- Hővezető paszták
- Milyen egeret válasszak?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Még sokáig drágák maradnak – sőt, tovább drágulnak – az SSD-k
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
dethroner
üzenetére
Nincs gond a 3 lannal, akár kettő is elég lenne, egy be, egy ki, mivel így is 3 switch osztja le az épületen belül mindenfelé a kábeles netet, éés van még szabad hely is.
Épp ezért is írtam, a kábeles részt részesítem előnyben, de ezek szerint nem eléggé világosan írtam, hogy kettő darab mobiltelefon van, ami wifin kapja a netet, innentől nem oszt, nem szoroz, hogy a messenger üzenet 200 mbit vagy 800 mbit sebességgel jön, a lényegesebb rész, hogy a hálózati részen mit várhatok 2x annyi pénzért. Nem hinném, hogy az Asust lehet ilyen tekintetben érdemben űberelni, itt a ház túlsó vége sincs annyira messze, középen van az eszköz, és a fürdőszobában heti 3 percet szoktam netezni, ha nincs net ott, az se lenne lényeges, viszont a hálózati sebesség, plusz funkciók, bármi egyéb érdekes lehetne, ha elfér ettől a meglévő eszköztől. Gbit net átjön, port forward, ddns megvan, tűzfal szintén, itt már a gyárira is visszamentem openwrt-ről, annyira nem kellett semmi plusz, ezért nem tudom, mi lenne az, ami miatt mindenképp kell az az router nekem.
Ez után próbáltam volna érdeklődni. Nyilván egy tp link wdr 841-ről váltani nagy ugrás lenne, de itt megvan a gbit, és a wifi sebesség se rossz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Hővezető paszták
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen egeret válasszak?
- Windows 11
- Battlefield 6
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- BestBuy topik
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- További aktív témák...
- LAST MINUTE KARÁCSONY! 2 egyforma i7 GAMER GÉP! Ingyenes SOS kiszállítás (Bp.) !!!
- Asus ROG Zephyrus G16 Intel Core Ultra 9 185H/RTX 4060/16GB DDR5/1TB SSD eladó NÁLAM A LEGOLCSÓBBAN!
- MacBook Pro M1 13 inch 8/512GB magyar bill nálam a legolcsóbban
- Fujitsu 27" B27-8 TE Full HD 1920x1080 hófehér monitor állítható magasság, PIVOT, HDMI számla + gar
- AMD Ryzen 5 Félkonfig eladó!
- Asus ROG Strix Scope Deluxe /DE/Red switch/
- Apple Watch Series 7 41mm GPS,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Ez után próbáltam volna érdeklődni. Nyilván egy tp link wdr 841-ről váltani nagy ugrás lenne, de itt megvan a gbit, és a wifi sebesség se rossz.
trance89