Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsiráfnyál
aktív tag
Sziasztok,
Nemrég vettem alkatrészenként egy komplett gépet, Zalman Z9 plus házba raktam őket, nagyon elégedett is vagyok az egésszel, de a házam felső vezérlőpanelén a csatlakozós modul az egyik oldalán sajnos nincs megfelelően rögzítve, ezért ha abba az usb-be dugok valamit, bizony simán beljebb tolom, mozog az egész. A másik fele rendesen rögzítve van, azt használom is.
Emiatt visszaküldeni nem akarom, inkább vagy megjavítom, vagy azt az oldalát nem használom. Érdemes ezt 0-hoz közelítő tapasztalattal szétszednem, vagy csak nagyobb bajt csinálok vele ? Láttátok már ezt a panelt belülről ?
Ja, és még egy, de ez csak kíváncsiság : Az SSD-nek az alaplap mögött (az alaplapot tartó rész hátoldalán) alakítottak ki egy helyet, ti be tudtátok ide szerelni az SSD-teket ? Nekem nagyon hülyén jött volna ki a kábelezés, ezért inkább az optikai meghajtó helyére tettem kerettel. Én csináltam valamit rosszul, vagy tényleg nem szerencsés oda rakni az SSD-t ?
Új hozzászólás Aktív témák
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ivqkzy-: Eddig
- Milyen házat vegyek?
- ASUS notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Telekom mobilszolgáltatások
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Mobilinternet
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged