- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Elérhetők a Micron HBM4 memóriájának mintái
-
PROHARDVER!
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sommi
aktív tag
Tegnap óta nekem is megvan a telefon.
Igyekszem egy tömör tapasztalatot megfogalmazni laikusoknak ennyi idő alatt, hátha ide téved vmi hozzám hasonló és megkérdené, hogy milyenSzoftveresen : nem nagyon értek hozzá, de sok kis alkalmazást érdemes leszedni, mert az alap cuccok fapadosak vagy körülményesebbek sokszor. (böngészőt mindenképp !!)
Egyébként a "nem reagálás érintésre" problémát én nem nagyon vettem észre, csak rendesen újbeggyel kell megnyomni a dolgokat, ha a köröm alatti kis résszel, vagy az újjad oldalával böksz oda akkor előfordulhat, hát ... nem egy iphone precízség, de szerintem egyáltalán nem vészes.
Engem ami zavar hogy képnézegetéskor, az am fekvőben fotózott képet álló módban lehet nagyban nézni, olyankor elforgatom, hogy rendesen legyen, de elfordítja h semmiképp se legyen jó, de ezt ki lehet benne kapcsolni
, csak álandóan ki be kell kapcsolni az auto rotate-et ?
Ez még nekem új megoldatlan problem.
A billyentyű lötyögésekkel nincs gond, egyedül a ki-be kapcsoló és billzár gomb ócska, ha nincs rajta hátlap annyira mozog, hogy félő hogy kiesik (de persze azért nem
, és ha rajta van akkor is lötyög picit. Hát meg lehet szokni ...
A telefon sebessége olyan amilyen, én egy telefontól nem vártam számítógép teljesítményt mondjuk weboldal betöltésnél, szóval teljesen elégedett vagyok azzal.
Ez a belső memória hiány gond, mert kevés, még semmit nem tettem át kártyára, de ahogy olvastam az néha nem megy ... szóval lehet h abból lesz probléma.
Az akksi nálam jól bírja, tegnap fél töltéssel kaptam meg, mára talán ha negyedig lement, 10 perc telefonálással és több óra szöszmötöléssel, nette játékkal.
JA !! és a legfontosabb, ha hívnak hogy lehet lenémítani ??? Vagy elutasítani vagy felvenni tudom csak. Próbáltam h lefordítom de nem kussol el XD. Ezt hogy lehet megoldani ??
Na most így hirtelen ennyi
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vicces képek
- Milyen házat vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Google Pixel topik
- Érkezik az első Silent Hill remake is!
- Le Mans Ultimate
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- 3DMark (2013) eredmények
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged