Hirdetés

Itt a tavasz!

Lassan már a márciusnak is vége, így nemcsak grafikus kártyák és néhány kiegészítő, de kültéri eszközök is terítékre kerülnek az akciók között.

Elektromos roller, egérpadok


A cikkben közölt árakat nagykereskedelmi (áfa és kiskereskedői haszon hozzáadásával) és kiskereskedelmi partnereink listái alapján képeztük. A bemutatónkban szereplő termékek – többek között – a nagykereskedelmi partnereink weboldalain feltüntetett kiskereskedésekben vagy kiskereskedelmi partnereinknél vásárolhatóak meg. A számítástechnikai termékekre a legtöbb esetben 2 év garancia vonatkozik, az eltérő garanciaidőket külön közöljük.

Hirdetés

Rollerek

Mint a bevezetőben is említettük, lassan vége a márciusnak, és megérkezett az igazi tavasz is, érdemes tehát kimozdulni. Ennek örömére kicsit elszakadva a hardveres vonaltól, ehhez is ajánlunk ötleteket. Egy kényelmes városi túrában nagy segítséget nyújthatnak a különböző elektromos rásegítéssel rendelkező közlekedési eszközök, melyek közül talán a rollerek a leginkább univerzálisak. Tény, hogy egy e-bike gyorsabb és többre képes, de nem szállhatunk fel vele a metróra és kényelmetlenebb felcipelni az emeletre, a Segway drága (és jóval kevesebb helyen használható), a Onewheel és társai pedig több ügyességet igényelnek. Rollerezni viszont mindenki tud, egy jó elektromos roller pedig pont azokon a területeken segít át, ahol kényelmetlen lenne egy sima roller használata.


Approx Billow Urban65G [+]

A PCX.hu tavaszi akciójában most például 79 000 forintért vásárolhatjuk meg az Approx Billow Urban65G-t, mely egy 120 kg-ig terhelhető, 6,5”-es kerekekkel felszerelt, természetesen összecsukható gép, 250 wattos motorral, mely körülbelül 12 km-es hatótávolságot és igen tempós futásnak megfelelő, 24 km/h-s maximális sebességet biztosít 110 Wh kapacitású akkumulátorral. A teljesen lemerült áramforrás három óra alatt tölthető fel, az extrák között pedig elektromos működésű első féket, LED-es első és hátsó világítást, valamint a legfontosabb adatokat megjelenítő kijelzőt találunk.


Xiaomi M365 [+]

A Xiaomi neve elég jól cseng nemcsak a telefonok, de az elektromos rollerek között is: az M365-ös rollert társoldalunk, a Mobilaréna is kipróbálta, és nagyon meg voltak elégedve vele – ennek a járműnek a fehér színű változatát egy év garanciával 136 000 forintért vihetjük most haza a PCX-től. Ez a modell a gyártótól elvárható módon okostelefonra is kapcsolódik, azon tudjuk a működés összes paraméterét figyelemmel kísérni. Az összecsukható konstrukció alumíniumból készült, kerekei 8,5”-esek, tehát már nagyobb úthibák sem hozzák zavarba. Maximális sebessége 25 km/h, akkumulátorának kapacitása pedig 280 Wh, mely egy 500 wattos motort kelt életre, nagyjából 20-25 km-es hatótávval.

Egérpadok

Persze akár jó idő van, akár nincs, nem muszáj a szabadban szórakoznunk, játékkal is elüthetjük a szabadidőnket. A pontos, precíz irányításhoz pedig nemcsak egy jó egér, de egy jó egérpad is kell. A Cooler Master nem meglepő módon ilyeneket is kínál, és az iWaynél most éppen akciós például az MP510 széria, amely puha, varrott szélű példányokat tartalmaz. Az M, az L, illetve az XL verzió egyaránt puha anyagból készül, így fel is tekerhetjük őket, ha például szállításra kerülne sor, jobb felső sarkukba pedig egy foszforeszkáló logó került, ami a sötétben megkönnyíti az egér pozicionálását.


[+]

A strapabíró felület olyan kezelést kapott, ami megakadályozza a folyadékok felszívódását, így lassabban koszolódik, illetve nem kell napokig várni a száradásra, ha fellökünk egy fél pohár vizet. A sorrendben 320 x 270, 450 x 350, illetve 900 x 400 mm-es egérpadok ára 3460, 4600, valamint 7970 forint.


[+]

Szintén összetekerhető, puha, de a szélein RGB világítást kapott a Cooler Master MP750 egérpadcsaládja. Ennek kialakítása a világító részt leszámítva nagyon hasonlít az MP510-re, tehát ugyanúgy víztaszító kezeléssel ellátott, strapabíró szövetet kapunk, 3 mm-es vastagsággal. Az M, L és XL méretben kapható padok árai sorrendben a következők: 8100 forint, 10 530 forint és 13 110 forint.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

 • Kapcsolódó cégek:

Azóta történt

 • Elszórt ajánlatok

  Szép időben csökken az akciós termékek száma, de néhány tápegység, pár ház és monitor így is került az összeállításba

 • Ajánlatok, már nyári időszámítás szerint

  A hónap első hardverajánlójába monitorok, processzorok és gamer termékek kerültek.

 • Tavaszi hardvercsokor

  Ezúttal leginkább monitorok és notebookok közül cseresznyéztünk, de az épített konfigurációk híveinek is tudunk mit mutatni.

 • Akciók a nyúl hetén

  Hosszú hétvégén is csökkenhetnek az árak: összeállításunkban notebookok, monitorok és különböző komponensek akciói szerepelnek.

Előzmények

 • Hardverek március idusán

  Az ünnepi hétvégére komplett számítógépek, notebookok és energiaellátással kapcsolatos termékek árait is megvágták.

 • Viszlát tél, helló akciók!

  Egy nagyobb csokor monitor, autós és nem autós kütyük és sok más hardver került be heti válogatásunkba.

 • Tavaszi százalékok

  A héten házak, játékos perifériák és más kiegészítők árai csökkentek, de a nyomtatókat is elérték az akciók.

 • Ajánlatok a farsangi időszakra

  Lassan búcsúzik a tél, érkezik a tavasz, ennek örömére számos hardvert olcsóbban vásárolhatunk meg.

Hirdetés