- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
eclipse92 #518 üzenetére
Nem tudom, miért kellett idehozni ezt az eszközt, én csak véletlenül rákattintottam a témára, akkor láttam.
De az sem lenne korrekt egy fórumon, hogy vannak téves állítások, aminek a cáfolatával talán privátban kellene sunnyogni. Ez idegen a fórumozás "szellemétől", az azt olvasók helytálló tájékoztatásától.
Akkor már inkább az elejétől törölni kellene az egészet, ha valakit annyira zavar. Nekem mindegy, de ha már dolgoztam a hozzászóláson, legalább azt várjátok meg, míg a másik elolvassa...
-
antivirtel
csendes tag
válasz
eclipse92 #469 üzenetére
Mert amúgy az van, hogyha éppen a hibát észlelem, és megnézi a kisasszony a vonaltesztet, akkor lát valamit... tehát valami csak lesz... de mire egy szakértőhöz jut a cucc, addig már lehet, hogy megoldódik... Mellesleg az is érdekes, hogy éjjel is jelentkezik... nagyon furcsa...
Bejelentem akkor a következő előfordulásakor...
-
antivirtel
csendes tag
válasz
eclipse92 #464 üzenetére
Értem, hát az probléma - de az egyik ügyintéző mondott pár érdekes dolgot, jót kaptam akkor
Pld. hogy jelentsem be azt, hogy melegszik, és nem kapcsolódik egyáltalán a nethez
Ami tulajdonképpen igaz is... azonban meg kellene nézni, hogy pontosan mivel van baja, mert a kábelest is leejti, szóval szerintem ez már valami szoftveres hiba lesz...
Speedportra meg nem akarom visszacserélni, a krva DDoS protection miatt, amit nem lehet beállítani/kikapcsolni egyáltalán...Na az oldalukon nem tudom belőni a címet, szóval épp nagyon jó, nem tudom ezt kinyomozni...
-
antivirtel
csendes tag
válasz
eclipse92 #462 üzenetére
Nekem több eszközön is tapasztalható, hogy egyszerűen nem lesz net, de ha újracsatlakozok, akkor rögtön újra lesz... szerintem ez hiba lesz, nem igaz?
Igen, ez jó ötlet - de olyat nem csinálnak, hogy van optika, de mégsem adnak csak X mennyiséget, hogy ne legyen túlterhelve?!
-
antivirtel
csendes tag
válasz
eclipse92 #460 üzenetére
Igen, a szakadásokat én is tapasztaltam - de nekem a WiFi-n akaszt meg, ha újracsatlakozok, helyre jön... Beállítottam am a 40 MHz-s 2 csatornás WiFi-t, lehet azt ki kéne kapcsolni?! Nem tudom, hiszen úgy még jobb kellene hogy legyen...
Szerintem sem tennének som mindent, de azt sem tudom, hogy meddig ér el az optikai szál, mert volt aki azt mondta, hogy csak Encsig (30 km), volt aki azt mondta, hogy a szomszéd faluig (3-4 km). Mert nem úgy tűnik, hogy a szomszéd faluban 120 Mb/s-eseket osztogatnának... A 1412-n az ügyintézők nem tudták/nem akarták megmondani... Nem ismertek valami térképet, esetleg végpont listát?
-
antivirtel
csendes tag
válasz
eclipse92 #458 üzenetére
Ahha, köszi a választ!
Közben megvan a hiba, a NO-IP.com-ot nem támogatja, ha jól olvasom más fóumokon... Ez nagyon elszomorít, ám mivel fut mögötte egy kisebb szerver, 3 perc alatt be is állítottam, aztán így zsír a nmap szerint - majd elválik!
Mellesleg nekem most a firewall még be van rajta kapcsolva, ki tudja, hogy mit tud... Az anti-hacking a helyi hálón is befolyásolta a dolgokat, arra meg ideges leszek, szal kikapcsoltam...
Vonalfüggő? Mi a fene?! Én az OpenWRT-hez vagyok szokva, ami kb. mindent tud amit el lehet képzelni, de itt szívatom magam ezekkel a cuccokkal... de hát ezt kapja az ember ingyen
a telefon miatt nem akarom mögé tenni az 1043ND-met...
A vonalat nem mondanám túl jó minőségűnek, délután a technikus csak 13 Mbit/s-et mért, ami sztem szivacs... A DSLAM elv. 3-4 km-re van, de az egyik rokonomnak csak 1-2 és mégsem akarják a 20 Mbit/s-t nagyon bekötni, de azért megpróbáltam, hátha... majd kiderül!Ja és még valami, említették nekem a 1412-n, hogy ha petíciót adnak be a helyiek, hogy kellene nekik optika, akkor vszinű elkezdenek foglalkozni vmennyit vele... Na de itt laknak kb. 450-en, a szomszéd faluban kb. 1200-an... az ugye kb. negyedelődik, mert átlagosan egy háztartásban 4-en laknak, ezért csak 1 T-Home előfizetés jut nekik! Így marad kb. 400 potenciális előfizető, jó ha 50 aláírja, mert itt a fos kábelTV dominál még mindig. Érdemes belevágni egy ilyen kampányba? pld. Facebookon - valahogy az adatvédelmi törvényt betartva, de bekérni az MT azonosítót, vagy legalább a címet, aztán mehet... (Encs -> Gönc körzet).
-
agressiv
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Apple asztali gépek
- Milyen légkondit a lakásba?
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Autós topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- OTP Bank topic
- Gumi és felni topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest