-
PROHARDVER!
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlala
addikt
válasz
VANESSZA1 #2183 üzenetére
Pont ezért hagytam meg a régi Xiaomi 3G USB-s routeremet is a rendszerben (egy szekrény mögé belógatva, láthatatlanul, kikapcsolt wifivel), mert arról megy a nyomtató. Kapott egy fix IP címet, és remekül tudom használni az USB(3-as) portját a hálózaton, hála a Padavan fw-nek. Lehet, hogy el tudtam volna adni 5-6e Ft-ért, de kezdhettem volna a problémamegoldást elölről.
Aztán rájöttem, hogy igaz, hogy nem jó a túl sok eszköz sem, de az is hülyeség, hogy minden áron egyetlen eszközzel akarom megoldani minden problémámat (persze a legolcsóbb módon).
Lehet, hogy a helyedben megfontolnám azt a megoldást is, hogy az eladás helyett veszek 5e Ft-ért valami régebbi routert (pl.), és azt is integrálom a rendszerbe, kizárólag az USB miatt. -
Dusee
őstag
válasz
VANESSZA1 #2153 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy nem jó, csak keresettebb (itt legalább is) a kínai verzió az erősebb jel miatt. A global verzió ugyan az hardveresen, csak szoftverben korlátozzák. Ha érez az ember magában affinitást átalakítható kínaira, van leírás a topikban hozzá.
Én rendeltem az általam linkelt oldalról egyet, meglátjuk hogy teljesít, ha nem elégséges megy rá a kínai.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3081
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest