Hirdetés

Elszórt ajánlatok

Szép időben csökken az akciós termékek száma, de néhány tápegység, pár ház és monitor így is került az összeállításba

Monitorok


A cikkben közölt árakat nagykereskedelmi (áfa és kiskereskedői haszon hozzáadásával) és kiskereskedelmi partnereink listái alapján képeztük. A bemutatónkban szereplő termékek – többek között – a nagykereskedelmi partnereink weboldalain feltüntetett kiskereskedésekben vagy kiskereskedelmi partnereinknél vásárolhatóak meg. A számítástechnikai termékekre a legtöbb esetben 2 év garancia vonatkozik, az eltérő garanciaidőket külön közöljük.

Heti ajánlónkat az Oázis Computernél akciós Samsung LU32J590UQU monitorral kezdjük, ami igazán jó ajánlat mindenkinek, aki nem konkrétan játékra keres magának monitort. A 99 900 forintba kerülő készülékben egy 32 hüvelykes VA panelt találunk, mely UHD felbontású és 60 Hz-es képfrissítést kínáló elektronikával párosították. A 270 cd/m² maximális fénysűrűséget és a paneltechnológiától megszokott magas kontrasztot (3000:1), illetve élénk színeket kínáló kijelző az sRGB szabványhoz viszonyítva 125%-os méretű, a DCI-P3-hoz képest pedig 95%-os színteret ígér.


[+]

A széles lábakon álló állványon érhető először tetten a spórolás, ez ugyanis csak dönthetőséget kínál, míg a csatlakozóknál HDMI, DisplayPort és egy fejhallgató-kimenet áll rendelkezésre, viszont USB hub és beépített hangszóró nem szerepel az extrák listáján.

Ha valaki hasonló áron keresne inkább játékra ajánlható kijelzőt, akkor a múlt héten említett, COD4-gyel „összecsomagolt” akcióban most három év garanciával 91 500 forintba kerül az ASUS VG258Q, mely egy 24,5 hüvelykes, Full HD felbontású TN paneles monitor 144 Hz-es maximális képfrissítéssel, FreeSynckel, és mindenféle állítási lehetőséggel, illetve pivottal is rendelkező állvánnyal.


[+]

Ez a készülék az említetteken kívül hangszórót is kapott, maximális fénysűrűsége pedig 400 cd/m². Valamivel gazdagabb csatlakozókínálata is, kapunk HDMI-t, DisplayPortot és DVI-t, ezen felül pedig két analóg 3,5 mm-es jack konnektort is, melyek a hangjelek ki- és bevitelére szolgálnak. Tulajdonképpen egyedül az USB hub hiányzik a kínálatból.


[+]

Bár a Full HD felbontás a 24”-es képátlóval tökéletes párost alkot, vannak, akik kicsit távolabb ülnek a kijelzőtől vagy egyszerűen csak a nagyobb képméretet kedvelik. Nekik ajánlható a VG258Q testvére, a 27 hüvelykes ASUS VG278Q. Ez a képernyő is három év garanciát kapott, és a COD4-es akcióban 108 600 forintért lehet hazavinni. Paramétereiben gyakorlatilag megegyezik a VG258Q változattal, egyedül a képméretben van eltérés, tehát ugyanúgy egy 144 Hz-es TN panelt kapunk Full HD felbontással, egy jól beállítható állvánnyal és sok csatlakozási lehetőséggel.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

 • Kapcsolódó cégek:

Azóta történt

Előzmények

 • Itt a tavasz!

  Lassan már a márciusnak is vége, így nemcsak grafikus kártyák és néhány kiegészítő, de kültéri eszközök is terítékre kerülnek az akciók között.

 • Hardverek március idusán

  Az ünnepi hétvégére komplett számítógépek, notebookok és energiaellátással kapcsolatos termékek árait is megvágták.

 • Viszlát tél, helló akciók!

  Egy nagyobb csokor monitor, autós és nem autós kütyük és sok más hardver került be heti válogatásunkba.

 • Tavaszi százalékok

  A héten házak, játékos perifériák és más kiegészítők árai csökkentek, de a nyomtatókat is elérték az akciók.

Hirdetés