- Bukta a GeForce RTX 5090D-t Kína?
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Hővezető paszták
-
PROHARDVER!
ZOPO ZP999 PRO LION HEART / 3X
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok! Ilyen flip coveres tokot vagy sima tokot és fóliát a 3X-hez hol tudok venni lehetőleg eu warehousebol? Kösz
-
válasz
Peaceliker #2895 üzenetére
Oké :\
sbwolf: Megnézem. Kösz.
-
válasz
Peaceliker #2892 üzenetére
De mi lehet vagy, hogy nézzem meg?
-
Sziasztok. Mostanában nagyon merül a telefonom valami régi 2014-es firmware van rajta stock. Szerintetek mitől lehet? Csak úgy magától kezdett el nagyon merülni mostanság. És melyik a mostani legjobb rom? Kösz
-
válasz
menyuskahh #2451 üzenetére
Nekem is pont ez a baj. Amúgy emberek mi a legutolsó legjobban működö rom a telohoz? Kösz.
-
Akkor minden bizonnyal érdemes felrakni az új v7 romot? És linkelne valaki egy tutorialt?
Kösz. -
válasz
#79335424 #989 üzenetére
Igen, de ha igazat beszél Hujikolp akkor nem lesz gond éppen kapok egy class 10-es memkarit.
Sok játékkal játszok egyszerre és nem 10 megások 16 giga hely megnemtudom, hogy elég egyeseknek egy ilyen prémium telón. Én egy régi samsungról jövök és ott megtöltöttem a régi memkarira 4 giga helyet csak kép és videó és nem is volt sok. Na akkor itt ezzel a minőséggel mit mondjak -
-
válasz
silver10 #965 üzenetére
Én is ezen gondolkoztam, hogy ha ezt a telefont valami megfogja akkor ott valami nagy gondok vannak...
Hát csak úgy kíváncsi lettem volna mekkora a procihasználat, úgy mint PC-n a taskmanager.
1. Ja és a rezgés erősséget hol találom azt még gravitybe se kaptam még meg
2. Másik meg, ha átrakom a gl to sd-vel a játékokat pl. memkarira lassulhatnak? Fontos lenne, mert már alig kezd lenni helyem. -
válasz
#79335424 #925 üzenetére
És mégis mi az a program?
bodrik11
Hát, a régi androidos telómon jb-n ha megnyomtam a hangerő gombot három opció jött elő azonbelül, egy a csengetés hang, média hang és valami másik de ezen még a beállításokon belül is csak egy van. Persze az ébresztésen kívűl...
Nem tudja valaki, hogy lehet, hogy az appok ne abc sorrendbe legyenek hanem a letöltöttek legyenek legelöl? Nagyon idegesítő, hogy fél órát kell keressem az újonnan letöltött appokat.
Kösz -
Nektek sem lehet pl rezgés szintet meg hiányos a hangbeállítás? Na meg nekem pl van amikor csalóka a task manager futó alk. között 1,1-et ír és task manager 1,5-öt.
-
Sziasztok! Milyen task managert ajánlotok, mert a gyári elégg csalóka pl futó alkalmazásoknál 1.1gb-ot ír a task managerbe pedig 1.6gb van használatban...
Mit ajánlotok ami nem bugolná laggolná esetleg és stb? KöszEsetleg egyéb hasznos appokat is mondhattok ami ehhez a telefonhoz nagyon jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Bukta a GeForce RTX 5090D-t Kína?
- Gran Turismo
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Intel Core i7-13700K Processzor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest