-
PROHARDVER!
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
trance89 #7053 üzenetére
Minden rendszerben romlik a sebesség, ha egyszerre akarsz csinálni dolgokat, És persze minél jobban megosztod azt a sávszélt, annyival rosszabb lesz a végére a sebesség, na de mi a preferencia?
Ha fúrás nélkül, 10 perc alatt akarod letudni az otthoni teljes lefedést, és annyi a fontos, hogy legyen mindenhol elérhető, jól működő wifi, ami egy telefon- tablet- noti vonalon akár sima 100Mbit is simán teljesít, ezt tudja, de ahogy nő az eszközök száma, úgy egy sima egyrouteres megoldással is csökken az egységre jutó sávszél...
Nálam ax211-gyel 12.5Gbit sebességgel csatlakoztott a routerhez a gép, valósban tudodd 1.3-1.4Mbit sebességet, miközben a lan rész max 1Gbit. Ha nem jött volna az AX7000, maradtam volna wifin, pedig én is kábel párti vagyok.
Szóval szerintem ez is csak egy lehetőség, mégpedig pont arra, hogy ne kelljen kábelezni, mivel ez a kábel nélküli funkció nem működik egy 10K-s routernél, ezért mindenki eldöntheti, megéri-e neki kiadni azt a plusz pénzt 2-3 ilyenre, amit amúgy kevesebb, mint fele áron kábellel bármilyen routerrel megcsinálhat 5 perc alatt.
A 3 másik router 3 másik SSID-vel sem sokkal rossszabb kombó, csak sokkal olcsóbb így azt gondolom, aki ilyen megoldást választ, az elsősorban a vezeték nélkülisége miatt teszi, de szvsz ha van madzag, nincs sok értelme ezt a routert többdarabos készletben kábeles mesh-re venni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Xbox Series X|S
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Építő/felújító topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
- Arc Raiders
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Motorola edge 40 neo - makulátlan, ár-érték bajnok
- Dell Latitude 5500 8.gen-i5/16GB RAM/256SSD/WIN11/GARANCIA
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyarított (lézerezett) vbill gar
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S2 TG Seasonic 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő