Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Gaming notebook topik
- Fujifilm X
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
válasz
[lAyCsI] #32358 üzenetére
Swap Torpedo - mert a zRAM nettó lagforrás.. a Magisk Manager-ben levő zRAM manager modulban a kikapcsolás funkció nem működik, írtam az írójának meg csináltam róla issue-t de 10 napja nem reagál.. Ja igen, a letöltés.. A Swap Torpedo kikerült a Magisk Manager repojából mert nem lett frissítve a legújabb template-re és Május 1 után minden törölve lett ami nem az újat használja. Csatoltak egy frissítettet template-est ebben az XDA hozzászólásban ami működik (Mega tárhelyemen is elérhető, próbáltam pull reqest lehetőséget kérni a modul készítőjétől hogy majd kijavítom én ha már nem akarja karbantartani de nem válaszolt eddig.. fork-olni meg nincs értelme mert csak más néven tudnám a Magisk Manager-be felvetetni de nem akarom a munkáját "ellopni", erre lenne jó pull..).
____________________[Mido] Optimized Thermal engine - mert ezt nem húzta be a Syberia ROM kernelén kívül csak kevés ember, pedig nagyon hasznos, azt a bizonyos "ping + lag" játék közbeni szívást is enyhíti, így a SoC nem lassít vissza / veszi le a max. freq-et a CPU-kban és nem korlátoz olyan korán a Wifi chip / LTE / GSM chip enyhébb melegedésénél sem és a töltés is lehet gyorsabb amit úgy értek hogy a hőmérséklet kevésbé befolyásolja a töltési áramot, engedékenyebb a PM modullal is (persze nem hülye a mod, ha nagyon melegszik egy-egy komponens akkor korlátoz mert védenie kell magát).
____________________Magisk Manager for Recovery More (mm) - ha beütne a s.*r és le kellene tiltani egyszerűen egy modult @XDA
____________________Busybox - cse ezt csak mert én használom sűrűn..
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- BestBuy topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest