- Töretlen a szilícium-karbid chipek népszerűsége
- Musk megerősítette, újabb országban indult be a Starlink
- Ígéretet tett a Microsoft, az EU szabályai szerint játszik
- Fával feldobott, kábelrejtő Lancool ház tűnt fel a Lian Li portfóliójában
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Azonnali fotós kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Projektor topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
ZOPO ZP999 PRO LION HEART / 3X
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
robit1973 #2155 üzenetére
Sztem más a baj. Az a tegnap említett Google update. Éjjel átnéztem a sepolicy fájljait és a dátumokból nagyon úgy tűnik, hogy romtelepítés után ez a mocsok visszatölt néhány biztonsági és ellenörzőfájlt. Sőt, úgy tűnik, hogy ez alapján akkor is megállapítható, hogy a teló rootolva volt, ha teljes formattal kerül rá gyári rom. Holnap remélem, sikerül igazolni a gyanumat.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
robit1973 #1778 üzenetére
Hogyan van cwm es mentésed a gyári romról?? Ha már cwm van a gyári reco helyett, és azzal mentettél az már nem gyári állapot!! Mentésed a teljes gyári állapotról max úgy lehet, ha csináltál egy readback-et spflashtoolsal, mert ahhoz még root sem kell.
bodrik11: a mentés mindíg jól jöhet. Pl. egy teljes Nvram mentése ami tartalmazza pl az imei számot, mac címet, stb...
-
törölt tag
válasz
robit1973 #1560 üzenetére
Sztem ez nem ugyanaz. Én ilyen tokra gondoltam.
-
törölt tag
válasz
robit1973 #1301 üzenetére
Hoppá, tényleg! Igazad van, az állapot detektálása nem is olyan egyszerű. A Robot csak az MTK Controlon keresztül tud kapcsolni, de arról gőze sincs, hogy mi az a dual SIM. Esetleg nem vetnéd fel odaát ezt a problémát? Tamás erre majd azt válaszolja, hogy az Android SDK -ban nincs erre lehetőség, én meg akkor rá tudnék kontrázni, hogy a SIM azonosító alapján lehetne detektálni, csak le kéne programozni, hogy a Robot ezt feltételként tudja kezelni. Ez megint egy olyan feature lenne, amit a Tasker nem tud. Egyébként meglepett, hogy ennyi dual SIM teló van forgalomban és nem találtam olyan Tasker beépülőt, ami közvetíteni tudná az automatizáló felé a rádiómodul kapcsolati lehetőségeinek, kártyák közti eloszlását.
-
törölt tag
válasz
robit1973 #1298 üzenetére
Ezt lehet, hogy inkább a Robot topikban kéne tárgyaljuk. Egyrészt azért, hogy helyén legyen az infó, ha vki keresné, másrészt azt a topikot Tamás is figyeli. A Robot nem folyamat, hanem esemény alapon működik. A roaming -gal bekövetkezik az esemény, a Robot végrehajtja a műveleteket és ennyi, befejezte, amire utasítottad. Nem monitorozza, hogy aktív -e a roaming. Viszont, ha kikapcsolod a slotot, akkor az arra beállított visszatérési esemény nem fog bekövetkezni. Ahhoz slot helyett, adatkapcsolat kikapcsolás kéne az 1. sloton. Akkor nincs adatroaming, viszont tudja érzékelni a hazai szolgáltatót. Kapcsolni úgy tudod, hogy hozzáadsz egy műveletet, amiben a külső alkalmazások menüpontban ott az MTK Control. Ráböksz és mutatja ugyanazokat a kapcsolási lehetőségeket, amiket a manuálisan kapcsolásnál. Kiválasztod, amelyiket szeretnéd és azt hozzáadja a műveletekhez.
-
törölt tag
válasz
robit1973 #1288 üzenetére
Elméletileg megoldható. Telepítsd az MTK Control -t! Teszteld, hogy az igényelt kapcsolások mennek -e manuálisan! Ha igen, akkor vedd meg a fizetős verziót! Azt tudod Robotból is vezérelni. Van egy pár kapcsolás, ami szintén csak a fizetősben van. Nézd meg, a Playen, a leírásában, hogy van -e köztük olyan, amire szükséged van, mert akkor azt sem fogod tudni tesztelni az ingyenesben. Viszont a 4g -re váltás a fizetősben sincs még. A fejlesztő azt írta, hogy rajta van az ügyön, türelmet kér. De Neked sztem elég lenne a slot váltás ahhoz, amit szeretnél. Ha tudnám az engineer -ben az adott menüpontokhoz tartozó kódokat, akkor sztem közvetlenül is le tudnám futtatni a Robottal. De nem találtam ilyen infót a neten.
