- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Amazon Fire TV stick/box
- Azonnali fotós kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csipkesi2
csendes tag
válasz
Keeperv85 #14233 üzenetére
Megpróbáltam a módszert.
A következők történtek: Rákötöttem a gépre USB kábellal és nyomtam a hang le gombot kivett aksival és láttam hogy a kijelző kezdett kivilágosodni és utánna teljesen kivilágosodott és ennyi.
Ezek után akkor mit tehetek? Várom kinek mi az ötlete?
Előre is köszi!
-
csipkesi2
csendes tag
válasz
Keeperv85 #14219 üzenetére
Köszi az ötletet.
Valamit a gépem feltelepített mikor rádugtam a gépre és megnyomtam a bekapcs és hang le gombot, de utánna semmi.Lehet hogy hülye kérdés de e szerint a link szerint frissítsem a telót? Gyári szoft visszaállítás.
Sík hülye vagyok még ezekhez azért kérdezem :-)http://hungariandroid.com/androidfans/viewtopic.php?f=128&t=118
Köszi!
ui: Még várok további lehetőségeket is
-
csipkesi2
csendes tag
Sziasztok,
Lenne egy kérdésem, nemrég kaptam egy ZTE balde típusú készüléket, de sajnos nem tudom bekapcsolni.
Mikor bekapcsolom akkor csak egy bakapcsoló hangüzenet van és utánna az egész képernyő felvilágosodik és ennyi......:-(
Meg szeretném gyógyítani a kicsit. Mit gondoltok hogy csináljam? Alap felhasználó vagyok, így szájbarágósan el kellene magyarázni hogy tudnám helyre állítani.
Szerintem csak rosszul rootolhatták vagy flash-elhették. :-)Köszi minden segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos a függetlenítés!
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- AKCIÓ! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest