Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
Annak is tudnia kéne ugyebár... Valami olyasmi van, hogy a CTRL-t vagy a Shiftet vagy mit ha nyomvatartod a nagyításnál, akkor nem arányosan nagyít, hanem kitölti a képet. Legaláébbis valami ilyesmit olvastam valahol, de nálam nem működött.
Így viszont maradnak a 4:3 arányú felbontások, vagy körbevágod egy kicsit (én azt szoktam, mert a szélén általában úgyis fekete sáv van a legtöbb csatornán). -
Male
nagyúr
Köszönöm. Majd egyszer én is kérek tőled valamit. Lehet hogy soha nem jön el az a nap, de lehet, hogy már holnap.
(jól írtam vajon a Keresztapából a szöveget?)
Egyébként a 384x288 is OK. A lényeg, hogy 16-al osztható legyen mindkettő, erre bizonyos codecek kényesek. Ha teljes képernyőre széthúzod lejátszásnál, akkor a 4:3-as képaránnyal nem kell foglalkozni. -
<Adamsky>
nagyúr
Nálam ilyet a Nero Directshow decoder csinált (bal oldali kép)
Amint feltettem az 1.0.3-as XviD-et minden O.K. lett.
Bővebben: link -
Male
nagyúr
Nálam teljesen jó a video, nincsenek lila foltok.
Azóta megnéztem Mplayerrel is, azzal bizony nálam is vannak. A tippem, hogy rossz a video felbontása, és ez zavarja a codecet. Ne 360x288-asra tömörítsd, hanem 352x288-asra (ez 16-al osztható, a 360 viszont nem).
[Szerkesztve] -
Kobe
veterán
nekem is van benne lila folt, szal vmi télleg nem stimmel...MPlayer Frontend el, a legujabbal néztem meg mediaplayerrel
-
etilin
aktív tag
Nem akarok uj topikot nyitni ezért írok ide mi lehet a baj ha az xvid-del tömörített film elindul de utánna egyszer csak leáll?
illetve csak kb 40mp játszik le utánna előrröl kezdi el játszani.
Válaszokért előre is köszi. -
frewa
senior tag
probáldmeg ezzel be convertálni ez mindenböl csinál mindent
Bővebben: link -
wildrain
addikt
válasz
GombócArtúr #3 üzenetére
''nem lehet hogy a kodek, vagy a lejátszó miatt csinál bele foltokat?'' - De. Sőt, biztos. Csak ez kicsit tág fogalom.
-
wildrain
addikt
-
GombócArtúr
senior tag
nem lehet hogy a kodek, vagy a lejátszó miatt csinál bele foltokat?
Egyébként nekem meg homályosabbak a videók valamiért. Nem értek a kodekdolgokhoz, wininstallnál a sztenderd lejátszóprogramokat szoktam felrakni...
(bocs az offért) -
wildrain
addikt
Hali mindenki!
Van egy videó (mpeg2), amit xvid-del tömörítettem, és a készvideóban néha lila foltok jelennek meg. Tanácsot kérnék, hogy lehet xvid-del úgy összetömöríteni, hogy azok kimaradjanak, mert helyenként nagyon ronda látvány.
A videó (másfél mega): Bővebben: link
Előre is kösz a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged