Hirdetés
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Hirtelen rájött az AMD, hogy mégsem szűnt meg egy funkció az egyes Radeonokon
- Mini PC
- Aggódhatnak a amerikaiak: a Huawei újabb lépést tett a modern AI gyorsítók felé
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Három lett, maradhat?
- Milyen alaplapot vegyek?
- 
			  PROHARDVER! Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

kareszkaresz tag válasz  FingR86

üzenetére FingR86

üzenetéreKozben nekialltam az elmult 2000 hozzaszolast olvasasanak. egyreszt mert erdekel ha mar ilyen hardwareem van, masreszt mert nagyon sok okossagot tenyleg megosztottatok itt rászántam azt a 8-10 ora olvasast  szerkeszteni nem tudtam a regi hozzaszolasokat, de igy mar latom mennyi hulyeseget kerdeztem szerkeszteni nem tudtam a regi hozzaszolasokat, de igy mar latom mennyi hulyeseget kerdeztem  szoval kalappal a turelmetekhez  es koszonom szepen a segitseget. es koszonom szepen a segitseget.
 akkor bekapcsolom es hagyom rajta az eu bdatat global modositott firmwareel. ez aaz arany kozeput nekem is igy tunik. koszi még1x koszi még1x  pythonnal mi ujsag amugy? olvastam volt kulonbseg 3.6 es 3.7 kozott utobbi sok helyen nem ment a regi szripttel, most hol tartunk melyik scriptet kell es melyik pythont futtatni hogy jo legyen? 
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Windows 11
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Battlefield 6
- iPhone topik
- Hirtelen rájött az AMD, hogy mégsem szűnt meg egy funkció az egyes Radeonokon
- Mini PC
- További aktív témák...
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag!
- Latitude 5530 27% 15.6" FHD IPS i7-1255U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Logitech Laser egér - Multi Device K380 Bluetooth Billentyűzet- Logitech Bluetooth Audio Adapter
- Precision 7670 27% 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe magyar vbill IR kam gar
- szinte új 14 hüvelykes MacBook Pro M4 512GB SSD space black asztrofekete Apple 3 év garancia
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

szerkeszteni nem tudtam a regi hozzaszolasokat, de igy mar latom mennyi hulyeseget kerdeztem
 szerkeszteni nem tudtam a regi hozzaszolasokat, de igy mar latom mennyi hulyeseget kerdeztem  es koszonom szepen a segitseget.
 es koszonom szepen a segitseget. trance89
 trance89