-
PROHARDVER!
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Medical
aktív tag
válasz
Adamis #22609 üzenetére
Adamis, próbálkoztam a leírásod szerint a gyári rendszerrel.
Az általad linkelt fájl-t kicsomagoltam, majd felmásoltam az sd-kártya gyökerébe az image mappát a benne lévő image.bin -l.
Ezt követően az általad megadott kombinációval "Hang Fel + Menü + Bakapcs." erre egyáltalán nem reagált, majd a "Hang Le + Menü + Bakapcs" itt megjegyzem, a régebbi recoverybe "Hang le + Bekapcs" mint két kombinációval be lép a recoverybe.Itt a hangerő gombbal nem tudok lépkedni, se fel, se le! Egyedül a Bekapcs gombra reagál.
Mikor ezt megnyomom, alábbi kép jön be.Itt sem reagál a hangerő gombra, egyedül a Bekapcs gombra. Mikor ezt megnyomom, mint ha újra indulna, de a zöld figurától az istennek sem jut tovább!
Ekkor akkumulátor ki és kezdhetek újból játszani, de ettől egy tapodtat sem jutok előbbre!
Köszönöm a segíteni akarásodat, ha még valami eszedbe jut, örömest fogadom.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- sziku69: Szólánc.
- Google Pixel topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elden Ring
- Megjelent a Red Magic kompakt OLED kijelzős gaming táblagépe
- Autós topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hobby elektronika
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged