- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
-
sipig
csendes tag
Persze, hogy ugyanazzal az SSID-val vettem fel. Minden működött, csak a Lightstrip-ek nem.
El kis kezdtem visszaolvasgatni, hogy akkor hogy is kell SSH hozzáférést bekapcsolni és átállítani a particiót CN-re. Elég összetett és nem sok kedvem volt hozzá hackelni
Az hogy hatótávra gyengébb az nem érdekel, mert 60nm-es lakás közepén elhelyezve teljesen jó az EU-s gyengébb teljesítmény. Meg valszeg nem véletlenül van korlátozva az erősége... elég lesz az is, hogy be leszünk oltva 5G-vel
Aztán arra jutottam, hogy elég lesz ha felrakok egy sima CN fw-t. Reset után beállítom a kína régiót és vissza rakhatom a global fw-t, így kína marad a régió (ha jól értelmeztem ez egy járható út)
De ezt se kellett. Csodák csodájára órákkal később csak életre keltek maguktól
Pedig mivel töröltem a Mi Home-ból, meg reseteltem a Lightstrip-et, így nem az volt a gond, hogy esetleg ki-és bedugást igényeltek, hogy megtalálják a wifi-t.
Este egyszercsak azt vettem észre, hogy működik a mozgésérzékelős automatizáció és felkapcsolódott a Lightstrip. Nézem a Mi Home-ot és azok is visszakerültek default névvel, amiket korábban töröltem.Magic
Egyébként AX3600-al lényegesebben gyorsabban reagálnak az okos kütyük, mint a AC2100-el. Maga a Mi Home is sokkal gyorsabb.
Ennyi okos cuccnál, már csak kevésnek bizonyult a régi router. Egyébként a stabilitással nem volt gond...csak lassabban kezelt ennyi eszközt. -
djelf
tag
Ezt a max 600-at mivel mérted? Mert nekem a speedtest FF-ban kb 600-at mért, viszont azóta a speedtest asztali alkalmazásával rendre 890-940eket mérek. Lehetséges, hogy nálad is ez lehet a gond?
Más.
Nekem sajnos ma ez jött a júl.21-én leadott cz raktáras pre-orderes rendelésemre:
"Thank you for ordering with us. We're sorry to inform you that your product is taking longer than expected to restock because of excessive demand.
We are putting pressure on the factory to produce urgently. We will ship it as soon as the goods arrive..."Remek. Várhatok még tovább...
-
Davebowman
senior tag
Nálam pl. egy Dietpi+zigbeemqtt+HomeAssistant-al épített Raspberry pi 3b + CC2531 USB Zigbee Dongle van és van mellettük Xiaomi EU Gateway, porszívó, air3H, konnektorok, stb, remélem ezzel is ki tudom használni az IoT képességét... mert ugye a router wifi, az IoT meg zigbee hálózaton kommunikál, ezt nem is értettem hogyan használja ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Milyen routert?
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- További aktív témák...
- Megbízható Notebook Core i5-540M , 4096 MB DDR3, 120 GB SSD, 13,3", 1366x768 (HD) Áfás számlával
- Apple Iphone 15 128Gb 92% Független kiegészítőkkel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 256GB
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 TI 16GB Gamemax Brufen C3 BG 650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3336
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One 500GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest