- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Home server / házi szerver építése
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
ZOPO ZP999 PRO LION HEART / 3X
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Na, M4 flashelve. Eddig csak egy dolgot teszteltem, amiért hatalmas piros pont Marsapanak. A ROM cserét az Xposed inkompatibilitási figyelmeztetése miatt csináltam. Annak a hátterében az "Aliyun ROM" probléma áll:
"Background:
These devices ship with ROMs that are based on an incompatible Android fork called "Aliyun OS". These ROMs have a proprietary ahead-of-time compiler called "jazz, which is incompatible with Xposed.Solution:
No chance of fixing this within Xposed. It was reported that deodexing the ROM and then deleting the /system/framework/*.jex files helps, however you won't get any support for this in the Xposed subforum.
Another possibility might be to disable the JIT compiler by adding "dalvik.vm.execution-mode=int:fast" to /system/build.prop or /data/local.prop (might have an impact on performance). See https://github.com/rovo89/Xposed/issues/14 for details. "Szóval, a frameworkök .jex fájljainak eltűntetéséhez deodexelt ROM kell. No, gondoltam, akkor M4 és recoveryből törlöm a jexeket. De Marsapa megelőzött. Egy darab .jex sincs benne. Nem is volt Xposed figyelmeztetés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Home server / házi szerver építése
- Azonnali fotós kérdések órája
- Ukrajnai háború
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Aggódik az NVIDIA, mert egyre jobb AI terén a Huawei
- Last Epoch
- További aktív témák...
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest