- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED TV topic
- Mini-ITX
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Hobby elektronika
- Amazon Kindle
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
imrecs
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is megérkezett!!!
09.21-én 00.17-kor rendeltem Ali czeh raktárról,ma ár átt is vettem.
122,49 usd(38 ezerpárszáz Ft) volt.
Megpróbálkozok a beüzemeléssel.
Semmiféle adaptert se kaptam hozzá,ha jól tudom "amerikás" a táp csatlakozása,
de szerencsére volt polcon valami töltőnek az átalakítója.
Szerintem lesznek kérdéseim....
Szép estét Mindenkinek !!!! -
imrecs
csendes tag
válasz
konigjanos #565 üzenetére
Nem tudom mi a célja.Van mikor egy éjszaka alatt több órán keresztül is próbálkozik ugyanarról a MAC címről,néha többről is.Évente 1-3 alkalommal.Egyszerű csóró átlag munkásember vagyok.Nincs a birtokomban se vagyon,adat, információ,amiért e küzdelemnek értelmét látnám,bár ezt a valószínűleg a próbálkozó "kémkedő" még nem tudhatja.
-
imrecs
csendes tag
válasz
petipetya #563 üzenetére
Nem a család ellenőrzése a cél,arra ott a kamerarendszer is,ha nagyon kellene,de szerencsére nincs rá szükség.
Az ilyen miatt:
"Tisztelt rendszergazda:
A "d8-f1-5b-b3-3e-97" hívatlan felhasználó megpróbálja elérni az otthoni hálózatot! Ha részletesebb információkat szeretne megtudni, kérjük, jelentkezzen be a mydlink alkalmazásba, hogy azonnal blokkolja az eszközt.
mydlink szolgáltatás"
Mikor egyetlen éjszaka alatt 20-30,vagy 80-100 ilyen email jön,azért jobb,ha figyel az ember,szerencsére nem sűrűn fordul elő,de költözés óta is fordult már elő. -
imrecs
csendes tag
válasz
petipetya #559 üzenetére
Köszönöm !!!
Kicsit reménykedem,egy későbbi software frissítés meghozza ezt a funkciót is.
D-linket ezért is szerettem,mert minden külső "próbálkozást" jelzett e-mailben,meg sok egyéb jó lehetőség van benne,de kinőttem,meg a nagyobb lefedettség reménye miatt érdekel ez a cucc -
imrecs
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni,hogy ebben van e olyan lehetőség a beállításokban,hogy e-mail -benértesítsen az eszköz,ha valaki rácsatlakozoik a hálózatra,vagy megpróbálja feltörni?
A d-link ezt tudja,fontos ez a funkció.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest