Hirdetés

Ajánlatok, már nyári időszámítás szerint

A hónap első hardverajánlójába monitorok, processzorok és gamer termékek kerültek.

Monitorok


A cikkben közölt árakat nagykereskedelmi (áfa és kiskereskedői haszon hozzáadásával) és kiskereskedelmi partnereink listái alapján képeztük. A bemutatónkban szereplő termékek – többek között – a nagykereskedelmi partnereink weboldalain feltüntetett kiskereskedésekben vagy kiskereskedelmi partnereinknél vásárolhatóak meg. A számítástechnikai termékekre a legtöbb esetben 2 év garancia vonatkozik, az eltérő garanciaidőket külön közöljük.

Hirdetés

Első áprilisi hardverajánlónkban monitorokkal indítjuk a listát, közülük is az olcsóbb modellek közé tartozik a 119 900 forintért hazavihető Lenovo Y27g. A 27 hüvelyk képátlójú, hajlított megjelenítőt a gyártó elsősorban játékosoknak ajánlja, ezt a Full HD felbontású SVA panel specifikációi is tükrözik. A válaszidő 4 ezredmásodperc, míg a képfrissítési ráta eléri a 144 Hz-et, amihez ráadásul NVIDIA G-Sync támogatás is társul.

Lenovo Y27g
Lenovo Y27g [+]

A fekete, Y alakú nyak dönthető, forgatható és állítható a magassága is, így mindenki könnyedén saját igényeire szabhatja. A hátoldalon a színes világítás mellett azért hasznos dolgokat is találunk, hiszen itt sorakoznak a DisplayPort és HDMI bemenetek, a négy darab USB 3.0 csatlakozó és a 3,5 milliméteres jack kimenet.

Acer Nitro VG271UPBMIIPX
Acer Nitro VG271UPBMIIPX [+]

Az Acer Nitro VG271UPBMIIPX szintén a gamereket célozza meg, a Lenovonál némileg drágábban, 129 900 forintért. A méret és a képfrissítés is ugyanaz, viszont a felbontás 2560x1440 pixel, míg a válaszidő 1 milliszekundum. A panel típusa itt már IPS, ennek köszönhetően az sRGB színteret 100%-osan, a DCI-P3-at pedig 95%-ban képes lefedni. További plusz a ráadás egy HDMI, a két darab 2 wattos hangszóró és az 5 év garancia, a talp testreszabhatóságát tekintve viszont be kell érnünk a dönthetőséggel.

Samsung S34J55OWQU
Samsung S34J55OWQU [+]

A jóval nagyobb méretkategóriát képviseli az akciósan 119 800 forintos, 2 év garanciával árult Samsung S34J55OWQU, hiszen 3440x1440 pixele egy 34 hüvelykes VA panelen terül el, melynek sRGB színtérlefedettsége 99,5%. A 21:9 képarányú monitor 60 Hz-es képfrissítési aránnyal operál, de ez nem is annyira fontos egy inkább munkára szánt monitornál – bár létezik az a szűk réteg is, akik szerint a böngészőben görgetés is rémálom 144 Hz alatt. A portokat tekintve a minimumot kapjuk, a fejhallgató-kimenet mellett egy DisplayPort és kettő HDMI bemenet sorakozik.

Samsung C49HG90DMU
Samsung C49HG90DMU [+]

Igazi nagyágyúnak számít a Samsung C49HG90DMU, mely 49 hüvelykes méretével akár pingpongasztalként is használható lenne, ha nem hajlították volna meg egy 1800 mm sugarú kör mentén. A kvantumpont technológiával megalkotott VA megjelenítő a Full HD felbontás 32:9 képarányra széthúzott verzióját alkalmazza, ez pixelekben kifejezve 3840x1080-at jelent. A dél-koreai gyártó úgy tűnik, jobban szereti a piros színt, ugyanis a 144 Hz-es képfrissítéshez AMD FreeSync 2 kompatibilitást párosítottak. Az eszköz a pivot mód kivételével minden irányban állíható, extraszéles hátoldalán pedig két-két HDMI és USB 3.0, egy DisplayPort és egy fejhallgató-kimenet várja a belevalót. Hazavinni csak 299 900 forint kifizetése után tudjuk, ezért az árért két év fejfájásmentességet kapunk.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Azóta történt

 • Tavaszi hardvercsokor

  Ezúttal leginkább monitorok és notebookok közül cseresznyéztünk, de az épített konfigurációk híveinek is tudunk mit mutatni.

 • Akciók a nyúl hetén

  Hosszú hétvégén is csökkenhetnek az árak: összeállításunkban notebookok, monitorok és különböző komponensek akciói szerepelnek.

 • Hardverajánló a munka ünnepe előtt

  A munka megünneplésére talán nincs is jobb mód, mint egy kis hardvervásárlás.

 • Sarkvidéki kedvezmények

  A betörő hidegfront alaplapok, processzorok, kijelzők és játékosoknak szánt notebookok árait is magával sodorta.

Előzmények

 • Elszórt ajánlatok

  Szép időben csökken az akciós termékek száma, de néhány tápegység, pár ház és monitor így is került az összeállításba

 • Itt a tavasz!

  Lassan már a márciusnak is vége, így nemcsak grafikus kártyák és néhány kiegészítő, de kültéri eszközök is terítékre kerülnek az akciók között.

 • Hardverek március idusán

  Az ünnepi hétvégére komplett számítógépek, notebookok és energiaellátással kapcsolatos termékek árait is megvágták.

 • Viszlát tél, helló akciók!

  Egy nagyobb csokor monitor, autós és nem autós kütyük és sok más hardver került be heti válogatásunkba.

Hirdetés