Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clarke
csendes tag
Hát gyerekek, ez(pontosabban a 19"-os) a monitor katasztrófa!! Háromszor(!) volt szervizben a beégés problémával, de minden alakalommal max 2-3 hétig bírta. Elvileg a panelt cserélték minden alkalommal, de akkor úgy látszik, az egész Xerox széria ilyen fos.Most legutóbbi alkalommal amikor megkérdeztem, hogy találkozunk -e negyedjére, azt mondták, mostmár tudják mi a hiba(sic!) úgyhogy biztos, hogy jó lesz.Nem lett.2 hét után megint erős beéégés. Ráadásul azt mondták, hogy új monitor cseréjére sincs lehetőség, mert valami új jogszabály van érvényben.Így jártam.Na, én nem bohóckodok tovább. Még pár hónapig kihúzom vele, aztán megy a pincébe(egy 2 éves, még garanciás monitor, röhej!) és inkább veszek egy normálisat. De Xeroxot, többé soha!
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest