Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Home server / házi szerver építése
- Projektor topic
- Androidos tablet topic
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Milyen monitort vegyek?
- Házi hangfal építés
- Lézervágás, gravírozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolik
senior tag
válasz
xEon1337 #510 üzenetére
Akkor nem tudom mi lehet a gond. Megpróbálom majd saját zenékkel, nem spotysokat.
De a sistergő háttérzaj baromira zavaró, mintha egy rossz frekvencián lenne. Az antenna igaz hátul van, de az a fura hogy mikor úja hangolja akkor jó, eltelik pár másodperc és elkezd erősödni a sercegés.. még futok vele pár kört. -
Zolik
senior tag
Nekem is megjött a cucc. Hát nem vagyok elájulva tőle. Pár másodperc után a beállított frekvencia el kezd susogni, vannak helyek ahol már zavaró a háttérzaj annyira elnyomja a zenét.
Ami idegesít baromira az a csatlakozás utáni csiribú csiribá effekt, ezt ki se lehet kapcsolni.
Próbáltam más frekvenciát ott se volt jobb a helyzet..
Spoty-t használok de vannak zenék amik még nem is hangosak mégis betorzít a mély, recseg.
Eddig elég nagy csalódás, kicsit többet vártam. -
Zolik
senior tag
Én nemrég rendtelm meg a 3s-t gearbestről (kicsit olcsóbb is volt mint a bangoodos) remélem nemsokára megjön elvileg már kiszállítás alatt van
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- STAR WARS Zero Company címmel érkezik a Bit Reactor és a Respawn közös játéka
- Star Trek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- World of Tanks - MMO
- Mozgásban a Cronos: The New Dawn
- Gumi és felni topik
- Milyen házat vegyek?
- Automata kávégépek
- Akciófigyelő: két olcsó, de már dokkolós porszívó is akciós a Ranvee boltjában
- További aktív témák...
- Gamevice kontroller - ipad / ipad air lightning
- Apple MagSafe Charger töltőkábel - Új, csomagolásbontott
- Anker B81L6 240W 180cm USB-C kábel (2 darabos csomag)
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest