Hirdetés

Akciók a nyúl hetén

Hosszú hétvégén is csökkenhetnek az árak: összeállításunkban notebookok, monitorok és különböző komponensek akciói szerepelnek.

Notebookok


A cikkben közölt árakat nagykereskedelmi (áfa és kiskereskedői haszon hozzáadásával) és kiskereskedelmi partnereink listái alapján képeztük. A bemutatónkban szereplő termékek – többek között – a nagykereskedelmi partnereink weboldalain feltüntetett kiskereskedésekben vagy kiskereskedelmi partnereinknél vásárolhatóak meg. A számítástechnikai termékekre a legtöbb esetben 2 év garancia vonatkozik, az eltérő garanciaidőket külön közöljük.

Hirdetés

Asus noteszgépeket jóárasítanak a napokban a Foramaxnál: két középkategóriás ZenBook munkagépet és két alsókategóriás gamer notebookot vásárolhatunk most meg kedvezőbb áron. Az előbbi kategóriába tartozik az az UX410UA családba tartozó ZenBook, melyet rózsaarany színben 279 900 forintba kerül. Ez a pénzmennyiség a ZenBookoknál megszokott külső dizájn és fémház mellett elég arra, hogy egy 14 hüvelykes, Full HD felbontású IPS panelt kapjunk, mely alatt Core i7-7500U processzor, 8 GB RAM és 256 GB-os SSD rejtőzik.


[+]

A még ma is szinte minden feladatra elegendő teljesítményt nyújtó hardvert kártyaolvasó, ac-s Wi-Fi és Bluetooth egészíti ki, a vékony, 19 mm-es gépház oldalaira pedig összesen négy USB port került, melyek közül kettő USB 2.0 sebességű, a másik kettő pedig 3.1 Gen1. Ez utóbbiak egyike Type-C csatlakozót kapott, ez képernyőkimenetként is használható, de azért a hagyományos HDMI port is elfért a gépen – úgyhogy a kínálat tényleg bőséges, egyedül a vezetékes Ethernetet lehet hiányolni.


[+]

Valamivel drágább, 299 900 forintba kerül ugyanez a gép, de rózsa helyett szürke színben és 16 GB memóriával, ami már tényleg bőséges mennyiség minden felhasználásra, ami egy ilyen dedikált GPU nélküli gépnél a hétköznapok során előkerülhet.


[+]

Játékra természetesen egyik előbbi gép sem ajánlható, ellentétben például azzal az Asus TUF Gaming FX705-tel, melynek ára 264 900 forint, és a TUF családban megszokott, strapabíró, morcos, de a ROG-oknál azért kevésbé extrém dizájnt kapta. A 17,3 hüvelykes, Full HD felbontású kijelzőt egy GeForce GTX 1050 hajtja meg, mellette pedig Core i5-8300H és 8 GB RAM található – az utóbbi egyébként bővíthető, a két SO-DIMM foglalatba max. 32 GB memória pakolható. A háttértár szerepét 1 TB-os merevlemez tölti be, csatlakozókból pedig három USB (ezekből csak egy 3.1-es), egy HDMI, kombinált hangcsatlakozó és Gigabit Ethernet is rendelkezésre áll.


[+]

Míg a GTX 1050 a belépőszint a komolyabb játékokhoz, addig a 289 900 forintos Asus TUF FX504 már egy GTX 1060 segítségével hajtja meg a 15,6”-es Full HD IPS panelt, és előrelépés történt a háttértár sebességében is, ezt a szerepet ugyanis egy 256 GB-os NMVe SSD tölti be. A RAM, a CPU és a csatlakozók esetében nincs eltérés, viszont az árban ezúttal a Windows 10 Home is benne foglaltatik.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

 • Kapcsolódó cégek:

Azóta történt

Előzmények

 • Tavaszi hardvercsokor

  Ezúttal leginkább monitorok és notebookok közül cseresznyéztünk, de az épített konfigurációk híveinek is tudunk mit mutatni.

 • Ajánlatok, már nyári időszámítás szerint

  A hónap első hardverajánlójába monitorok, processzorok és gamer termékek kerültek.

 • Elszórt ajánlatok

  Szép időben csökken az akciós termékek száma, de néhány tápegység, pár ház és monitor így is került az összeállításba

 • Itt a tavasz!

  Lassan már a márciusnak is vége, így nemcsak grafikus kártyák és néhány kiegészítő, de kültéri eszközök is terítékre kerülnek az akciók között.

Hirdetés