-
PROHARDVER!
YouTube kisokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Orionk
senior tag
válasz dealerman #2460 üzenetére
Lehet, hogy elbénáztam valamit, holnap kiderül. A következő történt.
Megpróbálom érthetően leírni, mert már keverednek a dolgok.Volt egy régi Gmail-es címem(Hívjuk RÉGINEK) ehhez 2 hónapja hozzáadtam egy Google+ oldalt (Hívjuk RÉGI Google+nak) és ahhoz egy YouTube fiókot.
Az volt a célom, hogy létrehoztam egy új Gmail-es címet(Hívjuk ÚJNAK), amihez nincs Google+ és YouTube sem és azt akartam/akarom elérni, hogy CSAK erről az ÚJ GMAIL ről tudjam elérni a YouTube oldalt, de a RÉGI GMAIL fiók megmaradjon csak e-mailezésre és megmaradhat a hozzá tartozó Google+ is, de az már mindegy, hogy megmarad-e.Pár órával ezelőtt a YouTube felhasználónevet leválasztottam egy új saját Google+ oldalhoz. Tehát egy vadi új Google+ oldal jött létre, ami a YouTube oldalhoz kötődik és ennek a TULAJDONOSA a RÉGI GMAIL fiók, amihez továbbra is tartozik a RÉGI Google+.
Az ÚJ GMAIL fióknak továbbra sincs Google+ oldala és YouTube oldala sem, CSAK mivel hozzáadtam kezelő ként a YouTube oldal új saját Google+ oldalához ezért látja a YouTube oldalt. 24 óra kell, hogy a kezelőből elméletileg tulajdonos lehessen.
A RÉGI GMAIL-es fiók továbbra is tulajdonos a YouTube oldal és annaka Google+ oldala felett.
Ha az ÚJ GMAIL tényleg 24 óra múlva tulajdonos lesz, akkor ki szeretném vele töröltetni a RÉGI GMAIL fiókot, mint tulajdonost és eléletileg csak az új tulaj lesz a végső gmail-es fiók, aki használni tudja a YouTube oldalt ?!,,??
Mit gondolsz ? Hülyeséget csináltam ?
Minderre azért volt nekem szükségesm, mert az ÚJ GMAIL es fióknak ugynaz a GMAILes felhasználóneve, azaz e mail címe, mint a YouTube oldalnak a címe.
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Politika
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Óra topik
- Autós topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- X1 Carbon 7th 14" 4K IPS i7-8665U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Ryzen PC v3 , R5 4500 , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 320GB HDD
- AMD Ryzen 5 5600X Tray - Új, 3 év garancia - Eladó! 45.000.-
- MacBook Pro 16 inch M1 Max 10c/32c 64gb RAM 1TB
- Lenovo ThinkVision IPS LED Full HD Monitor 22 " T22i-10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest