- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Pánik a memóriapiacon
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Azonnali informatikai kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi haladó szinten
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
And
veterán
Igen, közben már rájöttem, hogy az előlapi ledekről volt szó
. A jelenséget viszont valszeg. ugyanaz okozza, amit korábban írtam, tehát elvileg nem a panel hibája. Mármint nem egyedi hiba, ha tényleg a pulzáló ventifeszültség okozza. Nem tudom, milyen gyors az a vibrálás az alapban kisebb fordulatú ventiknél, de nem lehet hogy gyorsabbaknál is vibrál, csak nem nagyon látszik? Az is lehet, hogy kisebb fordulatszámon a feszültség jobban pulzál a motor induktivitása miatt. Azt a kondenzátoros dolgot viszont tényleg kipróbálnám, hátha segít.. -
And
veterán
Hi! Szerintem megpróbálhatnál egy néhányezer mikrofarádos (16V-os) elektrolit-kondenzátort párhuzamosan kötni a ventilátorral. Azért merem neked ajánlani, mert láttalak a modding-topikban is
. A soros ellenállással vagy félvezetővel szabályozott ventiken ugyanis szép pulzáló feszültséget lehet mérni. Ha ez pont a ledek üzemi feszültsége közelében van, akkor nem úszod meg a vibrálást. A kondi ezt a pulzálást hivatott csökkenteni. Igazából kár volt a Zalmannak ezen spórolnia, így akár egy egész dollárt is spóroltak az anyagköltségen
. A chipsethűtő ventin is vannak ledek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Pánik a memóriapiacon
- BestBuy topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Gumi és felni topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audacity - hangszerkesztés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro emelt kapacitású 3330mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3832, 100% Akkumulátor
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

?
. A jelenséget viszont valszeg. ugyanaz okozza, amit korábban írtam, tehát elvileg nem a panel hibája. 
.