- Androidos tablet topic
- Amazon Kindle
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Radeon RX 9060 XT VGA-k az ASRock elképzelése szerint
- CPU léghűtés kibeszélő
- Steam Deck
- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
YouTube kisokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
StLui
veterán
válasz
tordaitibi #6817 üzenetére
"Minden internetelőfizetésbe tegyenek be valami összeget amit szétosztanak"
pont olyan utálatos lenne, mint az üres adathordozókra kivetett jogdíj, mintha mindki torrentezne.
Most ugyanilyen szar, hogy csomagban kell venni a tévéadókat, sőt ha nem veszel tévé és telefon előfizetést, akkor drágább a net mint a három együtt...stb53 vagyok, ugye majdnem ingyenes volt a tévé, de pont olyan szar is volt. Nincs ingyenebéd, valamilyen formában megfizeti az árat az ember. SOkkal korrektebb árak vannak netflix, spotify, YT mintha cd-t kellene venni, magnókazettát, videókazettát. Gondolj bele, 2-3 videókazetta kölcsönzési díjjáért ott a komplett netflix vagy hasonló. Vagy egy negyed cd áráért egy zenei előfizetés stb. Mindezt mondom úgy, hogy semmire nem fizetek elő, egyelőre, pont YT családira tervezek mostanság.
-
batyuska100
senior tag
válasz
Ha lenne valami letölthető adblocker telefonra, az én életem is boldogabb lenne. (ha létezik ilyen, akkor kérem a linkjét
) Engem is hihetetlenül irritál, hogy nyugisan nézek egy YT videót, jönne benne valami érdekes rész és bumm, reklám. Telefonon nagyon ritkán szoktam internetezni, főleg azért, mert csak itthon vagyok netközelben, itthon van gép.
-
Márton
nagyúr
válasz
Ugyanígy vagyok a tv-vel..
A 100 csatornából max 10 érdekelne, de azok nézésétől is elveszi a maradék kedvemet a sok -műsor közbeni- reklám.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elden Ring Nightreign teszt
- EA Sports WRC '23
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Androidos tablet topic
- Amazon Kindle
- Okos Otthon / Smart Home
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- Eladó Full White PC, Montech, 850W Gold, Z590 Vision, 11600KF, 32Gb, 1Tb, RTX3070 Gaming X
- Sound Blaster GC7
- UFF! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- HP 15-ac130nh (V2H61EA) Red FD, 15.6", i3-5005U, 4GB RAM, 1TB HDD, 2GB dGPU, Win10 Pro
- Dell Latitude 7490//7410//7420//7420 All-In-One
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Samsung Galaxy Z Flip5 5G / 8/256 GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest