- Apple asztali gépek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
-
PROHARDVER!
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
zacci
aktív tag
válasz
Silent77 #4105 üzenetére
Szia,
Jol ertem, hogy nalad restartolt az AX3600 ?
Merthogy nalam is most ez a problema. kb. 3 evig mehetett minden kulonosebb gond nelkul, de mostansag random eldobja mindket wifi savot, sot az uptime szerint meg restartol is mind2 router. A node-on ilyenkor sargan vilagit a felso led.
Tapot mar csereltem, de nem segitett. Annyi valtozas tortent, hog uj telo lett itthon, de azert az durva lenne, hogy e miatt restartol a router.
Nalad lett valmai megoldas ? Lassan ott tartok, hogy nem erdekel a kimeno teljesitmeny, kibaxom az ablakon az egesz kinai csodat es veszek valami ertelmesebb markat.
Odaig jutottam, hogy levettem 160Mhz-rol 80Mhz-re a savszelt es igy nem restartol, de a wifi halozaton igy is megszunik a net idorol idore kb. 1 percre.
A wifi halozat meg lathato, de a ping mar nem megy. -
Atish19
őstag
válasz
Silent77 #4105 üzenetére
Ugyan nem Xiaomi router (Asus), de Oneplus telefon szivatott engem is nem régiben. Nálam ha felment a 2.4Ghz sávra azon a sávon megszűnt az internet hozzáférés. 5Ghz-en semmi gond nem volt. Alaphelyzetbe állítottam a telefon hálózati beállításait és azóta nincs ilyen jellegű probléma. (Android 12 szintén)
-
válasz
Silent77 #4105 üzenetére
Új fejlemény.
Fiamék routerével nincs semmi problémája, Xiaomi 3 talán.
Ma jött egy Honor 3 wifi 6 router, gondoltam kipróbálom ezzel sincs gondja a telefonnak.
Nem értem mi lehet a probléma, AX3600-ra felraktam a kipucolt Kínai fw-t. Semmi változás.Bármi ötlet, hogy mi lehet a gond?
Amint a telefon felmegy 5Ghr-re, 5mp és levágja a routert. 2,4-en használva az Amazfit óra hülyül meg, és álladóan lecsatlakozik a telefonról.
Telefonon is volt bt, wifi reset. -
gabikiraly2
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Apple asztali gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Robotporszívók
- Vicces képek
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Eladó karcmentes Realme 7i 4/64GB / 12 hó jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest