Hirdetés
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
Aktív témák
-
freddirty
senior tag
Asszony blade-jén most álltam át gen1 swedishről gen2 sd IV-re. Megváltozott volna a kernel akksitöltöttség kezelése? Régen kikapcs után még fél órát rá lehetett tölteni amíg pirosból zöldre váltott, és egy aksi ki/be után még mindig lehetett rátölteni. Talán még valaki útmutatót is készített erre. Na az új romon 100%-ra töltés után kikapcs, de rádugáskor szinte azonnal zöldre vált. Csak a ledkezelés változott és ténylegesen nincs még ilyenkor tele az aksi, vagy nem?
-
freddirty
senior tag
válasz
pista59 #22640 üzenetére
"Nálam is van, hogy jobban merül néha."
Igen de az nem normális, hogy normálisan elvan három napig, máskor meg szemmel láthatóan fogyasztja százalékonként az akkut és pár óra alatt lemerül 100%-ról...
Igy nem igazán lehet telefonnak használni, csak szemét kategória.
Sajnos nem igazán találtam olyan applikációt ami tudná monitorozni, hogy mi az ami meríti. Az Androiddal járó akkumulátor használati statisztika pedig értékelhetetlen. Már másik Android telefonon is tapasztaltam, hogy a százalékos értékeknek köze nincs a valósághoz... -
freddirty
senior tag
Sziasztok!
Volt már valakinek olyan problémája, hogy a gép alapvetően kb. 3 napig menne, de néha behülyül és órák alatt kimerül. Alig néhány applikáció(timerrific, superpower, 3g watchdog, sms backup+,gtalk) van venn gen1 swedish rls4-en.
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest