Hirdetés
- OLED monitor topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Veszélyben vannak az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
-
PROHARDVER!
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
dchard
veterán
válasz
Doky1988
üzenetére
Giten látom:
30 hours ago Felix Fietkau netifd: add flow steering mode to the packet steering... commit | commitdiff | tree | snapshot
30 hours ago Felix Fietkau netifd: add a packet steering mode matching the old... commit | commitdiff | tree | snapshot
30 hours ago Felix Fietkau kernel: improve GRO performance commit | commitdiff | tree | snapshot
30 hours ago Felix Fietkau kernel: backport flow offload pppoe fix commit | commitdiff | tree | snapshotMeg ki is próbáltam

Egyébként nekem sebességileg, stabilitásilag stabilabb a gyári kínai szoftver valamiért..
Ízlés dolga. Én szeretem ha tudom hogy mi fut a routeremen. Pár megabitért (meg a teljes app és networking ökoszisztémáért) biztosan nem adnám fel. Nyilván a HW offload (különösen wifi <--> wan irányban) érezhetően hiányzik, de ezzel nem nagyon lehet mit csinálni: ezt a Qualcomm barmolta el... Szerencsére SW offload mellett elég erős a router hogy a gigabitet kinyomja dróton. Wireguard mostmár használja a kernel UDP tunnel offload engine-jét, ha az ember jól választ ciphert akkor a SoC azt is ki tudja nyomni HW-ből. Én elégedett vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 400 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,94% Akkumulátor
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Beszámítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

trance89