-
PROHARDVER!
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
dchard
veterán
Az összes a topikban tárgyalt Xiaomi router Qualcomm alapú, és mind támogatott. Honnan veszed ezt a butaságot? Az IPQ 5-6000-rel szerelt termékek is heti szinten bukkannak fel a támogatási listában. A BE3600 pro-val az a gond, hogy kevés benne a RAM, a nem Pro verzióban még kevesebb.
-
Rick4
félisten
Hol volt lekezelő stílus? Te írsz olyat, amiről fogalmad sincs, azaz megpróbálod félrevezetni a topictársat, és megpróbálod lealacsonyítani a topic színvonalát. Én egész pontosan ehhez a színvonalhoz igazítottam a mondnaivalómat, semmiféle lekezelés nem volt ebben, pusztán azt kaptad, amit érdemeltél. Hogy ezt érdemelted, arról viszont nem én tehetek..
Te állítottál olyat, amit leginkább töröltetni kellene, mert ilyen hozzászólásra ebben a csoportban semmi szükség, ha a következő nekifogna olvasni, és azt látja, hogy te meggyőződésből írsz le dolgokat, még képes elhinni, hogy tudod miről beszélsz, miközben nem így van. Jól van az a hozzászólás úgy... -
Rick4
félisten
Minek tanítsalak? Mindenféle linkelgetések helyett inkább csinálj úgy, mint mások, és olvasd el az összefoglalót, ott van minden benne, többek közt még e a mesh- dolog is. Tök egyszerű, 3 perces feladat, mindez magyarul, egyértelműen leírva. Azért küzdöttek, akik azt összeszedték, (többek között én is) hogy az utánunk jövők 1 hét olvasgatés meg bogozgatás helyett 3 perc alatt megcsinálják a magukét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos autók - motorok
- Nők, nőügyek (18+)
- Mozilla Firefox
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Hobby elektronika
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K UHD Gaming Monitor garanciával
- Kingston Fury Beast 32GB 6000MHz DDR5 CL30 RAM (KF560C30BBE-32)
- Eladó iPhone 13 Blue 128Gb független Akku 100%
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Dell 16 Inspiron 5625 FHD+ IPS Ryzen5 5625U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Önerő nélkül is. Részletfizetés . Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Apple Macbook Pro 2015 / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest