-
PROHARDVER!
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
pisti222 #4870 üzenetére
Ne kérj elnézést, nem bosszantottál fel, épp ellenkezőleg én szabadkoztam, hogy eggyel előtte nem illesztettem be nevet, az alap hozzászólás meg másnak szólt, és lehet nem láttad.
Amúgy tényleg nincs mitől képet bedobni, az összes routeren ugyanúgy fut, és ugyanott van minden, pont ez a lényeg... -
PpenoO
őstag
válasz
pisti222 #4870 üzenetére
Én azért piszkálnám a parazsat. Biztos fent van az éterben, de bin hiányában jó lenne az összefoglalóba egy openwrt felrakási illetve visszaállítás globálra/kínaira folyamatleírás. Nálam még mindig üzemel egy tplink 1043nd v1es router amire elérhető sima openwrt bin installer és természetesen minden tiszteletem vargalex munkássága iránt amit az ős router firmware fejlesztésében tett de az openwrt legfrissebb változata tudott újat mutatni, megelégedéssel használom mind a mai napig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós kamerák
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- Kuponkunyeráló
- AliExpress tapasztalatok
- Futás, futópályák
- Greenwashing és zöld sivatag miatt támadják az Apple Watch-ot
- Képregény topik
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest