- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Laptop takarítás otthon? Így csináld biztonságosan!
- Projektor topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Azonnali fotós kérdések órája
-
PROHARDVER!
Xiaomi Note 3 Pro International/Global/Special Edition (kódnév: Kate) topik
A testvér topik összefoglalója ajánlott olvasmány, főképp a mélyvíz része!
A félreértések elkerülése végett: a topikban olvasható furcsa kifejezések, matatásnak és mókolásnak látszó tevékenységek nem azt jelentik, hogy probléma vagy instabilitás lenne a készülékkel. Épp ellenkezőleg, amivel érkezik (global dev, global stable) azzal azonnal és hosszútávon alkalmas a mindennapi használatra a kicsomagolás után. A fentebb említett tevékenység pár elvetemült droidbúvár játszóterének tekintendő és aszerint olvasandó.Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jimpo
senior tag
BÚÉK először is.
A telefonszámom híváskor a másik félnél Rejtett számot jelez. Hol lehet beállítani hogy ne így legyen?
Fogalmam sincs mi a szolgáltatói /Telekom/ alapértelmezett. A Beállításoknál nem találtam...
Lehet csak vak vagyok, de ez van.Köszönöm
-
jimpo
senior tag
A Telekomnál, ha neten keresztül kéred a cserét ingyenes Nano-ra.
Addig is tudod használni a régit, amint megjön az új (nekem 2 nap volt). A levélben van egy aktiváló tel. szám tárcsázás után mondod sim csere ugyanazon telefon szám, kéri az új sim kártya számát.
Öt perc múlva használható az új. A régi kártya nem működik tovább....
Én is így cseréltem a 8 éves dominó sim-emet Nano-ra. -
jimpo
senior tag
válasz
tothdev #4387 üzenetére
Ha van ezer forintod "feleslegbe" akkor megér egy "misét" szerintem.
Ebay-en vannak replikák. Jó lehet a lencsék minősége nem olyan mint a Google változatáé, de ebben sem vagyok biztos.Az egész még "gyerekcipőben" jár. Tartalom van, de a minőség más kérdés. A yutyube alapból tömöríti a videókat, de persze a telefon FHD-s kijelzője sem segít.
Ismerkedni a dologgal jobban megéri, mint mondjuk egy Samsung George. Ahol maga a szemüveg /Headset/ is drága a telefonról nem is beszélve.
-
jimpo
senior tag
A semmitől jobb. Vettem egy cardboardot....
Meg telefont is venni akartam már, úgy voltam vele előbb utóbb mindenképp kipróbálom. Az új készülékhez is jó lesz.
Persze Windowson jóval kevesebb App volt, de már tudtam mire számítsak. Nem titok azért is váltottam.
A minőség most megint más kérdés. Mert 600+ppi lenne az igazi vagy 800. De ahhoz megfelelő tartalom kell. A készülék áráról nem is beszélve.Néha meg nézni egy két videót ez is megfelelő.
App van bőven androidon, a bőség zavarával egyetemben. :/
-
jimpo
senior tag
Cardboardal néztem pár videót, szebb képe van mint a Lumia 735-nek.
Ami nem meglepő 312ppi helyett 401.
Viszont a fólia még rajta, de elég fura.Valaki próbálta vele és nélküle is?
Ebből kifolyólag a másik kérdésem, ha leveszem mennyire karcolódik?
A Gorilla glass 4-el nem volt bajom, azért pár karc lett rajta. De ilyen az építő ipar...
Tokot S-line-t használok hozzá. Nagy baj nincs vele, elég jól illeszkedik. De majd egy kis hőközlés társaságában próbálok "idomítani" rajta....
-
jimpo
senior tag
Egyébként nekem is tegnap jött meg, hogy nagyjából belaktam.
Az OTG nagyon tetszik. Kár hogy Windowson nem volt... -
jimpo
senior tag
Nagyon szemezek Kate-el. Elég jó specifikációja van, az ár-érték arányról nem is beszélve.
A kamera mennyire jó egy Lumia 735-öshoz képest?
Androidos telefonom még nem volt, csak Symbian meg Windows Phone. De váltanom kell, mert sok remény nincs....
Új hozzászólás Aktív témák
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Formula-1
- Windows 11
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Adóbevallás
- Politika
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Ukrajnai háború
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- Intel Core i7-13700K Processzor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest