsabbnak is tűnhet a gép annál, amit a többi specifikációból gondolnánk.


[+]

Amennyiben a 128 GB-os SSD nem elég és nem szeretnénk külső HDD-t sem használni, akkor ugyanez az alapkonfiguráció 500 GB-os merevlemezzel is megvásárolható, szintén 99 900 forintért. A kijelző mind a két esetben 15,6”-es, 1366x768 pixel felbontású, az extrák között pedig DVD-író is megtalálható. Csatlakozókból több USB (egyikük Type-C), D-Sub és HDMI is rendelkezésre áll, van kártyaolvasó, WLAN és vezetékes Ethernet is, igaz, utóbbi csak 100 Mbps-os sebességgel.


[+]

Még mindig a VivoBook X540LA-nál maradva, de feljebb lépve a specifikációkban, 124 900 forintot kell fizetnünk a jóval komolyabban felszerelt, Core i3-5005U-val, 8 GB memóriával, 256 GB-os SSD-vel és Full HD kijelzővel rendelkező változatért, mely már valamivel komolyabb feladatokra is bevethető.


[+]

Az eddig felsorolt gépek FreeDOS/Endless OS operációs rendszerrel érkeznek, de aki nem szeretné külön megvásárolni a Windowst, az 129 900 forintért választhatja az X540LA csokoládéfekete változatát Windows 10 Home operációs rendszerrel, Core i3-5005U-val, 4 GB memóriával és 128 GB-os SSD-vel.


[+]

A táblagéppé is átalakítható, 360 fokban körbeforgatható kategóriába tartozik az Asus ZenBook Flip S, amely már egy igazi csúcskategóriás készülék Core i5-8250U processzorral, 8 GB memóriával, 256 GB-os SSD-vel, illetve nagyon vékony kerettel körbevett 13,3”-es, Full HD felbontású IPS panellel. A teljes készülék 310 x 216 x 14 mm vastag és 1,1 kg tömegű, töltésre és minden más csatlakozási feladatra pedig két Type-C konnektort kínál, USB 3.1 Gen1 adatátviteli képességgel. Ez a gép Windows 10 Home operációs rendszerrel 309 900 forintért lehet a miénk.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

 • Kapcsolódó cégek:

Azóta történt

 • Itt a tavasz!

  Lassan már a márciusnak is vége, így nemcsak grafikus kártyák és néhány kiegészítő, de kültéri eszközök is terítékre kerülnek az akciók között.

 • Elszórt ajánlatok

  Szép időben csökken az akciós termékek száma, de néhány tápegység, pár ház és monitor így is került az összeállításba

 • Ajánlatok, már nyári időszámítás szerint

  A hónap első hardverajánlójába monitorok, processzorok és gamer termékek kerültek.

 • Tavaszi hardvercsokor

  Ezúttal leginkább monitorok és notebookok közül cseresznyéztünk, de az épített konfigurációk híveinek is tudunk mit mutatni.

Előzmények

 • Viszlát tél, helló akciók!

  Egy nagyobb csokor monitor, autós és nem autós kütyük és sok más hardver került be heti válogatásunkba.

 • Tavaszi százalékok

  A héten házak, játékos perifériák és más kiegészítők árai csökkentek, de a nyomtatókat is elérték az akciók.

 • Ajánlatok a farsangi időszakra

  Lassan búcsúzik a tél, érkezik a tavasz, ennek örömére számos hardvert olcsóbban vásárolhatunk meg.

 • Hardvercsokor, játékosoknak is

  Ajánlónkban a beviteli eszközök és hűtők mellett a monitorok is szép számmal képviseltetik magukat.

Hirdetés