-
gyűrű
addikt
-
gyűrű
addikt
-
törölt tag
válasz
robit1973 #565 üzenetére
Pont ezt akartam írni. Az is recovery -ből történik. De ennek már szten nincs sok jelentősége, mivel gyárilag is van rá lehetőség, hogy manuálisan frissíts. Ha vki letölti a friss állományt, akkor kimásolhatja abból az update mappából. Te meg felrakod CWM -mel. Az is ugyanazt csinálja, mint a gyári recovery, csak nem vizsgálja a tartalom eredetiségét.
-
törölt tag
válasz
robit1973 #560 üzenetére
Hááát... Nem pont így gondoltam. Miért kell a PC, ha a gyári frissítés megy telóról, manuálisan, helyi fájlból? Abban bíztam, hogy megtrükközik, hogy a modolt zip átmenjen a hitelesítésen. Ha PC -re kell dugnom, akkor kb. tök mindegy, hogy mit flashelek rá. Pont ezt a drivertelepítgetéses, csatlakoztatós, összeismertetős procedúrát szerettem volna elkerülni.
-
dubaedit
csendes tag
válasz
robit1973 #468 üzenetére
Na idegesíts még egy kicsit. Úgy látszik, hogy én a ZP998-ból egy jó szériát fogtam ki, nagyon gyors, megbízható, az érintőképernyő kiválóan működik, az Antutu 32000 körüli értéket mér, a hang kiváló, megy a Flash a Safari böngészőben, stb. Erre a ZP999 sokkal lassabbnak, nehézkesebbnek tűnik, az Antutu 36000 értéket mér csak, most már csak 22000 a Wi-Fi (a 998-on most is 43000), a flash player nem működik, stb. Úgy látszik, hogy a minőség nem az erősségük, minden készülék más és más, ahogy épp sikerül.
-
törölt tag
válasz
robit1973 #436 üzenetére
Erre én is kíváncsi vagyok. Lehet, hogy az enyém is hibás és vissza kell küldenem. Ez bármelyik telónál benne van a pakliban. Azért még bizakodom, mert eddig a gyárin kívül csak az SGS2 töltőjével próbáltam, amit szintén karcsúnak tartok. Éjszakára az egyik miniPC 2 Amperes tápját dugtam rá. Ezt nem dobta el 4 óra hotspottal sem.
De egyébként sztem teljesen rendben van a teló. Kíváncsi lennék, hogy Neked mi okozott ilyen csalódást.Szerk: lassú voltam, megelőztél a válasszal
-
-
mamo
újonc
válasz
robit1973 #52 üzenetére
mar kitoroltem a kezdeti proba videokat, de ahogy visszagondolok igencsak zajosak voltak, de mivel a kocsiban csinaltam rafogtam gyorsan az utca zajara. most ahogy visszagondolok volt bennem egy olyan erzes, hogy ezt majd jobban meg kellene nezni, mert mintha az ujjam tapogatasa / simitasat hallanam es nem is az utca zajt, de ez mar csak most ugrik be, utana el is felejtettem... azota egyebkent elojott meg 1x-2x, de 2-3 ujrainditas ota sehogy se sikerult elohoznom (marmint magat a bajt), ugyhogy az enyem gyogyultnak tekintheto (nagyon remelem).
-
mamo
újonc
válasz
robit1973 #37 üzenetére
Szia!
Nalam most megjavult. Kikapcsoltam mind a harom emlitett opciot a beallitasok -> audio profilokban, ezutan ujrainditottam a telot, majd visszakapcsoltam mind a harmat es lass csodat, most minden ok. Senki sem hall visszhangot. Kiprobaltam a videofelvetelt is, simogattam, tapiztam midnenutt, de a felvetelbe nem kerult bele ilyenfajta zaj semmi. Szoval remelhetoleg a hiba megszunt letezni. (azert lekopogom, kopp, kopp, kopp)
Új hozzászólás Aktív témák
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Politika
- Sorozatok
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Azonnali fotós kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest