Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- Gaming notebook topik
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Az időjárás borongósabbra váltott, de a hardverek még vígadnak
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doky1988
senior tag
OpenWRT-nél olyan nehezen találtak a készülékeim netet a WiFin.. Felcsatlakoztam mondjuk telóról, és kiírta hogy Nincs internet kapcsolat, kellett várjak vagy fél percet mire volt net.. Gyári fw nem csinálja ezt, hiába OpenWRT alapú. Legalábbis qualcommaxos firmware ezt csinálta, akárhányszor lett feltelepítve, újraconfigolva meg ilyenek... Akkor TV Box szintén, ott meg felvolt csatlakozva, és Nincs wifi kapcsolat, hol ott felvolt csatlakozva.. annak is kellett kb 1 perc mire észhez tért.. Úgyhogy ott le is tettem az openwrtről, pedig amúgy szeretem meg stabil, de wifin nyűglődik minden készülékem ha rácsatlakozok 30-60másodpercig.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3397, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest