Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED TV topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen videókártyát?
- Fujifilm X
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
-
PROHARDVER!
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
Alap utolsó snapshotot felraktam, kézzel telepitve hozzá luci-s dolgokat, telón ment AC-s wifiről speedtest + speedtest gépen + kisgépről helyi hálón másoltam 60MB/s-cel így már felugrott a freki. Memória 83% körül, +4 kliens volt wifin. Annyi hogy így is ha csak a speedtestek mennek akkor a proci 90%+ körül tetőzik 500Mbites internetes letöltésnél. SW offload + másik be volt kapcsolva.
Ami jó hogy nem dobálja a klienseket mint régebben az alap dobta, azok helyett voltak ssl-es dolgok cserélve amit használtam. Várom az új fixeket majd, meg teszt hogy mennyire lesz stabil.xabolcs: igen, reméltem hgoy a masik két cpu freki is mukodik majd , hatha kevesebbet fogyaszt...
Kínaiak amúgy megoldották, a memóriát lecserélik 8Gbitesre csak hogy működjön a CDT partíción kell valamit buherálni... [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest